Connect with us

Televiziune

În prima zi de Paște, cele două triburi au savurat o cină pregătită de Chef FOA!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Tigrii au câștigat jocul de Recompensă!

Paștele, ziua în care tradițiile sunt importante pentru fiecare familie, în care oamenii se strâng la masă cu cei dragi și încearcă să vadă doar aspectele bune din tot ceea ce îi înconjoară. Departe de casă și de apropiați, concurenții de la Survivor România au avut parte aseară de o serie de surprize care să le amintească de ceea ce îi așteaptă în țară. Chef FOA, invitatul special al serii, le-a gătit o cină copioasă și le-a adus zâmbetul pe buze. Astăzi, de la 20:30, Survivor România continuă cu o nouă miză importantă!

Jocul de Recompensă a început cu vestea extraordinară că toți vor avea parte de masa pregătită de Chef FOA, însă și cu faptul că va exista un premiu suplimentar pentru câștigători. Motivați de acel premiu secret, concurenții au dat tot ce au avut mai bun pe traseu și scorul a ajuns, de șapte ori, la egalitate. Pentru a cincea oară la rând, Vulturii și Tigrii s-au văzut în fața ștafetei: Ștefania și Ionuț pe de-o parte, iar Elena și Delea de cealaltă au luptat până în ultima secundă. De această dată, victoria a aparținut Tigrilor, iar târziu în seară aceștia au aflat că vor dormi într-o vilă și vor avea parte de duș și confortul unui somn în pat.

După o masă copioasă, vin lupte tot mai grele”, a declarat Alex Delea, conștient de faptul că lupta merge mai departe, iar ei trebuie să rămână la fel de concentrați. Astăzi, de la ora 20:30, membrii celor două triburi vor înfrunta unele dintre cele mai dure condiții climatice, dar și o probă dificilă în lupta pentru Imunitate.

Ediția Survivor România a fost lider de audiență, în intervalul orar 19:58 – 22:59. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.3 puncte de rating și 20.1% cotă de piață. De-a lungul difuzării, peste 1.3 milioane de români au urmărit seara de Survivor, iar în minutul de aur, la ora 22:02, aproape 1.7 milioane de telespectatori au sărbătorit ziua de Sărbătoare cu ochii pe PRO TV.

Advertisement

Viața merge mai departe în competiție! Astăzi, de la ora 20:30, pe concurenți îi așteaptă Jocul de Imunitate, dar și o serie de surprize la care nu se așteptau. Cum vor reacționa la noile vești, dar și cine va avea parte de un Consiliu fără grijă, aflăm curând.

Survivor: Extrashow revine pe VOYO, la finalul emisiunii de pe TV! Alături de Zanni se va afla de această dată CRBL, fostul concurent din echipa Faimoșilor, respectiv a Vulturilor, eliminat pe motive medicale.

Nu ratați, de la 20.30, Survivor România! Ediția poate fi urmărită în avans pe VOYO!

top-shop.ro%20
Trending