Connect with us

Animaţie

Noutățile lunii mai la Disney Channel și Disney Junior

Published

on

Foto Credit: Disney Channel

Advertisement

DISNEY CHANNEL

LUNA CELOR MAI ÎNDRĂGITE SERIALE ANIMATE LA DISNEY CHANNEL

Advertisement

Cele mai îndrăgite seriale cuceresc grila Disney Channel. Toate personajele preferate din cele mai recente serii animate precum: „Fantoma și Molly McGee”, „Ghostforce” (inclusiv episoade în premieră) sau „Miraculos: Buburuza și Motan Noir” vor fi difuzate pe Disney Channel în luna mai, în fiecare zi, de la ora 6:00 la ora 19:00.  

Advertisement

NOI EPISOADE DIN GHOSTFORCE (Din 23 mai, de luni până vineri, de la ora 19:00)

Aventurile lui Liv, Andy și Mike, care formează echipa Ghostforce, continuă cu noi episoade la Disney Channel. Echipa ultra-secretă de supereroi cu puteri fantomatice vor fi sprijiniți în continuare de misteriosul Blingboo, cât și de tehnologia inventată de mentorul lor, Domnișoara Jones, pentru a lupta și captura fantomele din New York.

Advertisement

DISNEY JUNIOR

NOI EPISOADE DIN MICKEY MOUSE: CASA DISTRACȚIEI (Din 23 mai, de la ora 19:30)

Advertisement

Mickey Mouse alături de prietenii săi – Minnie, Goofy, Donald, Daisy și Pluto își continuă aventurile în Casa Distracției. În aceste noi episoade, Mickey și prietenii săi vizitează câteva locații interesante, cum ar fi Lumea Creioanelor, Muntele Iernii, Insula de Aventură și multe altele.

NOI EPISOADE DIN PRIETENII CĂȚELUȘI (Din 2 mai, de la ora 16:00)

Lui Bingo și Rolly li se vor alătura în aventura lor noi prieteni. Cei doi vor continua să meargă în misiuni zilnice și să viziteze locuri precum St Louis sau Hong Kong.

NOI EPISOADE DIN EROII ÎN PIJAMA (Din 21 mai, de la ora 15:30)

În noile episoade din Eroii în pijama îşi vor face apariţia doi noi răufăcători, Carly și Cartoka. Cei doi sunt pasionați de viteză și de noul lor Flashcar rapid. Vor reuși cei trei super eroi să îi oprească ? Aflaţi urmărind serialul.

Advertisement

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FAMILIEI SĂRBĂTORITĂ LA DISNEY JUNIOR (Pe 15 mai, de la ora 13:00)

Pe 15 mai la Disney Junior va fi sărbătorită familia alături de unele dintre cele mai apreciate seriale animate Disney Junior. Vor fi difuzate episoade speciale din T.O.T.S, Blue sau Fancy Nancy Clancy.

Advertisement

Advertisement
top-shop.ro%20
Trending