Connect with us

PSIHOLOGIE

Învață să te vindeci singur în 6 luni! Psihoterapeutul Anca Maftei față în față cu Mihai Morar, Fain & Simplu 

Published

on

Anca Maftei, terapeuta cea blândă, revine într-un nou episod „Fain & Simplu”, realizat de Mihai Morar și dezvăluie care sunt căile de tratament ale Academiei Regeneration. Poate cel mai important lucru pe care Anca încearcă să îl transmită este să ne acceptăm așa cum suntem. Să nu mai fugim de noi și de manifestările noastre. Ele ne arată ce este cu adevărat în noi.

Episodul care te va face să spui cel mai blând ,,DA” în fața vieții. Cu blândețe, rănile noastre se pot transforma în oportunități de vindecare și resurse interioare. Acest podcast te va învăța cum să-ți accesezi subconștientul și să descoperi esența divină care se află chiar în interiorul tău: energia Sinelui. Odată ce aduci lumină în părțile tale întunecate și inconștiente, poți deveni liber, cu adevărat. Liber să ai relații armonioase, să ai propriul destin, nu unul ghidat de inconștientul colectiv al strămoșilor tăi, liber să îți îndeplinești obiectivele și să ai iubire totală față de tine și de toate aspectele tale.

„EȘTI DE ACORD CU ASTA? Vezi noul podcast @fainsisimplu și învață să te vindeci singur în 6 luni. Psihoterapeutul Anca Maftei îți explică, practic, în acest episod metoda celor 8 pași pe calea vindecării. Peste 1300 de pacienți care au urmat calea Ancăi sunt cartea ei de vizită și motivul ca să asculți acest podcast până la capăt. Îl găsești acum pe Youtube sau, audio, pe Spotify, Apple și Google Podcasts.”, declară Mihai Morar.

ASCULTĂ cel mai nou episod aici!

ÎNVAȚĂ SĂ TE VINDECI SINGUR ÎN 6 LUNI! PSIHOTERAPEUT ANCA MAFTEI. | Fain & Simplu Podcast 156

Advertisement

A doua întâlnire cu Anca Maftei, psihoterapeut sistemic și facilitator de constelații, inventatorul metodei Re-Generation, este o revelație a blândeții și acceptării în fața vieții. Acest podcast este ,,nivelul următor” al călătoriei spre Sine, și îți va răspunde la toate acele întrebări fundamentale despre ce înseamnă, de fapt, explorarea universului interior, eliberarea emoțională și echilibrarea energetică.

„Cu iubire, le trecem pe toate. Vâsla noastre este acel «DA» în fața vieții. Doar spuneți «DA»!”, spune terapeutul Anca Maftei.

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending