Connect with us

Documentar

“Istoria Secretă a Umanității”, proiect nou realizat de Mădălin Ionescu la Metropola TV

Published

on

Foto Credit: METROPOLA TV

Astăzi, de la ora 21:00, pe Metropola TV, Mădălin Ionescu dă startul unui serial în premieră în România, un material jurnalistic care vorbește despre adevărata istorie a umanității. Primul episod al seriei „Crearea Omului – Adevăruri Interzise” se va difuza astăzi, 19 mai, cu începere de la ora 21.00, în cadrul emisiunii „Mădălin Ionescu Show”.


„Începem un act jurnalistic de mare curaj și, în același timp, un demers cu atât mai necesar astăzi când umanitatea pare să intre într-o nouă epocă de beznă și de învrăjbire inimaginabilă. Oare am fi altfel dacă am afla că evoluția și istoria noastră sunt sensibil diferite față de ce ni s-a predat, spus, inoculat? Ne-am privi altfel unii pe alții dacă am afla că originile omului sunt altele decât cele enunțate in teoriile stiintifice sau cartile religioase? Cum ar fi fost viața noastră dacă puterile politice sau religioase nu ar fi ascuns sau distrus de-a lungul mileniilor adevăruri incomode, mărturii care ne-ar fi schimbat radical percepția asupra Terrei și a Universului?”, povestește Mădălin Ionescu care se pregătește intens pentru cel mai important proiect TV al momentului.

Urmărește o ediție absolut incendiară a emisiunii „Mădălin Ionescu Show”, de la Metropola TV, o emisiune care a clarificat, coerent și cu păreri din partea oamenilor specializați, unul dintre cele mai importante subiecte ale momentului la nivel mondial. Materialul video atasat te introduce în inima proiectului “Istoria Secretă a Umanității”:


Advertisement
top-shop.ro%20
Trending