Connect with us

UTILE

Nou, Croissant Boromir Dospit Lent cu Maia Naturală

Published

on

Croissant Boromir

Odată ce am pregătit aluatul Croissantelor Boromir cu maia naturală, ouă, lapte, miere, unt și alte ingrediente alese cu grijă, îl lăsăm să crească în tihnă. Datorită fermentației naturale cu maia și calității superioare a ingredientelor obținem un gust și o textură inconfundabilă. Este un proces 100% natural, în care nu folosim conservanți sau coloranți. După 36 ore de preparare, gusturile se întrepătrund perfect, iar Croissantele Boromir capătă un miez foarte pufos. Prin împăturirea succesivă a aluatului, miezul devine înfoietat și gustos.

 

Noua colecție de Croissante Boromir se remarcă prin croissantele înfoietate, pufoase și bogate în cremă. Pentru a oferi clienților noștri o gamă variată, am creat 7 sortimente delicioase de Croissante Boromir. Printre acestea se numără Croissantele Boromir cu cremă de cacao, ciocolată-rom, aromă de vin spumant, lapte, ciocolată cu alune de pădure, umplutură de caise sau căpșuni.

 

Advertisement

De la sortimentele clasice de croissante, până la cele inedite, noua colecție include arome pentru toate gusturile. Iubitorii de ciocolată, vor aprecia Croissantele Boromir cu cremă de cacao, ciocolată-rom sau cu cremă de ciocolată și alune de pădure. Pentru cei care prefera un gust fin, delicat, am creat Croissantele cu cremă de lapte și cu cremă de vin spumant. Celor care adoră gustul dulce-acrișor, le recomandăm Croissantele Boromir cu umplutură de căpșuni sau caise.

 

Croissantele Boromir pot fi gustările ideale pentru birou, școală sau drum, dar și pentru momentele în care pur și simplu vrei să te răsfeți cu ceva dulce și delicios. De gustul lor te poți bucura la micul dejun alături de o cafea bună sau de un pahar cu lapte. Pentru un plus de prospețime, poți servi Croissantele Boromir cu diferite fructe fresh. Noile Croissante Boromir te așteaptă atât online pe boromirmarket.ro, cât și în hypermarket-uri.

 

Boromir împarte bucurii!

Advertisement

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending