Connect with us

LIFE STYLE

Mario Fresh continuă călătoria muzicală cu „Floarea Mea”, cea de a doua piesă de pe primul său EP

Published

on

Foto credit: Cat Music

La aproape două săptămâni din momentul lansării piesei „M-am trezit plângând”, prima piesă de pe EP-ul ce poarta numele „Singurătate”, Mario Fresh continuă călătoria muzicală cu single-ul „Floarea Mea”.

Compusă de către artist alături de Matei-Anton Vasiliu, Florina-Lorena Stoian și Silviu Măzărel, „Floarea Mea” reprezintă a doua parte a poveștii ce dezvăluie o latură mai sensibilă a artistului. EP-ul ce va conține trei piese și va fi disponibil online în curând este dedicat tuturor oamenilor care au sufletul rănit.

„Mă bucur să vă anunț că tocmai s-a lansat «Floarea Mea», cea de a doua piesă de pe EP-ul «Singurătate» pe care l-am pregătit pentru voi.

Pot să vă spun că este o piesă sensibilă și încărcată emoțional, ce vine ca o continuare a primei piese «M-am trezit plângând». De abia aștept să o ascultați și sper ca «Floarea Mea» să ajungă la inimile voastre, așa cum a ajuns și la inima mea”, spune artistul despre cea de a doua piesă de pe EP. 

Mario Fresh este artistul care a cucerit publicul cu numeroase hituri precum „Brațe străine” (alături de Andra), „Săracă inima mea”, „Dacă pleci”, „Ne mințim”, „Solo” și „Chitara mea”, o reinterpretare a single-ului „Să cântăm, chitara mea”, una dintre cele mai iubite melodii ale tuturor timpurilor.

A urmat „Adu-mi soarele”, o piesă pentru toți cei care se simt pierduți atunci când persoana pe care o iubesc pleacă, „Bine de tot”, un proiect plin de culoare, cu o energie incredibilă și „Deziubește-mă” (alături de MIRA), o baladă puternică, plină de însemnătate, care a cucerit topurile de specialitate.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trending

Copyright © 2015 - 2022, Rețete de Sănătate by RADAR DE MEDIA ONLINE. Acest site este găzduit de ROMARG