Connect with us

UTILE

Înmormântările trebuie organizate de o casă funerară

Published

on

            „Momentele dificile pot aparea oricand in viata, insa important este sa stim cum sa le gestionam pentru a le depasi mai usor. Durerea cauzata de moartea unei persoane apropiate este incomporabila, iar acestea sunt momentele in care avem nevoie de sprijin mai mult ca niciodata. Cu servicii funerare in Bucuresti ne asteapta Casa Funerara Luca unde avem parte de mai multe avantaje. Iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmarim atunci cand organizam o inmormantare.

 

In primul rand, avem nevoie de o companie care ofera servicii funerare care sa ne vina in ajutor si sa simplifice nenumarate proceduri. La Casa Funerara Luca putem apela non stop pentru ca programul este 24 din 24, fapt ideal intrucat multe dintre momentele neplacute apar chiar atunci cand ne asteptam mai putin. Serviciile acopera fiecare sector din Bucuresti, dar si localitatile din Ilfov, astfel incat acopera o arie foarte generoasa. In plus, aici avem parte de consultanta gratuita, ceea ce presupune ca nimeni nu are de ce sa isi faca griji, stiind ca poate sa lamureasca chiar orice problema.

 

Advertisement

In al doilea rand, aici sunt propuse mai multe pachete care au fost special concepute pentru a acoperi nevoile tuturor. Cu alte cuvinte, nimeni nu va avea o problema in a gasi cea mai buna varianta care sa se plieze cerintelor sale. Posibilitatile sunt foarte variate, pentru toate buzunarele si chiar si pana cele mai accesibile pachete din punct de vedere financiar cuprind mai mult decat poti avea nevoie.

 

Asadar, pachetele de baza cuprind tot ce este nevoie in cazul unei inmormantari, iar la acest capitol putem aminti de sicriul complet echipat, de crucea din lemn inscriptionata, de lenjeria pentru sicriu, de setul de orare, cel mic si cel mare. Doctorul care constata decesul elibereaza certificatul constatator, iar tot acesta se ocupa de imbalsamare si elibereaza certificatul necesar in acest sens. Este necesara si toaletarea decedatului de la domiciliu, se ofera acces la frigider pana la 24 de ore si se ofera sprijin pentru pregatirea actelor necesare. In acest sens amintim de certificatele de deces, de adeverinta de inhumare, autorizatia pentru depunere la capela si transport.

 

Casa Funerara Luca ne ajuta si cu transportul funerar, cu depunerea la biserica sau cimitir, cu manipularea sicriului. Nu lipsesc nici platourile de coliva, sticlele cu vin si cu ulei, prescurile, pachetele cu alimente sau coroana de flori naturale. Printre accesorii putem aminti de prosoape, batiste, lumanari, doliu de piept si usa, etc.

Advertisement

 

Asadar, de acum chiar nu mai ai nici un motiv pentru care sa te complici pe cont propriu in conditiile in care nu iti va fi deloc dificil sa apelezi la servicii funerare in Bucuresti de care sa fii multumit. Te bucuri de profesionalism deplin, iar toti cei care ajung aici au numai de castigat. Depaseste momentele grele din viata ta cu ajutorul echipei care te asteapta aici la orice ora din zi si din noapte, dar care iti ofera si consiliere gratuita. Obtine mai usor ajutorul de inmormantare si astfel ca nici nu trebuie sa platesti o avere, uneori costurile fiind acoperite integral. Preturile oricum sunt accesibile pentru toate buzunarele, ceea ce presupune ca nimeni nu trebuie sa faca cine stie ce efort din punct de vedere financiar.

 

De-a lungul anilor Casa Funerara Luca s-a ocupat de organizarea a nenumarate ceremonii de inmormantare in Bucuresti si in Ilfov, astfel ca a capatat experienta pentru care este cunoscuta astazi. Alege pachetul care se potriveste familiei tale, plateste mai putin decat te-ai fi asteptat si scapa de toate grijile cu inmormantarea.”

 

Advertisement

 

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending