Connect with us

A-Z NEWS

Metropola TV urcă în topul televiziunilor cu cel puțin 25 de locuri. Mădălin Ionescu Show, record absolut de audiență 

Published

on

Foto credit: Metropola Tv

În show-ul din prime time al televiziunii Metropola TV, în care Mădălin Ionescu s-a reinventat, postul TV a înregistrat un record absolut de audiență.

În emisiunea din seara de 9 mai, minutul de aur s-a înregistrat la ora 21:23 de minute, cu un rating pe targetul comercial 18-54 urban de 0,525.
Invitații lui Mădălin Ionescu, General Locotent în rezervă Gabriel Crețu și H.D. Hartmann, profiler analist politic, au decodificat cel mai bine culisele paradei din 9 mai organizate în Rusia.

Specialiștii au explicat în detaliu elementele de protocol folosite de serviciul de pază al președintelui rus, Vladimir Putin. De asemenea, au concluzionat și de ce nu au putut zbura escadrilele de avioane și au analizat diferențele dintre această paradă și cele din anii precedenți. Nu a lipsit nici istoricul acestor manifestări militare din capitala Rusiei, fapt neîntâlnit pe niciunul din posturile tv concurente.

Urmărește o ediție absolut incendiară a emisiunii „Mădălin Ionescu Show”, de la Metropola TV, o emisiune care a clarificat, coerent și cu păreri din partea oamenilor specializați, unul dintre cele mai importante subiecte ale momentului la nivel mondial.

Advertisement

Televiziunea Metropola TV  poate fi urmărită pe reţelele:
RCS&RDS – 123
TELEKOM – 125
INES IPTV – 191
NextGen – 12
ORANGE TV – canal 38 & Orange TV GO
Vodafone – 804

top-shop.ro%20
Trending