Connect with us

A-Z NEWS

Kanal D, lider de audienta cu emisiunea de reportaje „Asta-i Romania”

Published

on

Foto Credit: KANAL D

„Asta-i Romania!”, prima optiune de telespectatorilor! Editia de duminica a emisiunii a plasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor

 

        Emisiunea de reportaje “Asta-i Romania”, prezentata de Mihai Ghita, a fost, duminica, 21 iunie,  prima optiune a telespectatorilor, atat in randul populatiei din intreaga tara, cat si de la orase, pozitionand Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor, conform datelor furnizate de Kantar Media.

        Povestea bucurestenilor care au dat viata de oras pe traiul de la sat, dar si impresionanta poveste de viata a afagnului care s-a refugiat in Romania, tara pe care o vede ca pe o a doua sa viata, au fost urmarite de sute de mii de romani din intreaga tara.

Advertisement

        Ieri, in intervalul orar 14:30 – 16:00, Kanal D a inregistrat 3,1% rating si 11,3% cota de piata, pe targetul National, si 2,9% rating si 10,8% cota de piata, pe targetul All Urban.

        ​Editia de duminica „Asta-i Romania” a fost urmarita, in medie, in fiecare minut al difuzarii, de peste o jumatate de milion (543.000) de telespectatori din intreaga tara. Minutul de maxima audienta, atins la 15:26, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste 753.000 de fani ai emisiunii.

All Urban Channels
  Kanal D
  Pro TV
  Romania TV
ASTA-I ROMANIA National TV
14:30-16:00 Antena 3
Source: Kantar Media Romania  
Date: 21.06.2020  
   
   
National Channels
  Kanal D
  National TV
  Romania TV
ASTA-I ROMANIA Pro TV
14:30-16:00 Antena 1
Source: Kantar Media Romania  
Date: 21.06.2020  

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending