Connect with us

A-Z NEWS

Leii au susținut antreprenorii la început de drum și au oferit finanțare. Show-ul a fost lider de audiență!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

A fost o seară de succes pentru câțiva antreprenori care au venit ieri în Imperiul Leilor. Dan Șucu și Cristina Bâtlan au oferit sprijin financiar unor business-uri cu potențial, iar show-ul s-a clasat pe primul loc în topul audienței. 

Aseară, PRO TV a fost lider de audiență și a înregistrat, în intervalul orar 21:29 – 23:35, 5.8 puncte de rating și 19.8% cotă de piață, pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe locul doi avea 3.7 rating și 12.8% share.

Clara Pisuc și Emanuel Grama le-au propus leilor asocierea într-un business care rezolvă problemele pe care le întâmpinăm în locuință – o platformă online care pune la dispoziția clienților instalatori, tâmplari, lăcătuși și alți meșteri. Dan Șucu a fost de acord să finanțeze afacerea celor doi și să le ofere 50.000 de euro în schimbul a 25% din companie. ”Dacă asta nu iese, ai 23 de ani și nici eu nu sunt chiar așa bătrân ca să nu reușim să facem alta, pentru că sunt convins că poți”, i-a spus Dan Șucu lui Emanuel, impresionat fiind de calitățile lui de antreprenor.

După ce a stat 4 ani în concediul de creștere a copiilor, Cătălina Coman a venit în Imperiul Leilor cu o idee pe care a dezvoltat-o imediat după ce a devenit mamă – haine pentru cei mici, croite chiar de ea. Cristina Bâtlan s-a oferit să-i fie mentor și investiția de 20.000 de euro pe care a cerut-o pentru 25% din acțiuni.

Porțile Imperiului se vor deschide pentru ultima dată în acest sezon, săptămâna viitoare, miercuri, de la ora 21:30, la PRO TV. Show-ul este disponibil în avans pe VOYO.

Advertisement

top-shop.ro%20
Trending