Connect with us

Concerte

Legendara trupa britanica, IRON MAIDEN, canta la Romexpo

Published

on

IRON MAIDEN la Bucuresti: Program si reguli de acces Legendara trupa britanica, IRON MAIDEN, canta la Romexpo pe 26 mai 2022, in aer liber! Invitatii speciali la Bucuresti sunt germanii de la Lord Of The Lost care vor canta in deschiderea concertului.

Mult asteptatul turneu ajunge si in Romania dupa ce a fost vazut de aproape doua milioane de fani, find considerat atat de acestia cat si de jurnalisti una dintre cele mai extravagante si spectaculoase interpretari live din punct de vedere vizual, cuprinzand hituri din intreaga cariera a formatiei. Concertul IRON MAIDEN are loc in Parcarea C de la Romexpo. Accesul se va face prin Intrarea C , din Bulevardul Expozitiei, incepand cu ora 18:00 iar concertele incep de la ora 19:30. Dupa deschiderea portilor puteti sosi la orice ora doriti pentru a vedea trupele favorite. Evenimentul are loc in aer liber.

  1. Este interzis accesul cu: – sticle, conserve; – mancare sau bauturi de orice fel; – artificii, arme, obiecte periculoase; – obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser); – umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine); – aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil); – aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale; – animale de companie; – persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare. Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului! La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate. Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice. La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor in caz de nevoie.   

2. Program OPEN DOORS         18:00 Lord of the Lost        19:30-20:20 IRON MAIDEN          20:50-22:50 Guest list-ul este valabil 90 de minute de la deschiderea portilor.  

3. ACCESUL COPIILOR – Copiii sub 2 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valabil. – Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de catre un adult posesor de bilet valid. – Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.   

4. Categorii de bilete si bratari – Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului. – Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete. Toti posesorii de bilete vor primi la acces bratari speciale ce le permit accesul in zona in care au bilete. Bratarile trebuie pastrate la mana, exact asa cum au fost puse, pe toata durata concertului. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a evenimentului. – Categoria Aces High – in picioare, in fata scenei;  posesorii de biletele la categoria The Beasts nu au acces la categoria Aces High, dar au acces la categoria Troopers – Categoria The Beasts – in picioare in spatele categoriei Aces High. Posesorii de bilete la categoria The Beasta nu au voie sa intre la categoria Aces High, dar au voie la categoria Troopers. – Categoria Troopers – in picioare in spatele categoriei The Beasts . Posesorii de bilete la categoria Troopers nu au voie sa intre la nicio alta categorie.  

BILETE: Se pun in vanzare doar 5000 de bilete la categoria Aces High si 5000 la The Beasts. In total se pun in vanzare doar 15.000 de bilete. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. Biletele se pun in vanzare in 3 categorii, Aces High in fata scenei, The Beasts in spatele acestea si apoi Troopers si au urmatoarele preturi:

Presale: Aces High – 449 lei The Beasts – 369 lei Troopers – 289 lei La acces: Aces High – 480 lei The Beasts – 400 lei Troopers – 320 lei La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 20 lei.

Un eveniment BestMusic Live & METALHEAD powered by ROCK FM  

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending