Connect with us

A-Z NEWS

Masajul erotic – in continuare un subiect tabu?

Published

on

O foarte mare perioada de timp, discutiile legate de erotism in general si de masajul erotic in particular au reprezentat un subiect tabu. Stii cum se zice – mai toata lumea face, dar nimeni nu recunoaste. Fie ca preferi sa il faci sau sa ai parte de un asemenea masaj in intimitatea locuintei, fie ca optezi pentru masaj erotic in cadrul unul salon de profil, acest gen de activitate te va face sa te relaxezi la maxim.

In ziua de azi deja a inceput sa se vorbeasca tot mai deschis despre acest subiect. Si acest lucru se vede in special dupa numarul tot mai mare de clienti ce trec pragul acestor saloane. Fie ca o fac din proprie initiativa, fie la indemnul unor prieteni, majoritatea sunt curiosi sa incerce macar o data in viata acest tip de experienta.

De ce ajung barbatii la un salon de masaj erotic?

Motivele pentru care in special barbatii doresc sa aiba parte de un masaj erotic intr-un cadru organizat pot fi din cele mai diverse. In primul rand, dupa cum am mentionat anterior, avem de-a face cu o curiozitate din partea acestora. Au auzit despre masajul erotic, stiu teoretic in ce consta si doresc sa il incerce.

Advertisement

Un alt motiv ar fi indemnul unor prieteni. Intre ei, barbatii vorbesc vrute si nevrute. Masajul erotic poate fi unul din subiectele discutate. Si exista varianta ca unul dintre barbatii dintr-un grup sa fi avut deja parte de asa o experienta si isi impartaseste impresiile avute, impreuna cu recomandarea ca si ceilalti sa-i urmeze exemplul.

Pentru unii barbati, masajul erotic reprezinta pur si simplu o forma de relaxare, cu ajutorul careia sa se destinda, sa se elibereze de energiile negative dobandite in timp si sa isi relaxeze musculatura. Exact ceea ce se cauta si de la un masaj clasic.

Exista si unii barbati care sunt mai timizi, mai introvertiti si in viata de zi cu zi nu reusesc sa stabilieasca niciun fel de apropiere vis-a-vis de vreo femeie si atunci apeleaza la aceasta metoda. Este pur si simplu vorba de o apropiere de care au nevoie, ceva absolut firesc.

Stiai ca pana si cuplurile apeleaza la masajul erotic in salon?

Masajul erotic de cuplu este un concept relativ nou. Cu toate acestea, tot mai multe cupluri par deschise unei astfel de experiente. In ce consta de fapt acesta? Partenerii merg impreuna la salonul de masaj erotic, facand in prealabil o programare pentru un masaj de cuplu.

Advertisement

Acestia au parte de masaj erotic in cadrul aceleiasi incaperi, dar facut separat de catre 2 maseuze. Acestea pot fi alesi dinainte, mai ales daca serviciile au loc in cadrul salonului de masaj erotic Artemis – in Bucuresti.

Daca te intrebi de ce ar apela un cuplu la o astfel de activitate, motivele pot fi dintre cele mai diverse: fie ca vorbim de unele fantezii, fie pentru ca sa se descopere mai bine unul pe celalalt privind din exterior anumite reactii si lista poate continua in acest sens.

Asadar, orice motiv ai avea, ar trebui sa incerci aceasta experienta macar o data. Mai multe detalii despre masajul erotic poti descoperi pe site-ul oficial sau pe blog-ul salonului Artemis, accesand masajclub.ro.

Advertisement
top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending