Connect with us

INTERVIU

INTERVIU EXCLUSIV cu artista Nikki Glaser, vedeta celui mai nou reality-show de la E! – Welcome Home Nikki Glaser?

Published

on

Foto Credit: E! Entertainment

Advertisement

Weekend-ul acesta ne aduce la E! un reality-show în premieră: Welcome Home Nikki Glaser? Protagonista, Nikki Glaser, este o cunoscută artistă de stand-up comedy, expertă în roast și gazdă de podcast. Ea dedice să lase în urmă viaţa de vedetă de la Hollywood şi revine în oraşul ei natal, St. Louis, MO. Însă nu oricum, ci în stilul său caracteristic, plin de culoare, cu mult umor şi fără filtru. Într-un interviu exclusiv, actriţa ne-a împărtăşit câteva detalii despre noul show ce debutează la E! duminică, 5 iunie, de la ora 22:00.

Advertisement

Interviu realizat de Bianca Bujor (Editor Coordonator) pentru RADAR DE MEDIA

Advertisement

Poţi să ne dezvălui câteva detalii interesante despre primul episod, având în vedere că premiera va fi weekend-ul acesta în România ?

Vă puteţi aştepta să vedeţi un show unde protagonistă este o celebritate americană ce renunţă în a mai face naveta New York – L.A. şi decide să se întoarcă înapoi acasă. Doreşte să fie alături de cei mai amuzanţi oameni pe care îi cunoaşte. Am crescut alături de cei mai amuzanţi părinţi şi prieteni. Este un show despre o persoană pe care ai crede-o că este perfectă, faimoasă şi împlinită, dar apoi realizezi că este exact ca şi tine. Sau cel puţin asta sper să vedeţi, pentru că acesta este scopul emisiunii. Îmi doresc ca publicul să se simtă ca şi cum ar privi pe cineva cunoscut, un prieten, fără a încerca să pară altcineva. Emisiunea mă surprinde pe mine aşa cum sunt, nu întotdeauna perfectă.

Advertisement

Am luat, oarecum, locul reality-show-ului „Keeping up with the Kardashians” la E!, unde au apărut vedete de succes. Cred că asta este o mare responsabilitate, de aceea mi-am propus să realizez o emisiune distractivă, dar reală în acelaşi timp. Vă puteţi aştepta să descoperiţi cum este familia mea de fapt. Cunoscuţii care ne-am urmărit deja au spus că am fost surprinşi exact aşa cum suntem în realitate. Mi-am dorit să realizez un reality show cu adevărat real. Ca un fan al acestui format TV, îmi displace atunci când descopăr că lucrurile nu stau chiar aşa. De aceea mi-am propus să nu fac niciun compromis şi să mă comport natural. Să mă îmbrac aşa cum doresc, să nu port mereu machiaj, nici măcar să nu fac curat dacă nu vreau în acel moment.

Advertisement

Poate uneori o să vi se pară că exagerez, dar acesta este un show plin de amuzament ce surprinde o familie distractivă aşa cum este ea. Desigur, eu voi fi în centrul acesteia – o fată care iubeşte comedia. Dar aşa am fost mereu, chiar şi înainte de a face comedie. Am fost fata care a spus lucrurilor pe nume (uneori chiar şi nepotrivite), iar ai mei se uitau unul la altul şi se întrebau de unde am apărut ?

Advertisement

Aşadar, vă puteţi aştepta la cel mai real reality-show din câte aţi urmărit şi pe care eu îl consider singurul unde toţi, cu excepţia mea, nu au vreun scop în a deveni faimoşi sau de a apărea la TV. Familia şi prietenii mei nu au intenţionat în a fi parte dintr-un show, mai degrabă eu i-am convins relativ greu. Nu înţeleg cum de cineva nu îşi doreşte să apară la televizor, dar asta este partea cea mai interesantă. Nimeni dintre cei prezenţi în show-ul meu nu îşi doreşte să devină faimos, sunt pur şi simplu ei, iar asta aduce un plus.

Din punctul tău de vedere, reprezintă umorul sau comedia o manieră prin care poţi să dobândeşti multă încredere în tine, în special pentru o reprezentantă a genului feminin?

Advertisement

Da, bineînţeles! Pentru mine comedia şi simţul umorului înseamnă să fii de fapt onest. Am fost întrebată ce aş face dacă, atunci când sunt pe scenă, oamenii nu ar râde la glumele mele. Soluţia mea pentru această situaţie este onestitatea. Le-aş răspunde: „OK, deci nu v-a prea plăcut gluma aia.” Şi veţi vedea cum dintr-odată acea tensiune dispare. Umorul este şi o manieră prin care spui lucrurilor pe nume, chiar dacă sunt surprinzătoare sau şocante.

Advertisement

Oamenii nu sunt întotdeauna oneşti cu ceilalţi. Spunem adesea lucruri frumoase, mai mult de complezenţă: „Da, sunt bine!”, în loc să recunoaştem, de exemplu, că „Mă simt cam abătută astăzi.” Nu îmi place să fiu răutăcioasă, dar îmi propun să fiu mereu sinceră şi cred că asta m-a făcut să am mult mai multă încredere în mine. Am învăţat prin intermediul comediei cum să fiu onestă, nu doar pe scenă, în timpul podcast-ului meu sau în emisiune, dar şi în viaţa de zi cu zi.

Advertisement

Adesea când port gene false, extensii, bronz şi un machiaj perfect mă simt tristă. Deoarece dacă ceilalţi mă complimentează şi îmi spun cât de bine arăt, ei bine, nu mă bucură pentru că, de fapt, le place o mască. Dar în acest reality-show vreau ca publicul să mă vadă aşa cum sunt şi să mă aprecieze pentru asta. Când eşti sincer cu tine şi cu cei din jur, poţi să te accepţi aşa cum eşti tu cu adevărat. Deşi mi-a luat câţiva ani să mă accept şi să mă împac cu mine, aşa cum sunt, chiar şi în zilele când mă privesc în oglindă şi nu sunt mulţumită de mine, continui să fiu sinceră, bună cu mine însumi şi să am zâmbetul pe buze.

Ai un model, cineva pe care îl admiri şi îl respecţi fie că este vorba despre cântăreţi sau actori ?

Advertisement

Da! Taylor Swift este un model pentru mine. Poate părea ciudat pentru că este mai tânără decât mine, dar aşa cum veţi putea vedea şi în emisiune, în interior eu sunt ca şi un copil. Am descoperit-o pe Taylor Swift pe când abia împlinisem vârsta de 30 ani şi m-a cucerit prin muzica şi compoziţiile ei care m-au emoţionat. Taylor Swift a fost acea persoană care m-a inspirat prin ceea ce face şi simt că este sinceră, comunică sincer prin intermediul muzicii ei. În general, oamenii care mă inspiră cel mai mult sunt cei sinceri, adevăraţi. Caut şi apreciez onestitatea. Curajul de a veni în faţa celorlalţi şi de a te prezenta aşa cum eşti de fapt. Pe mine asta mă inspiră.

Advertisement

Să faci ceea ce doreşti, ce simţi! Dacă vrei să arăţi mereu perfect, să porţi anumite ţinute sau machiaj, dacă asta te repezintă, atunci fă-o! Mergi înainte deşi ceilalţi te pot critica, dacă asta simţi să faci pentru tine. Important este să fii aşa cum îţi place ţie să fii, să te simţi bine în corpul tău. Câtă vreme nu-i răneşti pe cei din jurul tău în niciun fel, contează să fii tu însuţi.

Advertisement

top-shop.ro%20
Trending