Connect with us

Muzica

Luis Gabriel lansează “Amnezie”! Artistul a încercat un nou stil muzical și se pare că i-a ieșit de minune!

“Frige sângele latin.. vino cu mine, uită de ei”, își îndeamnă Luis Gabriel iubita din noul său videoclip la piesa “Amnezie”. Cunoscutul artist care a făcut furori cu “Toate diamantele” și-a făcut un obicei din a scoate piesă după piesă. Nici nu a lansat bine ”-15 Grade” și „Florile Mele (Răspuns)”, căci acum a trecut la “Amnezie”, melodie pe care o lansează în colaborare cu Diamond Records.

Luis Gabriel nu și-a schimbat stilul muzical care l-a consacrat dar a încercat acum și altceva iar vocea lui se pliază cu succes și în altă zonă mai comercială. “Amnezie” este o piesă de dragoste numai bună de dedicat celor care simt fiorul dragostei și își doresc să fie cât mai aproape de femeia iubită.


“Sufăr iar de amnezie / Am uitat până și cum mă cheamă / Nu mai știu nici de unde vin / Când te văd cum dansezi / Tot la tine privesc / Că nu pot să mă abțin…”

Cea mai nouă piesă a lui Luis Gabriel, ”Amnezie” este compusă de Mihai Mititescu, ex LaLa Band și actor în serialele ”Pariu cu viața” și ”Lia, soția soțului meu”, dar și de Cosmin Dobrescu. ”Este prima oară când am lucrat cu Luis Gabriel, însă nu a fost prima oară când am lucrat cu Mihai. Eu cu Mititescu am mai lucrat la mai multe piese, de câteva luni mi-am făcut studioul meu de înregistrări, iar el este unul dintre colaboratorii mei permanenți, Mihai este aproape în fiecare zi la studio și facem multă muzică împreună”, a povestit Cosmin Dobrescu.  De producție și mix master s-a ocupat  Enri Demi.

top-shop.ro%20

Muzica

Sună a hit! Luis Gabriel, fascinat de “Dulceața buzelor”

Luis Gabriel e pus pe fapte mari, nu doar în viața reală ci și pe plan muzical. Dovadă este noua piesă pe care o lansează azi, “Dulceața buzelor”, sub egida Balkanika Records&Bulls Records. Luis Gabriel este un artist tânăr care muncește mult și se bucură de rezultatele obținute. Este foarte conștiincios așa că piesele vin una după alta, iar “Dulceața buzelor” pare să aibă parfum de hit. Luis Gabriel se pregătește să dea astfel lovitura cu o piesă care este aproape la fel de bună ca “Toate Diamantele”.

“Sărută-mă iubire acum că mor/ Azi vreau să simt dulceața buzelor/ Sărută-mă acum, nu mă lăsa / Că nu mă văd lângă altcineva”, cântă cu patos Luis Gabriel în cea mai nouă melodie a sa, “Dulceața buzelor”.

De muzica noii piese semnată Luis Gabriel sunt responsabili Achim Marian și Izabela Radu, iar textul îi aparține lui Achim Marian care a făcut o adevărată artă din cuvinte.


Piesele de dragoste nu îi sunt străine deloc artistului Luis Gabriel. Dați Play dacă vreți să vă îndrăgostiți și să simțiți din nou fiorii iubirii! “Dulceața buzelor” este rețeta perfectă a începutului unei povești de dragoste!

top-shop.ro%20
Continue Reading

Muzica

Luis Gabriel dă lovitura din nou cu „Florile Mele (Răspuns)”

Încă de la începutul anului talentatul solist Luis Gabriel dă din nou lovitura împreună cu echipa cu care lucrează și scoate hituri pe bandă rulantă. Pentru că împreună cu Ovidiu Junghiatu (Park Place) și Andy Robert (Any1) lansează un răspuns la piesa deja hit „Florile tale”, interpretată de Nicole Cherry, care se numește „Florile Mele (Răspuns)”.

Nu mai e niciun secret pentru nimeni că orice piesă cântată de Luis Gabriel devine hit chiar dacă o lansează el sau oricine altcineva. Iar acest lucru s-a văzut după ce a interpretat în stilul propriu „Florile tale”, interpretată de Nicole Cherry. Acum însă, împreună cu Diamond Records, interpretul a lansat „Florile Mele (Răspuns)”, versiunea compusă de Ovidiu Junghiatu (Park Place), Andy Robert (Any1), cei doi compozitori câștigători care au făcut și versurile iar Mix/Master e făcut de Andy Robert (Any1).


„Așa cum am obișnuit publicul în ultima vreme încă o lansare cu Luis Gabriel, încă o piesă de dragoste ce se vrea a fi un răspuns la melodia „Florile tale” a lui Nicole Cherry și preluată de Luis, mega succesul anului trecut. Pentru că noi, bărbații, suntem considerați superficiali de femei piesa ține să lămurească faptul că și bărbații sunt sensibili și pot oferi flori fără să ceară ceva în schimb. Metafora principală a piesei este că un buchet de flori dat/ oferit din dragoste devine nemuritor în sufletul unei femei și nu se ofilește niciodată. Sperăm să fie un succes, semnele sunt foarte bune, melodia devenind deja virală pe TikTok”, ne a mărturisit unul dintre cei doi compozitori, și anume Ovidiu Junghiatu (Park Place).

Iar Luis Gabriel, a adăugat: „Am lansat varianta cu răspunsul bărbatului după ce s-a lansat varianta pentru femei interpretată de Nicole Cherry. Prima varianta spune „îmi aduci un buchet de flori, atunci când sunt vinovat”. Am folosit doar refrenul de la Nicole, piesa și strofele de la „Florile tale” sunt făcute de mine. Iar acum am făcut și varianta bărbatului, acum dorind să vin cu un răspuns, și anume că „florile mele au valoare, ți le aduc mereu, nu doar când sunt vinovat”, a mărturisit în încheiere Luis Gabriel pe care îl puteți urmări pe rețelele de socializare de mai jos.

top-shop.ro%20
Continue Reading

Muzica

S-a lansat colaborarea sfârșitului de an Park Place feat. Luis Gabriel  – „Dacă ai să pleci”, cea mai tare piesă de dragoste

La final de noiembrie fanii muzicii balkanice au parte de cea mai tare surpriză muzicală din partea compozitorului Ovidiu Junghiatu , cunoscut ca și Park Place, care revine în atenția fanilor cu o colaborare de zile mari cu piesa „Dacă ai să pleci”, un featuring cu îndrăgitul solist Luis Gabriel, compus împreună cu compozitorul Andy Robert (Any1). Împreună au realizat o poveste emoționantă de dragoste pe note muzicale la care s a filmat și un videoclip special, după un scenariu scris de Luis si regizat de Claudiu Stan.

După ce a dat lovitura cu „Toate diamantele”, iată că Luis Gabriel este pe cale să o facă din nou. Pentru că de data aceasta împreună cu Balkanika Records și compozitorii Ovidiu Junghiatu (Park Place) și Andy Robert (Any1) au lansat piesa „Dacă ai să pleci”, pentru care e au filmat și un videoclip în regia lui Claudiu Stan (MVPEntertainment), o adevărată poveste cinematografică după un scenariu scris chiar de Luis. Filmările s au desfășurat în studiourile Kentauros timp de câteva zile, loc unde s au construit decorurile de la zero. Decoruri cu care au cam avut de furcă pentru că nu prea stăteau la filmare. Dar totul s a terminat cu bine căci regizorul a găsit de fiecare dată soluții și a ieșit o bijuterie de videoclip.


„Avem un videoclip de imagine cu o super poveste, veți vedea când va ieși. Luis ne a ajutat cu scenariul, avem un rezultat excepțional”, ne a spus Claudiu Stan regizorul. Iar Luis Gabriel ne a oferit și alte detalii: „Piesa mi s a părut foarte frumoasă imediat ce mi a dat o să o ascult  prietenul Ovidiu Park Place. Pot să spun că e o melodie cu mesaj în care se vor regăsi foarte mulți. Nu am trecut și nici nu am pățit ceva de genul precum povestea videoclipului. Dar sunt mulți trădați de persoana iubita pentru cel mai bun sau cea mai bună prietenă. Dar am auzit multe povești. Pot să spun că eu am avut ideea scenariului. Voi mai veni și cu alte surprize”, a spus Luis Gabriel la filmările videoclipului unde a avut parteneri de filmat o frumoasă domnișoară și pe Ovidiu Park Place, unul dintre compozitorii piesei. Care ne a oferit mai multe detalii, mai ales că este revenirea sa în fața publicului după un an de pauză, timp în care a compus pentru alții, lansând în 2020 cu What’s Up și in 2021 cu Mattyas.

„Ideea a venit pur și simplu, am gândit piesa ca un duet. Luis mi a propus să facem o piesă împreună, are mare încredere în vocea mea și a venit ideea asta. Inspirată un pic la linia melodică și de fetița mea de 8 ani, care fredona prin casă. Scriam piesa nu găseam o linie melodică și m am inspirat de la ea. Mesajul piesei e unul puternic, nu am trecut niciodată prin așa ceva, nu are legătură cu viațea mea personală. Piesea a fost compusă în vara acestui an și din cauza timpului, fiind amândoi ocupați nu am apucat să ne vedem mai repede la studioul de înregistrări. Luis a fost încântat și eu am dat restart la carierea de solist”, a povestit și compozitorul.

top-shop.ro%20
Continue Reading
Trending