Connect with us

UTILE

Importanta onestitatii la job. Euromaster integreaza aceasta valoare in cultura sa organizationala!

Published

on

Potrivit lui Peter Drucker, consultant in management si unul dintre parintii mediului corporatist modern, cultura (organizationala) este cu mult peste strategie in cadrul unei companii. Ce reprezinta aceasta cultura?

La nivel de companie sau corporatie, aceasta are la baza valori, comportamente, obiceiuri si credinte care sunt favorabile atat dezvoltarii companiei in sine, cat si dezvoltarii angajatilor (pe plan profesional, dar si pe plan personal).

Toate acestea, ba chiar mai mult, se aplica si in cadrul unui job Euromaster. Aceasta companie acorda o atentie speciala culturii organizationale pentru ca, mai presus de toate, intelege beneficiile pe care aceasta le aduce in planul motivarii angajatilor si implementarii eficiente a strategiei.

Care sunt valorile de baza in cadrul unui job Euromaster Business Services?

Clientii unei companii si angajatii acesteia sunt, intr-o oarecare masura, egali. Totodata, din anumite puncte de vedere, existenta clientilor depinde de angajati, caz in care acestia din urma au o importanta crescuta. De aceasta adaptabilitate da dovada si Euromaster, in special prin valorile sale – anume expertiza, onestitate si grija pentru clienti si angajati.

Cele trei valori sunt aplicate in deciziile luate la nivel central si local, in comunicarea cu partenerii si clientii, dar si in mediul de lucru.

De ce onestitatea este vitala?

Expertiza si grija fata de nevoile partenerilor sunt doua ingrediente esentiale pentru relatii profesionale de succes. Onestitatea, ca valoare, este insa elementul diferentiator al Euromaster Business Services. Compania isi cladeste succesul mizand pe transparenta, claritate, comunicare, respect reciproc. Tocmai de aceea, onestitatea este esentiaal in cadrul unui job Euromaster.

Evident, potentialii candidati pentru un post in cadrul acestei companii trebuie sa dea dovada de onestitate, in primul rand, dar si sa fie siguri ca aceasta valore, precum si celelalte doua, se regasesc intre valorilor proprii, personale.

job Euromaster

Ca si potential angajat, nu este recomandat sa faci uz de valorile companiei in fata careia te prezinti daca nu crezi in ele. Totodata, o lipsa de aliniere intre valorile proprii si cele ale angajatorilor pe care ii vizezi va genera, in timp, demotivare si dezinteres fata de job. Asadar, legatura dintre valorile companiei si valorile si asteptarile tale trebuie sa fie una directa, puternica.

Cum influenteaza onestitatea mediul de lucru al angajatilor?

Lipsa de onestitate a unui singur angajat poate afecta mediul de lucru al tuturor angajatilor – atat de puternic este impactul acesteia. Daca esti condus de aceasta valoare zilnic, atunci comunicarea cu managerii, superiorii, colegii si clientii va fi naturala, iar indeplinirea sarcinilor de serviciu se va face cu lejeritate.

Acest cadru poate oferi angajatului o dezvoltare constanta in cadrul companiei.

Onestitatea promoveaza un mindset sanatos, propice atat dezvoltarii angajatului, cat si imbunatatirii modului in care obiectivele organizatiei sunt indeplinite.

Rolul valorilor proprii la job. Euromaster Business Services crede in succesul dat de compatibilitatea valorilor angajat-angajator!

In cele din urma, trebuie mentionat faptul ca potentialul angajat trebuie sa analizeze joburile care ii atrag atentia si prin prisma valorilor angajatorului. Dupa cum probabil stii, motivatiile salariale, desi aspect central in alegerea unui loc de munca, cad deseori pe locul doi din punct de vedere al importantei dupa semnarea contractului de angajare.

Primul loc va fi ocupat de mediul de lucru, relatia cu managerul si cu colegii, compatibilitatea dintre valorile companiei si valorile personale ale angajatului. Daca acesta din urma nu evalueaza alinierea valorilor proprii cu cele ale angajatorilor pe care ii vizeaza, este destul de posibil sa ajunga intr-un mediu de lucru in care nu se va simti confortabil si unde nu va putea da dovada de eficienta.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Seriale

Noul sezon “Mă numesc Züleyha”, din 2 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Noul sezon al îndrăgitului serial “Mă numesc Züleyha” (titlul original: Bir Zamanlar Çukurova) începe pe 2 februarie, la Kanal D, producția urmând să fie difuzată de miercuri până vineri, de la 20:00.

Fanii serialelor turcești vor avea partea de noi aventuri ale personajelor îndrăgite ale producției, Züleyha (interpretată de Hilal Altinbilek) și Yilmaz (Uğur Güneș).

În noul sezon “Mă numesc Züleyha” îi regăsim pe cei doi îndrăgostiți în situații dificile: Züleyha suferă în închisoare, unde este încarcerată pentru că a atentat la viața soțului său, Demir Yaman (Murat Ünalmıș), iar Yilmaz continuă, din umbră, să îi poarte acesteia de grijă, pentru ca dragostea din sufletul său încă este vie.

Mujgan (Melike İpek Yalova), soția lui Yilmaz, nu renunță la obsesia ei pentru Züleyha. Cu toate că se face vinovată de încarcerarea frumoasei Züleyha, Mujgan este decisă să scape definitiv de cea care îi umbreste existența, Züleyha. Mama lui Demir intervine asupra eliberării nurorii sale și reușește să-și convingă fiul să își ierte soția pentru fapta sa. Züleyha nu bănuiește însă că eliberarea din închisoare îi poate aduce moartea…

Nu ratați, din 2 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D, un nou sezon al îndrăgitului serial “Mă numesc Züleyha”, povestea emoționantă a unei incredibile iubiri, cu Uğur Güneș și Hilal Altınbilek, în rolurile principale.  Productia va putea fi urmarită săptămânal, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Odată cu difuzarea serialului “Mă numesc Züleyha”, producția “Fiica ambasadorului” va putea fi urmarită în fiecare  luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D.

Continue Reading

Life Style

Cum poate ajuta acupunctura cu problemele sinusurilor?

Published

on

Dacă ai probleme recurente ale sinusurilor sau dorești să încerci tratamente alternative, acupunctura poate merita o încercare.

Sinusurile sunt patru spații conectate în craniu, aflate în spatele frunții, al ochilor, al nasului și al obrajilor. Acestea produc mucus care se scurge direct în nas și prin el, ține bacteriile, murdăria și alți iritanți afară.

În general, sinusurile sunt goale, cu excepția aerului care se mișcă prin canalele care le leagă. Dar alergiile sau o răceală le pot bloca. Anumiți poluanți, cum ar fi praful sau fumul și polipii pot provoca, de asemenea, blocaje.

Dacă sinusurile tale sunt blocate, s-ar putea să simți o presiune într-o anumită parte a capului. De asemenea, s-ar putea să ai dureri de cap. Deși decongestionantele fără prescripție medicală pot oferi o ușurare pe termen scurt, ele nu sunt foarte benefice pentru utilizarea pe termen lung.

Dacă dorești să încerci o cale mai naturală sau ai probleme recurente ale sinusurilor, acupunctura te poate ajuta.

Cum funcționează acupunctura?

În medicina tradițională chineză, sănătatea persoanei depinde de fluxul de qi (energie) din corpul acesteia. Această energie călătorește pe căi invizibile, cunoscute sub numele de meridiane.

Se crede că Qi vă ajută la menținerea corpului în echilibru și la promovarea capacității sale naturale de a se vindeca. Un flux blocat de qi poate avea un impact negativ asupra stării fizice și emoționale.

În timpul unei ședințe de acupunctură, ace foarte subțiri sunt introduse în piele pentru a stimula anumite puncte, în funcție de simptomele care sunt abordate. Această stimulare ajută la eliminarea blocajelor de-a lungul meridianelor, restabilind fluxul de qi.

Oamenii folosesc acupunctura pentru o serie de probleme provocare de sinusuri, inclusiv dureri de cap, presiune, durere și congestie nazală. Mai multe despre acupunctura poti citi aici: https://newmedicine.ro/acupunctura/

Ce puncte vizează sinusurile?

Există sute de puncte de acupunctură în corpul tău. Dacă încerci acupunctura, medicul va face un istoric detaliat al simptomelor tale înainte de a decide ce puncte de acupunctură să folosească.

Reține că anumite puncte sunt legate de utilizări multiple și nu toți practicanții folosesc aceleași puncte.

Unele puncte comune de acupunctură utilizate pentru a trata problemele sinusurilor sau rinita alergică includ:

  • Bitong (EM7)
  • Yingxiang (LI20)
  • Hegu (LI4)
  • Quchi (LI11)
  • Juliao (ST3)
  • Yangbai (GB14)
  • Fenglong (ST40)
  • Shangxing (GV23)
  • Sibai (ST2)
  • Zanzhu (BI2)

Ce spun cercetările?

Nu există multe studii despre efectele acupuncturii asupra problemelor sinusurilor. Cu toate acestea, există mai multe studii despre beneficiile acupuncturii pentru rinita alergică.

Rinita alergică implică inflamarea membranelor mucoase din nas ca răspuns la alergeni, care poate provoca o serie de probleme legate de sinusuri, inclusiv:

  • congestionare
  • curgerea nasului
  • durere de cap
  • presiune în jurul feței
  • picurare postnazală

Conform unei recenzii a mai multor studii randomizate controlate, acupunctura poate oferi o ameliorare a simptomelor de alergie.

O recenzie din 2015 a mai descoperit că acupunctura poate avea unele avantaje față de antihistaminice.

Există unele dovezi că acupunctura poate ajuta la gestionarea rinitei alergice, care provoacă o serie de simptome legate de sinusuri. Cercetările existente sunt promițătoare, însă sunt necesare mai multe studii.

Este sigură acupunctura?

Când este efectuată de un medic instruit și cu experiență, acupunctura este în general sigură.

Dacă acupunctura nu este efectuată corect sau acele nu sunt sterile, este posibil să apară reacții adverse grave. Acupuncturii autorizați trebuie să folosească ace de unică folosință.

Unii oameni au reacții adverse ușoare după o sesiune de acupunctură, cum ar fi:

  • Greaţă
  • Ameţeală
  • Durere sau sensibilitate în jurul zonelor afectate

De asemenea, este mai bine să eviți acupunctura dacă:

  • Ești însărcinată, deoarece unele puncte pot provoca travaliul
  • Folosești un stimulator cardiac, care ar putea fi afectat de pulsul electric ușor, care este uneori folosit cu ace de acupunctură
  • Ai o tulburare de sângerare.

Când cauți un acupuncturist, nu uita că un acupuncturist autorizat nu este același lucru cu un acupuncturist certificat. Profesioniștii din domeniul medical pot avea certificare în acupunctură și câteva sute de ore de pregătire, dar pot avea mai puțină experiență de lucru cu pacienții.

Acupuncturii autorizați, pe de altă parte, au de obicei câteva mii de ore de pregătire și trebuie să trateze un anumit număr de persoane înainte de a fi autorizați.

Lucrurile pe care le poți întreba înainte de a face o programare:

  • De cât timp lucrează acupuncturistul cu clienții
  • Dacă a tratat problemele sinusurilor cu acupunctură înainte
  • Cât timp va dura tratamentul.

Acupunctura necesită, de obicei, tratamente pe parcursul a câteva săptămâni pentru a observa diferența. Dacă ai probleme recurente ale sinusurilor sau dorești să încerci tratamente alternative, acupunctura poate merita o încercare.

Continue Reading

UTILE

Intră pe Anuntul.ro si descoperă cele mai noi oferte pentru imobiliare, locuri de muncă, vânzări auto și multe altele!

Published

on

De peste 30 de ani Anuntul Telefonic le prezintă oamenilor oportunități în diferite domenii de interes. Acest brand românesc continuă să ofere o mână de ajutor tuturor celor ce caută locuri de muncă, oferte imobiliare, vânzări auto și o mulțime de alte servicii.

Site-ul (inaugurat în anul 1996), împreună cu ziarul (lansat încă din anul 1990), continuă să fie utilizate mulțumită informațiilor afișate clar și a anunțurilor mereu de actualitate, din cele mai diverse categorii de activități. Anuntul.ro este o poartă de intrare către numeroase oportunități, așa că intră și tu pe site și găsește ușor și repede ceea ce cauți!

Accesează una dintre cele mai complete platforme de găsire a anunțurilor pentru diferite domenii de interes!

Pe site-ul Anuntul.ro informațiile sunt structurate clar și sunt ușor de parcurs. Accesezi o ofertă variată și atotcuprinzătoare de anunțuri dintr-o mulțime de domenii de interes pentru public. Astfel, poți selecta direct de la început categoria în care dorești să aibă loc căutarea:

 • Imobiliare vânzări
 • Imobiliare închirieri
 • Locuri de muncă
 • Vânzări auto, moto
 • Prestări servicii
 • Întâlniri matrimoniale
 • Timp liber, evenimente
 • Afaceri, diverse

Pentru fiecare dintre aceste categorii poți alege subcategoria de interes și vei vedea astfel anunțurile care te interesează. Acestea pot fi aranjate și după data și ora publicării. Ai o mulțime de posibilități de filtrare, aflate în partea stângă a ecranului. Fiecare anunț are în dreptul său o scurtă descriere a produselor sau serviciilor oferite, prețul acestora, precum și fotografii.

Poți găsi anunțuri imobiliare pentru vânzarea sau închirierea locuințelor de la agenții sau persoane fizice și cele mai noi ansambluri rezidențiale din București și Ilfov oferite de dezvoltatori cu experiență. Pe site accesezi o oferta variată și vastă de locuri de muncă full-time sau part-time în numeroase domenii de activitate. De asemenea, atunci când dorești să achiziționezi un autoturism, vei întâlni numeroase anunțuri cu mașini noi sau second-hand de vânzare.

Care sunt avantajele utilizării unuia dintre cele mai populare site-uri de căutări servicii din România?

Anuntul.ro a ținut pasul cu vremurile și continuă să ofere oamenilor oportunități din diverse domenii într-o formă clară și ușoară. Există numeroase beneficii atunci când intri pe site pentru a căuta ceea ce ai nevoie:

 • Ofertă variată și mare de anunțuri pentru toate domeniile
 • Nu este nevoie să-ți faci cont
 • Informații corecte și complete despre servicii
 • Anunțuri mereu de actualitate
 • Posibilități multiple de căutare și filtrare a rezultatelor
 • Faci economie de timp și de bani
 • Intri ușor în legătură cu vânzătorii

Accesând o ofertă vastă de anunțuri, indiferent că sunt pentru locuri de muncă sau anunțuri imobiliare, ai posibilitatea să alegi cele mai convenabile oferte de pe piață. Găsești repede serviciile și produsele pe care le cauți. Astfel nu va mai fi nevoie să cauți în mai multe locuri anunțuri pentru prestări servicii și alte activități și economisești timp prețios.

În plus, ai posibilitatea să adaugi un anunț propriu, apasând butonul verde aflat în partea superioară a paginii principale. Selectezi rubrica de servicii și completezi cu datele personale câmpurile obligatorii. La final alegi valabilitatea anunțului în funcție de tarifele propuse. Toate anunțurile vor fi publicate și în ziarul Anunțul Telefonic.

Găsește simplu și ușor serviciile pe care le cauți dintr-o ofertă variată!

Anuntul.ro îți oferă o modalitate simplă și eficientă de a găsi cele mai noi oferte pentru locuri de muncă, anunțuri imobiliare, vânzări produse și prestări servicii. Beneficiază de facilitățile de căutare ale site-ului și găsește rapid ceea ce ai nevoie într-o ofertă variată de anunțuri de actualitate!

Continue Reading

Subscribe to our newsletter!

MEDIA NEWS

Stiri3 ore ago

Xiaomi lansează seria Redmi Note 11 la nivel global

Stiri3 ore ago

Xiaomi introduce MIUI 13 pe dispozitive la nivel global, îmbunătățind astfel experiența de utilizare, eficiența și personalizarea

ADVERTORIALEo zi ago

Am întrebat 100 de părinți ce activități au ales pentru copiii lor în pandemie

Muzica5 zile ago

Mr. VIK și J. Yolo au lansat „Subelo”, o colaborare foarte specială! Care este povestea prieteniei dintre cei doi artiști?

Culinar6 zile ago

Călătorii culinare în… ton cu gusturile tale

Frumusete6 zile ago

Află și tu cum să scapi de grăsimea nedorită

Seriale6 zile ago

Noul sezon “Mă numesc Züleyha”, din 2 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Frumusete6 zile ago

Află ce tratamente pentru păr ţi se potrivesc!

Life Styleo săptămână ago

Cum poate ajuta acupunctura cu problemele sinusurilor?

UTILEo săptămână ago

Intră pe Anuntul.ro si descoperă cele mai noi oferte pentru imobiliare, locuri de muncă, vânzări auto și multe altele!

Antreprenoriato săptămână ago

Ce cursuri de engleză să alegi pentru copilul tău în 2022

UTILEo săptămână ago

Servicii de închirieri auto București fără garanție la doar un click distanță!

UTILEo săptămână ago

Admiral Casino – un univers pentru pasionatii de jocuri online

Ce-lucruri-nu-ar-trebui-conectezi
UTILEo săptămână ago

Ce lucruri nu ar trebui să conectezi niciodată la un prelungitor?

UTILEo săptămână ago

Vă gândiți să reamenajați prin casă? Vă puteți baza pe Aosom!

Muzica2 săptămâni ago

Jenni a lansat videoclipul piesei „Caramela”! Cum a atras artista privirile la filmarea videoclipului

UTILE2 săptămâni ago

Avantajele si dezavantajele alegerii unei centrale termice pe peleți

UTILE2 săptămâni ago

Cum alegi motocoasa potrivită pentru gradina

UTILE2 săptămâni ago

DABSTORE.ro raportează pentru 2021 o cifră de afaceri de peste 1,4 milioane de euro

Life Style2 săptămâni ago

Vedete care au încercat chiropractica!

Naturiste4 săptămâni ago

Răsfăț complet cu cocos

Culinar6 zile ago

Călătorii culinare în… ton cu gusturile tale

Relatii&Sex4 săptămâni ago

Ce fac cuplurile care au o viaţă sexuală împlinită?

Naturiste4 săptămâni ago

Nu trebuie sa fii un „masterchef” ca sa poti consuma alimente minune

Frumusete6 zile ago

Află și tu cum să scapi de grăsimea nedorită

UTILE2 săptămâni ago

Ei sunt cei 12 RĂZBOINICI care intră în provocarea anului, SURVIVOR!

UTILE3 săptămâni ago

Alcool la volan în 2022. Pedeapsa în funcție de alcoolemie

UTILE3 săptămâni ago

Ce fond de ten să alegi pentru un ten gras cu un cod reducere notino?

UTILE3 săptămâni ago

3 aspecte de urmarit in achizitia unor tablouri pe panza canvas

Frumusete6 zile ago

Află ce tratamente pentru păr ţi se potrivesc!

UTILE4 săptămâni ago

Scapa de monotonia in cuplu

UTILE4 săptămâni ago

Betano ştiri: Benfica Lisabona şi Betano au pus bazele unui parteneriat puternic şi inovativ

UTILE3 săptămâni ago

Gets bet ştiri: bonus de bun venit şi promoţii atractive

UTILE4 săptămâni ago

Cum să îți întreții corespunzător echipamentul pentru vânătoare?

UTILE4 săptămâni ago

Trageri duble pentru jocurile Loto 6/49, Joker si Loto 5/40 – la cumpana dintre ani pe Romania Tv

UTILE3 săptămâni ago

Mituri, beneficii si efecte secundare ale masturbarii

UTILE4 săptămâni ago

5 categorii de produse care nu trebuie să lipsească din birou

UTILE2 săptămâni ago

Avantajele si dezavantajele alegerii unei centrale termice pe peleți

UTILE2 săptămâni ago

Cum alegi motocoasa potrivită pentru gradina

Life Style2 săptămâni ago

Vedete care au încercat chiropractica!

Muzicao lună ago

Feli ne spune că „Moș Crăciun ești și tu” în cea mai recentă şi festivă piesă

Muzicao lună ago

M.Z.I lanseaza „Losing Control”. Energie dusa la extrem, la final de an

Premieră TVo lună ago

Imperiul Leilor își deschide porțile cu o nouă formulă de învestitori!

ADVERTORIALEo lună ago

Merry Christmas – Oferta ta de iarnă cu prețuri excepționale

Muzicao lună ago

Holy Molly lansează noul single – Bang Bang

Emisiuni2 luni ago

Iulia Albu, moment savuros de roast pe scena iUmor

Muzica2 luni ago

Regizor roman, videoclip cu o legendă a hip-hop-ului din S.U.A.

Muzica2 luni ago

Amedeo lansează prima piesă din Living Room Sessions. „ Ard Tot”, melodia care a cucerit instant publicul, în versiunea acustică

Muzica2 luni ago

Trupa Grimus lansează un nou cântec – „Excepție” – featuring Ana Coman. Vezi videoclipul în premieră

Eurovision2 luni ago

TVR prezintă juriul Eurovision România 2022

Emisiuni2 luni ago

6 concurenți luptă pentru calificarea în finala SuperStar România

Muzica2 luni ago

Ionut Voicu lanseaza impreuna cu Dj Lucian&Geo varianta de festival a celebrului hit „Lasa-ma sa beau”

Interviu2 luni ago

Victor Ciorbea, invitat duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Vedete2 luni ago

Mads Langer dedică piesa „Lightning” tuturor formelor de dragoste dintre oameni

Muzica2 luni ago

Alina Eremia lansează videoclipul piesei – „Pune-mă la loc”

Emisiuni2 luni ago

După mai bine de 30 de ani, muzica a revenit în viaţa ei. Întreaga poveste la „Vedeta populară”

Emisiuni2 luni ago

Toate măștile jos! Finala Masked Singer România e astăzi, la PRO TV

Reality Show2 luni ago

AUDIENȚE TV Peste 1.6 milioane de oameni au urmărit, aseară, Visuri la cheie

Muzica2 luni ago

The Motans lansează videoclipul piesei „În Golul Tău” – povestea misterioasă a unei iubiri sincere

Muzica2 luni ago

Colaborare inedită înainte de Crăciun: André și Iuliana Beregoi lansează „Moșule, ce tânăr ești”

Trending