Connect with us

Emisiuni

Maia Morgenstern vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai” 

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Emisiunea va putea fi vizionată de la 21:30, imediat după serialul de comedie “Strada Speranței”

 Actrița Maia Morgenstern vine duminică, 8 mai, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la 21:30, imediat după serialul de comedie “Strada Speranței”.

Maia Morgenstern este una dintre cele mai mari actrițe de teatru și film din România, dar și directorul Teatrului Evreiesc de stat din București. De-a lungul carierei sale actoricești a interpretat zeci de roluri în filme de referință și sute de personaje cărora le-a dat viață pe scena celor mai importante teatre din țară.

Provine dintr-o familie cu origini evreiești, care a supraviețuit ororilor celui de al Doilea Război Mondial. Maia Morgenstern este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România la nivel internațional, a jucat alături de Sharon Stone, Demi Moore, Monica Belluci și Andy Garcia. A interpretat magistral rolul Fecioarei Maria în filmul “Patimile lui Hristos”/ “The Passion of the Christ”, regizat de Mel Gibson.

 “Vă deranjează când vă este stâlcit numele?”, “Cât de greu v-a fost să-i spuneți tatei că bunicul a murit la Auschwitz?”, “De câte ori ați fost victima antisemitismului?”, “Când nu s-a mai simțit Maia Morgenstern exclusă?”, “Cât contează pentru dumneavoastra gura lumii?”, “V-a fost predestinat rolul mamei lui Iisus?”, “A meritat filmul lui Mel Gibson patimile Maiei Morgenstern?”, “Ați privit vreodată înapoi cu mânie?”, “Ce simțiți când se trage cortina?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Maia Morgenstern în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 21: 30, la Kanal D!

Advertisement

top-shop.ro%20
Trending