Connect with us

Muzica

Luis Gabriel se transformă în „Vagabond” în noul său videoclip

Published

on

Împreună cu Balkanika Records solistul a lansat o mulțime de piese cuminți, pe placul fanilor săi. Dar iată că a venit momentul ca Luis Gabriel să scoată și o melodie care să fie cu totul altceva decât cu ce ne-a obișnuit pînă acum îndrăgitul solist. Așa că vă invităm să urmăriți cel mai fresh videoclip al indrăgitului interpret.

Luis Gabriel pare că a găsit cheia succesului însă după ce a lansat piese ca „Vara” sau „Lalele” iată că se transformă în băiatul rău. Sau cel puțîn așa lasă să se înțeleagă din noul videoclip la piesa „Vagabond”. Pentru această melodie muzica a fost făcută de Midas MNL, la fel și versurile și instrumentalul. Videoclipul a fost filmat peste hotare și regizat de Claudiu Stan (MVPEntertainment) iar solistul se transformă într-un tip care fură mai multe inimi ale unor femei sexy și foarte apetisante. Dar in realitate solistul nu este asa. Pentru cei care nu știu Luis Gabriel are o relație serioasă cu Haziran, solista care îl va face tată vara aceasta. Solistul este din cale afară de fericit și abia așteaptă să își cunoască bebelușul și să îl strângă în brațe!

“Cu sarcina este totul OK! Soția mea va naște pe 28 iunie, suntem aici, împreună, și suntem nerăbdători să savurăm acest moment unic din viața noastră!”, a mărturisit Luis Gabriel la un moment dat îndrăgitul solist.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trending

Copyright © 2015 - 2022, Rețete de Sănătate by RADAR DE MEDIA ONLINE. Acest site este găzduit de ROMARG