Connect with us

UTILE

La ce poate fi folosita folia cu bule?

Published

on

Folia cu bule poate fi folosita in diferite aplicatii, pe langa impacherarea articolelor pentru transportul in siguranta. Folia cu bule poate fi un bun izolator si poate fi folosita pentru a proteja mobilierul si alte suprafete de factorii externi. Pe langa aceste avantaje, exista o multime de alte beneficii pe care le aduce acest produs extrem de rezistent si accesibil la pret.

Folia cu bule poate preveni formarea condensului pe suprafata rezervorului de toaleta

Daca se formeaza condens pe rezervorul de toaleta intr-un mediu cald si umed, folia cu bule ar putea fi solutia potrivita. Izolarea interiorului rezervorului cu folie cu bule, va impiedica exteriorul rezervorului sa se raceasca si sa provoace condens atunci cand intra in contact cu aerul cald si umed. Foloseste un material de etansare pe baza de silicon pentru a lipi bucati de folie cu bule de dimensiuni adecvate pe suprafetele plane principale.

Folia cu bule este un bun izolator

Acele mici bule de aer prezente pe folia cu bule au proprietati izolatoare. Profita de aceasta capacitate a foliei cu bule pe timpul iernii si vei beneficia de un izolator bun la un pret extrem de avantajos. Lipita pe interiorul ferestrelor, folia cu bule poate ajuta la retinerea caldurii in incapere, ceea ce inseamna mai mult confort pe timpul iernii si facturi mai mici. Este o modalitate destul de comuna de izolare si foarte multe persoane opteaza pentru folie cu bule pentru izolarea rulotei, a incaperilor sau a serelor.

Folie cu bule pentru protejarea uneltelor si a mobilierului

Poti evita uzura uneltelor si a mobilierului folosind folie cu bule de diverse dimensiuni, pe care o poti achizitiona, simplu si rapid, de pe foliecubule.ro. Instrumentele de lucru, uneltele si alte piese care se pot uza usor cand sunt expuse la aer, umiditate si alti factori externi, pot avea o viata mai lunga daca sunt impachetate in folie cu bule sigilata cu banda adeziva. Mobilierul depozitat isi poate pastra aspectul original pentru mai mult timp daca este acoperit cu folie cu bule si protejat de elementele externe.

Advertisement

Folia cu bule este un bun amortizor

Suprafetele tari pot fi mult mai confortabile daca sunt acoperite cu folie cu bule in mai multe straturi. Bulele de aer prezente pe folie actioneaza ca un amortizor, transformand orice suprafata tare, fie de dormit, fie de sezut, intr-un spatiu mult mai moale si mai confortabil.

Folie cu bule pentru protejarea plantelor

Poti proteja de inghet semintele proaspat plantate si plantele fragile, acoperindu-le cu folie cu bule. Bulele de aer se vor incalzi sub razele soarelui in timpul zilei, actionand ca o mini sera pentru a mentine planta si solul cald.

Folia cu bule a fost conceputa special pentru a proteja obiectele fragile in timpul tranzitului, insa, de-a lungul anilor s-a dovedit a fi extrem de utila intr-o serie de aplicatii. Fiind extrem de accesibila la pret si un produs foarte rezistent, folia cu bule este o optiune excelenta cand vine vorba despre protejarea articolelor si izolarea anumitor suprafete.

Advertisement
top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending