Connect with us

Seriale

Luptatorul Benny Adegbuyo joaca propriul rol in serialul Secretele presedintelui

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV

Pupăză (Grig Chiroiu) vrea să arate că este și el dur ca Putin, președintele care se antrenează cu campioni de judoka. Așa că, în episodul de vineri, 06 mai, difuzat de la 22.00, la Prima TV,

Pupăză  îl aduce pe campionul K1, Benny Adegbuyi la Palat. Cei doi pornesc o serie intensivă de antrenamente cu final…așteptat. Extenuat, președintele Pupăză leșină din cauza efortului. Un ziarist venit să filmeze antrenamentul îl vede căzut și crede că a fost făcut KO de Benny. Și de aici acțiunea explodează.  Pupăză devine erou NATO, singurul președinte care se antrenează la sânge să țină piept amenințării lu Putin. Mai mult, se avansează deja numele lui Pupăză la șefia Alianței Nord Atlantice.

Geloși, Chiorete și Mârlanu îl pun pe Radu să le falsifice niște poze ca să pară și ei viteji ca Putin. Îi cer acestuia să le facă poze în care să pară că fac baie la copcă. Însă, după faptă și răsplată. Pentru că, atunci când Pupăză descoperă falsul, îi obligă să facă dușurile cu apă rece ca să își mențină forma fizică.

Vineri, în seara râsului românesc la Prima TV, telespectatorii sunt initați în tainele K1 și învată tehnici de autoapărare direct de la luptătorul Benny Adegbuyi, căruia rolul din serialul Secretele președintelui i s-a potrivit mănușă.

Advertisement
top-shop.ro%20
Trending