Connect with us

UTILE

Jocuri noi în oferta Unibet cu RTP 98%

Published

on

Unibet face parte din Grupul Kindred, unul dintre cele mai importante de pe piața jocurilor de noroc din întreaga lume. Prezent în peste 100 de țări, Unibet își răsfață clienții cu o ofertă bogată, promoții interesante și un mediu sigur de a juca.

 

În România, Unibet este un operator autorizat încă din urmă cu patru ani (Licența nr. L1160657W000330 emisă de ONJN, valabilă până la data de 31.08.2026), astfel că toate tranzacțiile vor fi efectuate în siguranță.

 

Advertisement

Promoțiile reprezintă un mare avantaj al Unibet, iar cea pe care o prezentăm în cele ce urmează este de-a dreptul extraordinară.

Astfel, utilizatorii Unibet vor beneficia de cinci sloturi de la NetEnt care au un RTP mărit la 98% exclusiv la acești operatori.

Butterfly Staxx, Guns N’Roses, Fruit Shop, Reel Rush și Twin Spin sunt jocurile dezvoltate de NetEnt ce fac parte din această promoție.

 

Înainte de a le prezenta, este important să explicăm ce este RTP-ul și de ce este un element luat în calcul de jucători. RTP-ul reprezintă așadar procentul de câștig care se întoarce către utilizatori din totalul rulajului efectuat într-un joc pe o perioadă mai mare de timp. În aceste condiții, cu cât un joc are un RTP mai mare, cu atât și șansele de a obține câștiguri mai consistente sunt mai ridicate. De obicei, jocurile au un RTP de 95-96%, însă prin oferta excelentă anunțată de Unibet cele 5 jocuri au în exclusivitate un RTP de 98%.

Advertisement

 

Cele cinci jocuri dezvoltate de NetEnt au fost re-certificate și aprobate în scop promoțional pentru o perioadă de timp determinată și astfel utilizatorii vor avea parte de o experiență mai plăcută, păstrând standardele ridicate de la Unibet.

 

Butterfly Staxx

Un joc dezvoltat de NetEnt în urmă cu trei ani, în care fluturii și florile sunt simbolurile speciale. De asemenea, printre simboluri mai găsim și A, K, Q, J, Wild și Scatter. Butterfly Staxx are o volatilitate medie, iar simbolurile sunt prezentate pe 4 linii X 5 coloane. În total, numărul liniilor de plată este de 40. Butterfly Staxx mai are și funcții speciale precum Wild, FreeSpins și ReSpins. Exclusiv la Unibet, Butterfly Staxx are un RTP de 98%, față de cel original de 96.8%.

Advertisement

 

Guns N’Roses

Cu toții am auzit de celebra trupă rock, iar povestea ei a fost transpusă de NetEnt încă din 2016 într-unul dintre cele mai apreciate păcănele online de pe piață. Acest joc beneficiază de o coloană sonoră pe măsură, iar printre simboluri îi regăsim pe Axl Rose, Slash și Duff McKagan. Jocul Guns N’Roses are o volatilitate medie-scăzută, iar simbolurile ne sunt prezentate pe 3 linii X 5 coloane, cu 20 de linii de plată. Jocul are și câteva funcții interesante precum Wilds, Expanding Wilds, Appetite for Destruction Wild, Solo Multiplier, Legend Spins, Encore Free Spins și Crowd-Pleaser Bonus. În varianta originală, acest joc are un RTP de 96.98%, însă doar la Unibet a fost mărit la 98%.

 

Fruit Shop

Advertisement

Lansat în 2013 de NetEnt, Fruit Shop este unul dintre cele mai populare jocuri cu fructe. Prunele, cireșele, lămâile, portocalele și pepenele sunt simbolurile principale, dar în joc mai regăsim și clasicele 10, J, Q, K, A plus wild, prezentate pe 3 linii X 5 coloane. În total sunt disponibile 15 linii de plată, dar și rotiri gratuite. RTP-ul original este de 96.71%, însă la Unibet a fost mărit la 98%.

 

Reel Rush

Reel Rush a fost lansat de NetEnt în 2013 și impresionează în mod deosebit prin grafica sa inspirată din jocurile Nintendo. Volatilitatea să este medie, iar RTP-ul original este de 96.96%. Sunt disponibile 3.125 de linii de plată, ceea ce face ca jocul să fie popular printre utilizatori. Totodată, mai regăsim simboluri precum Wild, Rotiri Gratuite și funcția ReSpins.

 

Advertisement

Twin Spin

 

Șeptarii și diamantele sunt elementele cheie ale jocului produs de NetEnt, în care grafica este la înălțime, iar efectele sonore sunt pe măsură. Twin Spin are o volatilitate peste medie, în timp ce simbolurile sunt afișate pe 3 linii X 5 coloane. Sunt disponibile 1.080 de linii de plată, plus funcția specială Twin Reels. Twin Spin are un RTP de 98% doar la Unibet, în timp ce la ceilalți operatori este de 96.55%.

 

Advertisement
top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending