Connect with us

A-Z NEWS

La ce tratamente de înfrumuseţare apelează femeia modernă

Published

on

Conștientizăm tot mai mult puterea pe care o deține azi o apariție îngrijită. Un ten neted și luminos și un trup armonios sunt mai mult decât o carte de vizită cu profil atrăgător.

Să te simți bine în pielea ta, să fii frumoasă la interior și la exterior, îți va da o încredere în tine contagioasă, te va împăca cu sufletul și cu spiritul tău.

Din fericire, femeia modernă a înțeles că a avea grijă de ea, a apela la tratamente de înfrumusețare este mai mult decât un moft, e o datorie față de sine.

Să mergi la salon nu mai este demult cheia spre admirația celorlalți, e garanția propriei fericiri. Mulțumirea pe care o vei simți știind că te pui pe primul plan, satisfacția de a te ști capabilă să ai grijă de tine și, mai ales, relaxarea pe care o vei experimenta, sunt pur și simplu neprețuite.

SKiN MedSpa îți spune care sunt tratamentele de înfrumusețare la care apelează femeia modernă! Iată pentru ce optează în ziua de azi femeile cu trup, suflet și minte la fel de frumoase!

Advertisement

 

Hidrodermabraziunea cu JetPeel

Ai fost satisfăcută de rezultatele microdermabraziunii, dar tânjești după mai mult? Viitorul frumuseții răspunde la apel: hidrodermabraziunea este cea mai nouă descoperire din domeniul tratamentelor faciale pentru femei moderne și cea mai apreciată, totodată.

 

Ce face, mai exact, JetPeel? Revitalizează pielea, tratează petele, cicatricile, urmele de la acnee, curăță în profunzime, reduce ridurile, crește elasticitatea pielii și stimulează metabolismul celular. Dacă ți se pare o listă prea lungă de beneficii pentru a putea fi tradusă în realitate, află că JetPeel nu vine de nicăieri, ci este inspirat de realizările cele mai avansate ale industriei de echipament aerospațial, conjugate cu inovațiile medicinii estetice. Astfel, dispozitivul unic curăță pielea în profunzime, combinând oxigen de puritate 100% cu un cocktail de substanțe active deosebit de eficiente.

 

Advertisement

Practic, printr-un jet de aer propulsat la o viteză supersonică, toate impuritățile pielii sunt „rașchetate”, tenul este purificat în profunzime, iar apoi este hidratat cu o ședință de mezoterapie fără ace.

 

Un alt avantaj wow al hidrodermabraziunii cu JetPeel este că nu presupune niciun disconfort, fiind non-invaziv. Dimpotrivă, te vei simți ca la un masaj, pentru ca la final să te trezești, precum Frumoasa din pădurea adormită, cu un ten nou nouț. Pentru rezultate fabuloase, sunt necesare circa 4 – 6 ședințe de hidrodermabraziune JetPeel, la o distanță de  7 zile una de cealaltă.

 

LPG Cellu M6 Alliance Premium cu sistemul patentat endermolift

    
Pentru acelea dintre noi care ne dorim o față ridicată și întinerită, dar în mod natural, soluția este LPG CelluM6 Alliance.

Advertisement

Un studiu condus de Profesorul Humbert pe persoane care au urmat un tratament LPG de 20 de ședințe dovedește că endermologia crește producția de acid hialuronic cu 80%, cea de elastină cu peste 45%, iar cea de colagen cu aproape 8%.

Rezultatele sunt vizibile: un ten mai omogen, o diminuare a imperfecțiunilor, a pungilor și a cearcănelor, o reducere a ridurilor fine și estomparea ridurilor profunde, o îmbunătățire generală a aspectului pielii și reducerea ptozei la nivelul ovalului feței.

 

 

Validată științific cu peste 129 de studii științifice, LPG CelluM6 Alliance

Advertisement
  • umple ridurile întrucât de la vârsta de 25 de ani se degradează treptat substanțele vitale pentru tinerețea pielii, precum colagenul, care îi conferă rezistență dar și elastina, care conferă pielii elasticitate.
  • redensifică pielea: dat fiind că odată cu trecerea anilor ovalul feței își pierde fermitatea și tonusul, șanțurile nazolabiale se lărgesc, pleoapele se relaxează.
  • detox pentru ten: întrucât stresul, poluarea, lipsa somnului sau fumatul sunt toți factori care distrug pielea: micro-circulația venoasă și limfatică încetinește și se acumulează toxinele.
  • elimină bărbia dublă:neatractivă, bărbia dublă afectează atât bărbații cât și femeile de toate vârstele: deformează trăsăturile și îngreunează fața.

 

Recomandarea SKiN MedSpa? Aplică înainte de ședință vitamina C, deoarece favorizează producția de colagen, iar astfel este dublat efectul tratamentului.

 

Injecțiile cu acid hialuronic

Vedeta incontestabilă din skincare este, fără urmă de îndoială, acidul hialuronic. Regăsit în mod natural în piele, articulații și în ochi, acidul hialuronic hidratează și atrage apa în piele, dar nivelurile sale sunt erodate odată cu trecerea anilor. Fillerele cu acid hialuronic sunt o soluție extraordinară pentru toate tipurile de riduri, umplându-le, dar și pentru cicatrici sau linii fine. În mai puțin de 30 de minute, vei avea un ten fără cusur iar rezultatele se vor menține între 4 luni și un an de zile, în funcție de calitatea fillerului ales ales.

Nu ne oprim aici: acidul hialuronic este folosit și pentru a da volum pomeților, pentru buze voluptoase, pentru pielea ridată de pe mâini sau pentru a atenua imperfecțiunile lobilor urechii. De asemenea, această extraordinară substanță reface conturul mandibular și este utilizată în rinoplastia fără bisturiu. Se scrie un nou capitol al istoriei de beauty!

 

Advertisement

La SKiN MedSpa venim în întâmpinarea femeilor moderne cu cele mai avansate tratamente de înfrumusețare și personal experimentat.

Vă răsfățăm trupul și sufletul cu cele mai apreciate proceduri de pe plan internațional, cu terapii exclusiviste și locație premium, care vă vor întări încrederea în forțele proprii.

E ușor să cucerești lumea, atunci când știi că ai o oază de relaxare și de fericire la care te poți întoarce mereu.

 

Advertisement
top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending