Connect with us

A-Z NEWS

La OnLaptop Service tratăm fiecare laptop ca și cum ar fi al nostru

Published

on

Încă de la bun început, acum mai mult de 10 ani, atelierul OnLaptop Service Center&Shop a fost fondat și s-a dezvoltat pe baza dorinței de a oferi reparații oneste și fiabile pentru sisteme laptop. În prezent, ne găsești atelierul pe strada Ing. Vasile Cristescu nr. 6, Sect. 2, București, sau ne poți vizita noul website.

Furnizăm o gamă completă de servicii de reparații laptop, mentenanță și upgrade de piese pentru sisteme performante. Executăm reparații (https://www.onlaptop.ro/reparatii-laptop-bucuresti) pe toate mărcile și modelele de computere laptop, am gestionat cu succes de-a lungul timpului situații tehnice simple, comune, inclusiv situații tehnice foarte complexe.

OnLaptop Service Center&Shop asigură diagnostic profesional pentru reparații inteligente

Avem echipament și experiență pentru a diagnostica cu exactitate orice problemă. Un tehnician experimentat va realiza operațiunile de inspecție și testare pentru a determina cel mai bun plan de service. Oferim prețuri rezonabile și ne dorim să returnăm laptopul cât mai repede posibil.

Diagnosticele sunt gratuite și pot fi efectuate pe loc sau în câteva zile lucrătoare, în funcție de complexitatea problemei. După ce laptopul a fost diagnosticat, vom informa cu lux de detalii despre natura problemei, împreună cu opțiunile de reparație, înainte de a plăti pentru serviciile de intervenție tehnică pentru a ne asigura că suntem pe aceeași pagină.

Advertisement

Suntem la curent cu noile tehnologii laptop

Reparăm toate tipurile de laptop-uri, inclusiv Apple MacBooks, Lenovo, Acer, Apple, Asus, Dell, HP, Toshiba și multe alte mărci, abordările sunt asemănătoare, însă piesele sau unele componente diferă. Avem un inventar generos care cuprinde majoritatea pieselor de uz comun și avem acces la prețuri avantajoase de la furnizori pentru orice piesă necesară. Unele piese de laptop sunt foarte greu de obținut sau sunt prea scumpe, astfel oferim întotdeauna mai multe soluții accesibile.

Este mai ieftin să repari un laptop defect decât să cumperi unul nou

Dacă laptopul funcționează lent sau nu funcționează deloc, putem fi de mare ajutor. Cunoaștem în detaliu orice tip de laptop pentru că rezolvăm probleme comune sau particulare de peste 10 ani. Tehnologia laptop este destul de avansată și accesibilă, astfel poate fi ușor să crezi că renunțarea la un laptop defect și cumpărarea unuia nou este soluția. În majoritatea cazurilor de defecțiuni tehnice putem economisi timp și bani prin repararea laptopului sau prin upgrade care asigură performanțe superioare.

Alege să faci un upgrade laptop foarte eficient pentru funcționare la capacitate superioară

Dacă ai un laptop relativ decent în configurația de sistem, dar care efectuează cele mai simple sarcini cu dificultate, putem să înlocuim piesele vechi cu unele noi, mult mai performante. Am reparat și îmbunătățit sute de sisteme și ne bucurăm să oferim soluții în materie de upgrade, sunt mult mai eficiente economic decât cumpărarea unui laptop nou. Suntem o echipă de tehnicieni calificați cu experiență semnificativă în tehnologie laptop. Poți fi sigur că avem cele mai bune rezolvări când vine vorba de upgrade.

_________

  • Adresă: Str. Ing. Vasile Cristescu nr. 6, Sect. 2
  • Telefon: 031 005 9595
  • E-mail: service@onlaptop.ro
  • Program: Luni – Vineri / 9:00 – 19:00

 

Advertisement
top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending