Connect with us

INTERVIU

INTERVIU cu Zanna Roberts Rassi din culisele emisiunii Live From E!: Oscars

Published

on

Foto Credit: E!

Advertisement

În noaptea de duminică spre luni, de la 00:00 și în reluare, luni, 28 martie, de la 22:00, E! trasnmite show-ul Live From E!: Oscars găzduit de Laverne Cox și echipa sa formată din Karamo, stilistul Brad Goreski, corespondentul E! Zanna Roberts Rassi și expertul în pop culture Naz Perez!

Advertisement

Zanna Roberts Rassi este jurnalistă de modă și frumusețe, stilistă, vedetă de televiziune și co-fondatoare Milk Makeup, cu sediul în New York. În prezent este editor de modă pentru Marie Claire, corespondent de modă la E! News, colaborator de modă pentru NBC Today Show și stilist. Prezența ei carismatică la TV a făcut-o mentor, jurat, stilist și prezentatoare în proiecte precum Project Runway All Stars, Glam Masters, E!’s Just 1 Thing și mini-seria Commuter Beauty.

Advertisement

Zanna Roberts Rassi a răspuns întrebărilor legate de așteptările ei pentru această ediție a Premiilor Academiei și ne-a povestit despre experiența sa în calitate de corespondent E! de pe covorul roșu.

Advertisement

Ne poți spune puțin despre echipa Live From E!: Oscars de anul acesta ? Care vor fi principalele subiecte de conversație pe covorul roșu din acest an ?

Zanna: În primul rând, vom fi eu, Brad Goreski, prietenul meu drag și stilist pentru vedete, Naz Perez, guru al culturii pop și Karamo Brown. Vom fi la Hotelul Roosevelt și vom prelua și da legătura de la incredibila Laverne Cox, care va avea cele mai grozave interviuri. Ador să o ascult vorbind cu mulți dintre prietenii ei pe covorul roșu. Dar, când vom reveni la echipă, noi vom fi enciclopedia modei. Vă vom aduce toate informațiile din interior, informații în exclusivitate despre ținute, vom avea schițe, bârfe și detalii. 

Advertisement

Care este cea mai mare provocare a celor care transmit pentru Live From E!: Oscars ?

Zanna: Probabil obținem toate informațiile pe care le avem, pentru că avem atât de multe cunoștințe despre modă și detalii despre fiecare ținută. Deci, trebuie să comunicăm totul la momentul potrivit și apoi să urmărim și interviurile pe covorul roșu. Provocarea constă în sintetizarea informațiilor. Și să trecem peste entuziasm. Cred că suntem cu toții atât de încântați să vorbim despre subiect. Ne-am descurca cu încă două ore de emisiune!

Advertisement

La ce ne putem aștepta pe covorul roșu al acestei gale ? Ne poți spune care sunt tendințele mari pe care le vom vedea pe acest covor roșu ?

Zanna: Ne putem aștepta, din punct de vedere al tendințelor, ca bărbații să fure lumina reflectoarelor: Andrew Garfield, Kodi Smit-McPhee, Daniel Kaluuya. Au un stil atât de interesant și cu siguranță îl vor aduce pe covorul roșu. Cred că vom vedea o mulțime de culori foarte saturate. Cred că vom vedea siluete noi, deoarece există o mulțime de decolteuri. Și este greu să faci ceva nou pe un covor roșu, în special la Oscaruri pentru că este atât de clasic, dar cred că vom vedea câteva detalii noi, interesante în rochii și siluete, cu siguranță decolteul „U” este în tendințe. Și cred că auto-exprimarea. Știi că astăzi este vorba despre tine și mai puțin despre tendințe. Orice merge și te face să te simți autentic, confortabil în propria ta piele. Poartă tot ce vrei și ce te face fericit. Oamenii acceptă asta acum mai mult ca niciodată, iar acest lucru a făcut ca această defilare să fie și mai distractiv de urmărit. 

Advertisement

Dacă ar trebui să alegi cele mai bune apariții de la Premiile Academiei anterioare, care ar fi acestea ? Ai avut un an preferat ?

Zanna: Așa de multe! Sunt un mare fan Billy Porter, care a deschis oficial drumul pentru alții în smokingul său Siriano în 2020. A fost un moment atât de important din punct de vedere cultural! 

Advertisement

Barbara Streisand în costumul cu pantaloni Scaasi pe care l-a purtat în 1969. Ea mi-a spus că a fost unul dintre cele două ținute lăsate pe patul ei dintre care a trebuit să aleagă după ce a filmat o zi lungă la Paramount Studios. Există ceva în acel aspect care este atât de autentic și deloc inventat. L-a purtat, literalmente, pentru că a mers cu părul pe care l-a avut de la o zi întreagă de filmare. Și cred că onestitatea care vine cu asta este ceva atât de frumos și a fost un costum uimitor cu pantaloni.

Advertisement

Regina King în 2021 a avut un aspect incredibil. Mă refer la Louis Vuitton. Și apoi te uiți la detaliile acelui look, cum ar fi tunsoarea. Acel bob a fost tăiat chiar înainte la lungimea perfectă, așa că a funcționat exact cu umerii extremi pe care îi are pe acea rochie. Totul este la doar câțiva centimetri de perfecțiune și pentru mine este un exemplu al modului în care fiecare centimetru al corpului este luat în considerare, apoi iarăşi reconsiderat.

Advertisement

Zendaya în același an, 2021, în Valentino, galben canar, cu diamante de 6 milioane de dolari la gât. Vântul care a adiat la momentul perfect. Cu siguranță unele dintre cele mai importante momente pentru mine.

Advertisement

Cum arată procesul pentru stilizarea celebrităților precum cele care participă la Premiile Academiei ? Are provocările ei ?

Advertisement

Zanna: Doamne, nu cred că cineva își dă seama cât de mult se lucrează la aceste apariții. După cum am spus, nimic nu este lăsat la întâmplare, fiecare centimetru al corpului, de la lungimea unghiei până la cărarea părului, la înălțimea tocului și tivul rochiei, până la vârful taliei. Aceste ținute au fost în lucru de două luni și jumătate, trei luni, uneori înainte de a obține nominalizarea. Există selecția, sunt schițele, este editarea, negocierile, ofertele, există zboruri, există returnări. Adică pur și simplu enorm! Și uneori, oricât de planificate ar fi aceste apariții, se întâmplă lucruri de ultimă oră și se răzgândesc brusc și apoi se întreabă „Unde este ținuta de rezervă ?”.

Este interesant, am avut multe conversații cu stiliști care au consiliat vedete care au purtat rochii uimitoare, dar anterior nu erau luați în considerare, primeau o mulțime de „Nu” de la casele de modă. Greu să transformi acele „Nu” în „Da” și să convingi casele să trimită rochii vedetei ca să le poarte. Nu cred că oamenii văd această parte a efortului, este o muncă asiduă, de ani de zile, pentru mulți oameni pentru ca vedeta să poarte acea rochie Chanel, Louis Vuitton sau Dior. Nu se întâmplă peste noapte și cred că este cu siguranță o provocare pe care nu cred că mulți oameni o cunosc. Nu este doar un apel rapid, haideți să aruncăm o privire la rochii și, bine, iată ținuta.

Advertisement

Ce sfaturi ai pentru cei care doresc să intre în lumea modei, a stiliștilor ?

Advertisement

Zanna: M-am plimbat în atât de multe domenii diferite, de la a fi editor la a fi fondatorul unei companii de machiaj până la a fi la prezentator TV. Un lucru pe care l-aș spune și este valabil în multe domenii este: fă-ți tema, cunoaște-ți meseria și înțelege industria, atât din perspectivă de afaceri, cât și din perspectivă externă, intra cu adevărat în detalii! Fii pregătit să muncești mai mult decât oricine altcineva din cameră întotdeauna și fă-ți o strategie! Să îți fie clar unde dorești să ajungi și apoi fă conexiuni în mod corect! Este ușor să găsiți astăzi oamenii potriviți, este ușor să vă conectați cu ei, puteți găsi mentori. Cel mai bun sfat ar fi să înțelegi unde vrei să fii și să ai o strategie.

Advertisement

Crezi că industria modei și a luxului s-a schimbat după evenimentele mondiale din ultimii doi ani ?

Zanna: Cred că industria se schimbă cu siguranță și s-a schimbat după pandemie în bine. Companiile se uită cu toții în interior și își reevaluează propriile valori, de la diversitate la durabilitate, iar acesta este doar un lucru minunat pentru consumator și industrie. Consumatorii se aliniază acum cu branduri care cred în valorile lor și nu este vorba doar despre cum arată o ținută, ci despre cum funcționează compania respectivă: „Au valori bune ? Au diversitate în cadrul companiei ? Se adresează tuturor dimensiunilor și formelor ?”. Cred că pandemia a accelerat schimbarea, ceea ce este unul dintre lucrurile bune.

Advertisement

După pandemia globală, credeți că oamenii sunt mai la modă sau mai puțin ?

Zanna: Cu siguranță moda a devenit mai casual! Pentru o perioadă, ideea de a-ți pune un toc a fost cel mai dureros lucru din lume! Ideea de a pune o pereche de blugi a fost destul de grea pentru că toți purtam doar pantaloni de casă. Toți eram în hanorace și pantaloni prin casă. Dar pendulul se întoarce întotdeauna la modă și cred că a înclinat atât de mult spre casual și abia acum se redresează.

Advertisement

Și ne-am săturat de pantaloni de sport și nu vrem să mai vedem papuci. Există această dorință ca oamenii să iasă și să se îmbrace frumos din nou. Și dacă va exista vreodată un covor pe care să se întâmple asta, va fi la Oscaruri! Cred că îl vom vedea piese cu adevărat speciale. Cred că oamenii vor să vadă și ținute unice și nu cred că vor fi siluete vechi. Există o prospețime, dar există o revenire sigură la toate lucrurile fabuloase!

Advertisement

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending