Connect with us

ADVERTORIALE

Merry Christmas – Oferta ta de iarnă cu prețuri excepționale

Published

on

Foto Credit: RADAR DE MEDIA

În pragul Sărbătorilor de Iarnă, RADAR DE MEDIA vine cu o ofertă specială pentru publicarea de articole sponsorizate cu prețuri excepționale.

25 advertoriale pe radardemedia.ro + 25 advertoriale pe retetedesanatate.ro, toate la prețul de doar 2500 ron.

Detalii – ofertă de publicare articole/comunicate sponsorizate premium pe www.radardemedia.ro și www.retetedesanatate.ro

 1. Articolul ramane in permanenta pe site si va aparea cel putind 2-3 zile pe Home page.
 2. Numar de pana la 3000 de caractere;
 3. Link-uri do-follow (1-3) introduse in text;
 4. Atasament de poze si video;
 5. SEO si consultanta;
 6. Nu este semnalizat cu indicativul P sau ADV;
 7. Publicarea de catre client direct pe site cu cont propriu pe platforma;
 8. Perioada de publicarea articole/comunicate (advertoriale) este de 6 luni.

ADVERTORIALE

Am întrebat 100 de părinți ce activități au ales pentru copiii lor în pandemie

Published

on

By

Să fii părinte nu este deloc lucru ușor, iar să fii părinte în pandemie devine o adevărată aventură, unde responsabilitatea capătă conotațiile unui test dificil, cu multe variante de răspuns, fără un final și fără barem de corectare. Starea de bine a copilului este crezul unui părinte, iar sănătatea psihică și fizică a acestuia trebuie susținute, indiferent că este pandemie sau nu.

În acest context, Acvatic Bebe Club a deschis un mic sondaj prin care a întrebat 100 de părinți ce activități au ales pentru copiii lor în pandemie și care sunt detaliile pe care le urmăresc în contextul pandemic.

75% dintre părinții intervievați  duc copiii la înot

Dintre toate activitățile, cea preferată de către părinții români este înotul. Cu cele mai mari beneficii asupra organismului copilului, această activitate fizică este adecvată oricărei vârste, mai ales că antrenamentele acvatice pot să înceapă chiar de la 4 luni de viață. Ca urmare, majoritatea părinților intervievați au ales ca activitate principală pentru copiii lor înotul în perioada pandemiei.

Viața lor nu trebuie să se oprească din cauza pandemiei. Eu îmi duc ambii copiii la înot și i-am dus mereu atâta vreme cât a fost deschis bazinul. Respectăm regulile, dar trebuie să fim conștienți că cei mici au nevoie să comunice, să se joace. Sportul este necesar copiilor, iar înotul se face cu distanțare, vrei nu vrei, nu poți înota nas în nas cu un alt copil. Și apa tratată a bazinelor scade riscul de infectare”, spune Andreea, una dintre mămicile participante la sondaj.

Acvatic Bebe Club conștientizează nevoia tot mai mare a părinților români de a oferi copiilor posibilitatea unei educații acvatice corecte și în condiții de siguranță. Iar această dorință este de luna aceasta cu un grad mai mare de împlinire deoarece s-a deschis și cel de-a doua locație Acvatic Bebe Club în cartierul Primăverii în București, la fel de primitoare și cu la fel de multă atenție acordată sănătății și confortului micilor clienți.

Principalele motive care au determinat părinții români să aleagă înotul ca activitate principală pentru copiii lor în timpul pandemiei:

 • Bazinele de înot sunt suficient de mari pentru a se respecta regulile de distanțare
 • Sunt puțini copiii în grupe
 • Nu este permisă prezența părinților în zona bazinelor (se reduce riscul de expunere al copiilor)
 • Cluburile de înot acordă o atenție deosebită măsurilor de siguranță, de la triaj, la purtarea măștilor și la igienizarea apei din bazin

Mi-am dus băieții (6 ani și 9 ani) la dans, înot, baschet în tot acest timp. Părinții sunt îndrumați să respecte regulile, trebuie să poarte mască, botoși, nu sunt lăsați în anumite locuri sau sunt lăsați dacă sunt vaccinați. Se respecta regulile. Și asta este foarte important.”, spune Miruna.

Pe lângă înot, 20% dintre părinții intervievați au ales ca activitate principală dansurile, artele marțiale sau sporturile cu mingea, precum tenis, fotbal, handbal sau baschetbal.

Copilul meu (6 ani) continuă să meargă la toate activitățile la care a mers și până acum: judo și fotbal. Nu văd niciun motiv pentru care n-ar face-o. Ne vedem de viețile noastre ca și înainte, doar cu un plus de responsabilitate și precauție. Nu vreau ca pandemia asta să îi fure copilăria. Atâta vreme cât toți respectăm regulile, le putem oferi copiilor în continuarea bucuria de a fi copii”, subliniază Adrian, unul dintre părinții participanți la sondaj.

Numai 5% dintre părinți au renunțat la orice tip de activitate cu întâlnire fizică, optând pentru activități online.

Dacă activitățile nu sunt de performanță, merge si o pauză. Aștept să se mai liniștească valurile și mă acum mă gândesc ca fetița mea să înceapă limba engleză și un curs de pictură. Sunt numeroase posibilități și online, chiar și pentru copilași mai mici”, spune Cristina.

Care sunt regulile de siguranță pe care părinții trebuie să le ia în considerare la un club sportiv?

În contextul pandemic cluburile pentru copii dedicate activităților sportive  au sporit măsurile de siguranță, atât ca obligații impuse de Ministerul Sănătății, ci și ca un suport adus părinților care își doresc să aibă garanția că aduc copilul într-un mediu sigur. Carmen Dumitru, manager Acvatic Bebe Club, un club de înot dedicat în principal bebelușilor cu vârste cuprinse între 4 luni și 48 luni, subliniază cât este de important ca un astfel de loc să ofere siguranța sănătății copiilor dar și liniștea părinților în contextul acestor timpuri atipice:

Am fost mereu vigilenți și atenți privind siguranța și sănătatea copilașilor care vin la clubul nostru și cu atât mai mult în această perioadă ne dorim să asigurăm  o serie de măsuri suplimentare pentru a spori condițiile de siguranță și de a ne alinia la responsabilitatea colectivă de a opri răspândirea virusului. Astfel, în acest demers, pe lângă măsurile impuse și recomandate de autorități am adoptat și următoarele decizii:

 • cursurile de înot să se desfășoare cu maximum 3-4 copii simultan, pe oră, astfel încât să asigurăm distanțarea socială necesară nu doar pentru copii, ci și pentru aparținătorii acestora – părinți, bunici, bone;
 • asigurăm un flux lejer prin limitarea timpului de așteptare
 • solicităm o declarație pe propria răspundere vizavi de prezența unor simptome clinice sau intrarea în contact cu persoane cu risc;
 • verificăm la intrarea în club temperatura corporala a însoțitorilor;
 • la intrarea și ieșirea din spatiile comune ale Clubului este necesară dezinfectarea mâinilor;
 • dezinfectăm spațiile comune de mai multe ori pe zi și folosim covorașe antibacteriene;
 • personalul nostru poartă masca de protecție, inclusiv instructorii în piscină;
 • folosim botoși de protecție pentru încălțări pentru protejarea extinderii și dezvoltării virusurilor atașați pe talpa încălțămintei;
 • instructorii noștri sunt testați la fiecare 14 zile cu testul – Virusul SARS-CoV-2 – anticorpi IgG și vor fi supuși unei proceduri zilnice de triaj epidemiologic. Dacă personalul este simptomatic evocator atunci nu va intra în programul de activitate zilnică și se direcționează spre consult și testare;
 • circuitul clienților în club se face astfel încât persoanele care pleacă să nu se întâlnească cu cele care vin;
 • se permite accesul în incinta a unui singur însoțitor pentru copiii programați.
 • am suplimentat sistemul de dezinfecție a apei prin adăugarea eletrolizei saline
 • toti membrii echipei sunt vaccinați sau au trecut prin boală. Chiar și așa ei sunt testați periodic pentru a ne asigura că nu prezinta un risc în interacțiunea cu copiii și părinții.
 • însoțitorii copiilor pot petrece timp în spațiile comune din incinta clubului doar în baza prezentării certificatului verde sau a prezentării dovezii trecerii prin boală conform ordonanței de guvern. 

Copiii,  mici și mari, au nevoie de activități, de socializare. Iar înotul este cel mai sigur sport pentru copii. Susține dezvoltarea sistemelor muscular și osos, îmbunătățește echilibrul, coordonarea și postura, aspecte extrem de importante pentru organismul în creștere al celor mici. Dezvoltarea fizică sănătoasă a celor mici este una dintre prioritățile noastre, de aceea deschidem un nou club, Acvatic Bebe Club 2, care oferă aceeași atenție strictă cu privire la regulile de siguranță în contextul pandemic, dar și aceeași pasiune și dedicație în a oferi copiilor și părinților un mediu prietenos și sănătos.”

………………………………………………………………………………………………….

Despre  ACVATIC BEBE CLUB

Acvatic Bebe Club este un centru de educație acvatică care a fost înființat în 2012 și a oferit lecții de înot pentru peste 2000 de copii, cu vârste cuprinse între 4 luni și 4 ani. O echipă de profesioniști, pasionată de educație acvatică și care adoră să lucreze cu copiii, oferă un spațiu special, sigur, confortabil, pentru ca micuții să poată experimenta, învăța și socializa, împrietenindu-se cu apa și dobândind o abilitate de viață esențială.

Continue Reading

ADVERTORIALE

Ai NELIMITAT la publicarea de articole sponsorizate

Published

on

Foto Credit: RADAR DE MEDIA

Radar de Media vine cu oferta NELIMITAT pentru publicare de articole sponsorizate, dupa cum urmeaza:

Detalii – ofertă de publicare articole/comunicate sponsorizate NELIMITAT pe www.radardemedia.ro și www.retetedesanatate.ro  

 • Articolul ramane in permanenta pe site si va aparea cel putind 2-3 zile pe Home page.
 • Numar de pana la 3000 de caractere;
 • Link-uri do-follow (1-3) introduse in text;
 • Atasament de poze si video;
 • SEO si consultanta;
 • Nu este semnalizat cu indicativul P sau ADV;
 • Publicarea de catre client direct pe site cu cont propriu pe platforma;
 • Perioada de publicarea articole/comunicate (advertoriale) este de 6 luni.
 • Plata flexibila

 

Pentru comezi – contact@radardemedia.ro

Continue Reading

ADVERTORIALE

Gina’s – comandă produse profesionale pentru aranjarea părului

Published

on

placa de creponat parul gina's

Unul dintre aspectele remarcabile cu privire la o femeie este părul ei. Deseori un bărbat va observa părul în valuri care este lăsat să cadă pe spatele femeii. De asemenea orice schimbare cu privire la coafură este observabilă. Femeile în general caută să schimbe coafura astfel încât să arate cât mai bine în fiecare zi, dar deseori ideile se sfârșesc și opțiuni rapide oricum nu sunt multe.

Cele interesate de produse profesionale cu care își pot aranja părul ca la salon pot accesa site-ul Gina’s. Aici veți putea descoperi placa de creponat parul, ondulatoare, placa pentru îndreptat părul, ondulator pentru bucle afro și multe altele. Coafura ideală din fiecare zi este la câteva click-uri distanță.

Produse profesionale, rezultate excepționale

Este un magazin online care dispune numai de astfel de produse pentru aranjat părul și stocul este în continuă creștere și dezvoltare, dar poți să vezi mai multe produse pe site-ul oficial Ginas.ro.

Pentru fiecare produs poți vedea specificațiile. Important este că sunt aparate profesionale care nu îți ard părul. În acest fel și rezultatele vor fi excepționale și le poți utiliza în fiecare zi.

Încălzirea lor se realizează repede astfel încât și femeile mereu ocupate să le poată utiliza și să arate fabulos zilnic. Sunt ușor de folosit și rezultatele rezistă pe tot parcursul zilei. Treptele de temperatură pot fi setate astfel încât și firele de păr mai rebele să poată fi modelate după bunul plac.

Placa de creponat părul Gina’s – cadoul ideal

Având în vedere că este luna cadourilor, cei interesați să facă un cadou cu adevărat impresionant pot alege din gama disponibilă la Gina’s. Orice femeie se bucură să primească un ondulator sau o placă profesională cu care se poate răsfăța acasă pentru a obține acel look desăvârșit în fiecare zi.

Acest e-shop va deveni partener de încredere pentru femei pentru că se vor îndrăgosti de eficiența și calitatea acestor aparate de aranjat părul. Accesează site-ul și alege ceea ce crezi că îi place sau ce are nevoie și cadoul de anul acesta va fi pregătit în scurt timp.

Contact: salut@ginas.ro

Continue Reading

Subscribe to our newsletter!

MEDIA NEWS

Stiri3 ore ago

Xiaomi lansează seria Redmi Note 11 la nivel global

Stiri3 ore ago

Xiaomi introduce MIUI 13 pe dispozitive la nivel global, îmbunătățind astfel experiența de utilizare, eficiența și personalizarea

ADVERTORIALEo zi ago

Am întrebat 100 de părinți ce activități au ales pentru copiii lor în pandemie

Muzica5 zile ago

Mr. VIK și J. Yolo au lansat „Subelo”, o colaborare foarte specială! Care este povestea prieteniei dintre cei doi artiști?

Culinar6 zile ago

Călătorii culinare în… ton cu gusturile tale

Frumusete6 zile ago

Află și tu cum să scapi de grăsimea nedorită

Seriale6 zile ago

Noul sezon “Mă numesc Züleyha”, din 2 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Frumusete6 zile ago

Află ce tratamente pentru păr ţi se potrivesc!

Life Styleo săptămână ago

Cum poate ajuta acupunctura cu problemele sinusurilor?

UTILEo săptămână ago

Intră pe Anuntul.ro si descoperă cele mai noi oferte pentru imobiliare, locuri de muncă, vânzări auto și multe altele!

Antreprenoriato săptămână ago

Ce cursuri de engleză să alegi pentru copilul tău în 2022

UTILEo săptămână ago

Servicii de închirieri auto București fără garanție la doar un click distanță!

UTILEo săptămână ago

Admiral Casino – un univers pentru pasionatii de jocuri online

Ce-lucruri-nu-ar-trebui-conectezi
UTILEo săptămână ago

Ce lucruri nu ar trebui să conectezi niciodată la un prelungitor?

UTILEo săptămână ago

Vă gândiți să reamenajați prin casă? Vă puteți baza pe Aosom!

Muzica2 săptămâni ago

Jenni a lansat videoclipul piesei „Caramela”! Cum a atras artista privirile la filmarea videoclipului

UTILE2 săptămâni ago

Avantajele si dezavantajele alegerii unei centrale termice pe peleți

UTILE2 săptămâni ago

Cum alegi motocoasa potrivită pentru gradina

UTILE2 săptămâni ago

DABSTORE.ro raportează pentru 2021 o cifră de afaceri de peste 1,4 milioane de euro

Life Style2 săptămâni ago

Vedete care au încercat chiropractica!

Naturiste4 săptămâni ago

Răsfăț complet cu cocos

Culinar6 zile ago

Călătorii culinare în… ton cu gusturile tale

Relatii&Sex4 săptămâni ago

Ce fac cuplurile care au o viaţă sexuală împlinită?

Naturiste4 săptămâni ago

Nu trebuie sa fii un „masterchef” ca sa poti consuma alimente minune

Frumusete6 zile ago

Află și tu cum să scapi de grăsimea nedorită

UTILE2 săptămâni ago

Ei sunt cei 12 RĂZBOINICI care intră în provocarea anului, SURVIVOR!

UTILE3 săptămâni ago

Alcool la volan în 2022. Pedeapsa în funcție de alcoolemie

UTILE3 săptămâni ago

Ce fond de ten să alegi pentru un ten gras cu un cod reducere notino?

UTILE3 săptămâni ago

3 aspecte de urmarit in achizitia unor tablouri pe panza canvas

Frumusete6 zile ago

Află ce tratamente pentru păr ţi se potrivesc!

UTILE4 săptămâni ago

Scapa de monotonia in cuplu

UTILE4 săptămâni ago

Betano ştiri: Benfica Lisabona şi Betano au pus bazele unui parteneriat puternic şi inovativ

UTILE3 săptămâni ago

Gets bet ştiri: bonus de bun venit şi promoţii atractive

UTILE4 săptămâni ago

Cum să îți întreții corespunzător echipamentul pentru vânătoare?

UTILE4 săptămâni ago

Trageri duble pentru jocurile Loto 6/49, Joker si Loto 5/40 – la cumpana dintre ani pe Romania Tv

UTILE3 săptămâni ago

Mituri, beneficii si efecte secundare ale masturbarii

UTILE4 săptămâni ago

5 categorii de produse care nu trebuie să lipsească din birou

UTILE2 săptămâni ago

Avantajele si dezavantajele alegerii unei centrale termice pe peleți

UTILE2 săptămâni ago

Cum alegi motocoasa potrivită pentru gradina

Life Style2 săptămâni ago

Vedete care au încercat chiropractica!

Muzicao lună ago

Feli ne spune că „Moș Crăciun ești și tu” în cea mai recentă şi festivă piesă

Muzicao lună ago

M.Z.I lanseaza „Losing Control”. Energie dusa la extrem, la final de an

Premieră TVo lună ago

Imperiul Leilor își deschide porțile cu o nouă formulă de învestitori!

ADVERTORIALEo lună ago

Merry Christmas – Oferta ta de iarnă cu prețuri excepționale

Muzicao lună ago

Holy Molly lansează noul single – Bang Bang

Emisiuni2 luni ago

Iulia Albu, moment savuros de roast pe scena iUmor

Muzica2 luni ago

Regizor roman, videoclip cu o legendă a hip-hop-ului din S.U.A.

Muzica2 luni ago

Amedeo lansează prima piesă din Living Room Sessions. „ Ard Tot”, melodia care a cucerit instant publicul, în versiunea acustică

Muzica2 luni ago

Trupa Grimus lansează un nou cântec – „Excepție” – featuring Ana Coman. Vezi videoclipul în premieră

Eurovision2 luni ago

TVR prezintă juriul Eurovision România 2022

Emisiuni2 luni ago

6 concurenți luptă pentru calificarea în finala SuperStar România

Muzica2 luni ago

Ionut Voicu lanseaza impreuna cu Dj Lucian&Geo varianta de festival a celebrului hit „Lasa-ma sa beau”

Interviu2 luni ago

Victor Ciorbea, invitat duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Vedete2 luni ago

Mads Langer dedică piesa „Lightning” tuturor formelor de dragoste dintre oameni

Muzica2 luni ago

Alina Eremia lansează videoclipul piesei – „Pune-mă la loc”

Emisiuni2 luni ago

După mai bine de 30 de ani, muzica a revenit în viaţa ei. Întreaga poveste la „Vedeta populară”

Emisiuni2 luni ago

Toate măștile jos! Finala Masked Singer România e astăzi, la PRO TV

Reality Show2 luni ago

AUDIENȚE TV Peste 1.6 milioane de oameni au urmărit, aseară, Visuri la cheie

Muzica2 luni ago

The Motans lansează videoclipul piesei „În Golul Tău” – povestea misterioasă a unei iubiri sincere

Muzica2 luni ago

Colaborare inedită înainte de Crăciun: André și Iuliana Beregoi lansează „Moșule, ce tânăr ești”

Trending