Connect with us

Emisiuni

Iulia Vântur și Salman Khan, în Vinerea Mare, la Vorbește Lumea! În premieră, apariția pe care o așteptau toți jurnaliștii!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Vineri, de la 10:30, Adela Popescu, Cove și Viviana se reîntâlnesc în platoul Vorbește Lumea pentru o ediție specială de Paște! Într-un an diferit, în care numitorul comun pentru această sărbătoare este că toată lumea stă acasă, cei doi simpatici prezentatori s-au încărcat cu bună dispoziție și le pregătesc telespectatorilor 2 ore și jumătate de materiale și interviuri speciale!

 

Hairstylist-ul Sorin Stratulat va oferi cele mai importante sfaturi pentru femeile care vor să-și aranjeze părul singure, acasă, cu ocazia mesei de Paște. Chiar dacă nu vor merge în vizite, este important ca fiecare să se simtă bine!

Părintele Vasile Ioana le va povesti telespectatorilor despre ce înseamnă Paștele într-o perioadă de pandemie și despre redescoperirea adevăratei semnificații a unei zile de sărbătoare: sentimentele puternice și căldura sufletească.

Advertisement

În premieră pentru o televiziune din România, în prag de sărbători, Adela și Cove vor avea parte de o apariție prin skype, cel puțin surprinzătoare. În timpul discuției cu Iulia Vântur, din casa ei din India, va apărea și Salman Khan! O imagine la care ziariștii din toată lumea au sperat de foarte mult timp, devine realitate vinerea aceasta la Vorbește Lumea!

Alte vedete vor povesti despre cum își vor petrece zilele de sărbătoare, dar și despre cum resimt aceste schimbări care au loc în viața lor!

Toate acestea și multe altele, într-o ediție specială Vorbește Lumea de Paște, vineri de la 10:30, la PRO TV!

top-shop.ro%20
Trending