Connect with us

Vedete

Monica Anghel este „Madam Goagăl” în „Strada Speranței”

Ce spune actrița despre personajul pe care îl interpretează în serialul care începe la Kanal D ?

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Advertisement

Monica Anghel este unul dintre personajele centrale ale serialului „Strada Speranței” care va începe pe 7 mai, la 20:00, pe Kanal D. Îndrăgita vedetă și-a intrat perfect în rolul patroanei de magazin Mia Teodorescu, un personaj spumos, generator de umor constant.

Advertisement

Este poreclită, nu întâmplător, în micuța comunitate de pe „Strada Speranței”, drept „Madam Goagăl”, pentru că ea le știe pe toate. Mia știe tot ce se petrece în cartier, în casele oamenilor, nu îi scapă nimic și nu iartă, de asemenea, nimic. Bârfa este hrană zilnică pentru Mia, iar căsnicia ei cu Viorel (interpretat de Ovidiu Niculescu), patron de service auto, îi amplifică acest comportament. Dacă apare o ceartă între vecini, Mia și Viorel sunt și ei acolo să pună gaz pe foc.

Advertisement

„Dacă ar fi să am ceva comun cu personajul meu, Mia, ar fi partea asta de luptătoare. Mia este descurcăreață. Și eu sunt. În același timp, Mia face tot felul de lucruri nelalocul lor, ceea ce nu pot spune despre mine”, a spus Monica Anghel despre personajul pe care îl interpretează exemplar în „Strada Speranței”.

Advertisement

„Strada Speranţei”, serialul de comedie urbană care stârneşte râsul, le va face românilor mai frumoase serile de weekend. Producţia beneficiază de o distribuţie de excepţie şi va avea premiera sâmbătă, 7 mai de la ora 20:00, la Kanal D. Aceasta va putea fi urmarită în fiecare sâmbătă şi duminică seară.

Din distribuţia serialului fac parte actori mari, nume consacrate în televiziune, teatru sau stand-up. Monica Anghel, Claudiu Maier, Sorin Pârcălab, Diana Dumitrescu, Cătălina Grama, Ovidiu Niculescu, Andreea Doinea, Irina Ştefan, Dragoș Muşat, Gicu Gojira, Lia Sichevici, Şerban Gomoi, Alexandru Conovaru, Aristiţa Oprea alcătuiesc o parte din galeria de actori ai acestei producţii impresionante.

Advertisement

Povestea serialului are în centru trei familii foarte diferite de bucureşteni, vecine pe aceeaşi stradă. Poveştile acestora se desfăşoară în paralel şi se ramifică într-o serie de situaţii comice, în care se pot regăsi telespectatorii. Diferenţele dintre membrii acestor familii devin o sursă permanentă de conflicte, dar şi multă comedie.

Advertisement

Nu pierdeți, din 7 mai, de la ora 20:00, în fiecare sâmbătă și duminică, serialul „Strada Speranței”, o comedie care va destinde serile de weekend la Kanal D.

Advertisement

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending