Connect with us

A-Z NEWS

Mihai Morar vorbește la „Fain & Simplu”cu Ovidiu Toma, despre piața crypto

Published

on

Ovidiu Toma este CEO al companiei CryptoDATA, conduce o echipă de peste 200 de oameni care au dezvoltat primul concept de mașină electrică fabricată 100% în România, cu tehnologie blockchain la bord. De profesie este inginer IT, iar astăzi explică „Fain & Simplu” lucruri mai puțin discutate despre despre piața crypto, care este viitorul bitcoin, dar și cum ne putem apăra de atacurile online.

„Apropo, dacă asculți episodul, e fascinantă și povestea construirii acestei mașini, dar și cum invitatul meu vorbește despre începuturile afacerii lui, o hală de 2 hectare din Buzău, unde zeci de mii de calculatoare minau crypto, consumând energie electrică la nivelul unui oraș cu 10.000 de locuitori.”, povestește Mihai Morar, realizatorul podcastului „Fain & Simplu”.

Conform studiilor, marea majoritatea a planetei, nu doar românii, oscilează între necunoaștere si neîncredere vizavi de fenomenul crypto. Dar ce este acest fenomen? Ce înseamnă crypto valute, mineri, blockchain? Avem astăzi ocazia să aflăm terminologia unei întregi noi industii care a făcut milionari, chiar de la unul dintre cei are au perfecționat această tehnologie – Ovidiu Toma, inginerul român care a dezvoltat al doilea data center, ca mărime, din Europa! Un episod fascinant, despre banii pierduți și câștigați în afaceri mari, despre primul concept car electric românesc, viitorul crypto monedelor sau pericolele cibernetice la care ne expunem zilnic, când deschidem aplicațiile de pe telefonul mobil.

„ÎN SFÂRȘIT, UN PODCAST DIN CARE ORICINE POATE ÎNȚELEGE CARE E TREABA CU CRYPTO. Episodul special @fainsisimplu de azi e o enciclopedie a noilor tehnologii care, “se pare”, ne guvernează viața. Ascultând conversatia cu @ovidiu.toma, inginer IT, vei găsi răspunsuri la întrebări pe care toată lumea și le pune, dar puțini au habar să dea explicații:

❓De ce tehnologia CRYPTO e mai mult decât fenomenul CRYPTOVALUTELE?
❓ Care e viitorul CRYPTOVALUTELOR?
❓ De ce trăim cele mai “nesigure” vremuri din cauza tehnologiei?
❓ De ce aplicațiile gratuite sunt cele mai periculoase?
❓ Ce e BLOCKCHAIN și cum ne poate crea o viață sigură?
❓ Care e treaba cu speculanții, specialiștii, influencerii de CRYPTO și NFT-uri?
❓ Este Telegram “mai sigur” decât Whatsapp?
❓ Mașina viitorului va fi electrică?
❓ De ce și cum să ne ferim pe internet?
❓ Cum ni se fură datele personale? (Nici nu mă gândeam la asta…)”, conchide Mihai Morar.

top-shop.ro%20
Trending