Connect with us

A-Z NEWS

iUmor și iMai mult umor, lider de audiență, seara trecută, la Antena 1 

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cea de-a doisprezecea ediție iUmor, difuzată aseară, în intervalul 19:59 – 00:31, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-54 de cu o audiență medie de 7.3 puncte de rating și 24.9% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv, care, cu cea mai nouă ediţie Survivor, a înregistrat o medie de 5.3 puncte de rating și 17.9% cotă de piață.

În minutul de aur, 22:20, peste 1.4 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1. Totodată, serialul „iMai Mult Umor” s-a impus ca lider de audienţă, atât pe segmentul comercial, cât şi la nivel urban. Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, iMai Mult Umor a înregistrat o audiență medie de 4.1 puncte de rating și 29.7% cotă de piață, în vreme ce Pro TV înregistra în acelaşi interval orar 1.6 puncte de rating şi 11.9% cota de piaţă.

Iulia Albu a fost cea de-a patra jurată-surpriză a ultimei ediții din audițiile celui mai nou sezon iUmor. Cunoscutul critic de modă, Iulia Albu, a avut parte de „botezul” roast-ului chiar din partea partenerului său, Mihai Alexandru. Adina Buzatu, Ramona Bădescu și Sergiu Mirică au pășit la rândul lor pe covorul roșu pentru a desăvârși bine-cunoscutul tratament oferit fiecărui jurat-surpriză al acestui sezon.

Anisia Gafton și Claudia Susanu, în postura Dianei Șoșoacă, au fost invitatele speciale ale ultimei ediții din audițiile sezonului 12 iUmor, în timp ce Mihai Bendeac, Iulia Albu, Delia și Cheloo au trimis la votul publicului șase dintre concurenții ediției de ieri seară. Așadar, cei de acasă pot vota până astăzi, la ora 16.00, în aplicația Antena 1 între Eduard Moise, Milena Vega, Nicole Genes, Haidar Al Rawi, Paupi Elmago și Ștefan Boros, unul dintre ei primind astfel șansa să fie ultimul finalist al acestui sezon iUmor.

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare.

Advertisement

top-shop.ro%20
Trending