Connect with us

Muzica

Luis Gabriel se transformă în „Vagabond” în noul său videoclip

Împreună cu Balkanika Records solistul a lansat o mulțime de piese cuminți, pe placul fanilor săi. Dar iată că a venit momentul ca Luis Gabriel să scoată și o melodie care să fie cu totul altceva decât cu ce ne-a obișnuit pînă acum îndrăgitul solist. Așa că vă invităm să urmăriți cel mai fresh videoclip al indrăgitului interpret.

Luis Gabriel pare că a găsit cheia succesului însă după ce a lansat piese ca „Vara” sau „Lalele” iată că se transformă în băiatul rău. Sau cel puțîn așa lasă să se înțeleagă din noul videoclip la piesa „Vagabond”. Pentru această melodie muzica a fost făcută de Midas MNL, la fel și versurile și instrumentalul. Videoclipul a fost filmat peste hotare și regizat de Claudiu Stan (MVPEntertainment) iar solistul se transformă într-un tip care fură mai multe inimi ale unor femei sexy și foarte apetisante. Dar in realitate solistul nu este asa. Pentru cei care nu știu Luis Gabriel are o relație serioasă cu Haziran, solista care îl va face tată vara aceasta. Solistul este din cale afară de fericit și abia așteaptă să își cunoască bebelușul și să îl strângă în brațe!

“Cu sarcina este totul OK! Soția mea va naște pe 28 iunie, suntem aici, împreună, și suntem nerăbdători să savurăm acest moment unic din viața noastră!”, a mărturisit Luis Gabriel la un moment dat îndrăgitul solist.

top-shop.ro%20

Muzica

Luis Gabriel este tată de băiat și și-ar dori să petreacă mai mult timp cu familia

Luis Gabriel a devenit tătic în urmă cu trei luni de zile și are acasă o minunăție de copil, pe fiul lui, Joseph Luis Tiago. Singurul regret al celebrului artist este faptul că este extrem de ocupat cu cariera sa și concertele și nu reușește să petreacă mai mult timp cu familia lui frumoasă și în mod special cu băiețelul său.

„M-am obișnuit cu rolul de tătic. Cel mai greu până acum, de când este băiatul meu, e faptul că sunt foarte mult plecat de lângă el, cu concertele și evenimentele. Asta e singurul lucru rău! Când sunt acasă, încerc să o ajut cât pot de mult pe soția mea și să stau cu băiatul nostru!”, a mai adăugat binecunoscutul artist.

Luis Gabriel – Sentimente | Videoclip Oficial

Luis Gabriel – Resentimiento | Official Video

top-shop.ro%20
Continue Reading

Muzica

Luis Gabriel lansează “Vipera”! La ce se referă artistul!

De când a devenit tată, Luis Gabriel se simte mai inspirat. Artistul cu voce de aur, care  face vizualizări pe bandă rulantă, la orice piesă pe care o lansează, vine din nou în atenția fanilor cu o nouă melodie. Luis Gabriel lansează “Vipera” și nu se dezice!

Interpretul hitului “Toate diamantele” cântă piese de dragoste care fac deliciul publicului.  Luis Gabriel lansează la final de vara videoclipul piesei “Vipera” impreuna cu Balkanika Records, pe muzică, versuri, instrumental și Mix/Master semnat de Midas MNL, videoclipul noii sale piese fiind semnat de regizorul Claudiu Stan (MVPEntertainment).

Cu siguranță fanele binecunoscutului artist vor fi în delir, căci acestea suspină de fiecare dată când îi aud vocea. Iar atunci când cântă despre dragoste, relații și tot felul de tentații, Luis Gabriel este de neegalat. Ascultați cu atenție versurile piesei și o să descoperi exact ce mesaj transmite artistul în noua lui piesă, “Vipera”!

top-shop.ro%20
Continue Reading

Muzica

Când două generații își unesc creativitatea, se lasă cu trap pe ritmuri balcanice! Boby și coZma tocmai au lansat piesa „Buzele”!

coZma, la doar 15 ani a făcut vara și mai fierbinte decât era, cu o piesă inedită în colaborare cu Boby. De mic copil, acesta cânta prin casă, iar peste câțiva ani, părinții s-au decis că are tot ce este nevoie pentru a ajunge unul dintre cei mai mari artiști. Susținut de părinții săi, împreună cu profesoara de canto și de întreaga echipă Balkanika Records, acesta a lansat prima lui piesă asupra căreia Boby și-a pus amprenta, cu ritmul balcanic de neconfundat.

„Compunerea versurilor a fost foarte ușoară și rapidă, iar apoi prin colaborarea cu Marius China, care este unul dintre cei mai buni manageri, am tras piesa în studio cu Ralflo, care are un simț al umorului deosebit și cu care m-am împrietenit foarte bine” spune coZma. Filmarea videoclipului a fost adevărata provocare pentru artist, deoarece este prima dată când apare în fața camerei, dar, împrietenindu-se cu băieții de la filmări în frunte cu Claudiu Stan, a reușit să își piardă emoțiile și să ducă totul la bun sfârșit ca un adevărat profesionist.

Boby și-a găsit inspirația pentru această piesă de la primul pas făcut în studioul lui Ralflo, fiind invitat de către cei doi artiști care lucrau deja la această piesă, să înregistreze refrenul. După ce a compus linia melodică și textul refrenului, totul a decurs foarte natural și ușor, descriind colaborarea cu coZma ca fiind una foarte frumoasă, deoarece acesta spune despre coZma că este un copil foarte talentat care promite mult. „Mie îmi place să fiu un deschizător de drumuri, ca să zic așa, pentru generația aceasta nouă. Îmi doream de foarte mult timp să îmbin ritmurile balcanice cu puțin trap, pentru că mi s-a părut mereu o idee foarte interesantă, iar acum, datorită colaborării cu coZma s-a întâmplat asta, așa că sper să fie de bun augur” spune Boby.

Legătura artiștilor este una deosebită, Boby având numai cuvinte de laudă despre coZma, părându-i-se fabulos faptul că acesta își scrie singur textele și liniile melodice și descriindu-l ca fiind un artist foarte talentat cu care îi face plăcere să lucreze și cu care își dorește să colaboreze și pe viitor.

Pe viitor, coZma intenționează să lanseze foarte multe surprize muzicale, având deja scrise mai multe piese. Acestea își dorește să ajungă un nume cunoscut în muzică și își dorește să colaboreze cu cei mai mari artiști din România și după hitul cu care acesta își începe cariera, putem spune că nimic nu îi va sta în cale.

Boby, transmite ascultătorilor săi multe mulțumiri pentru susținerea de care au dat și dau dovadă în continuare, pentru că datorită lor este plăcută muzica lui și datorită lor poate face asta în continuare. „Îi iubesc foarte mult și le mulțumesc din suflet pentru tot!”

Piesa a fost produsă în studiourile Balkanika Records.

top-shop.ro%20
Continue Reading
Trending