Connect with us

Reportaj

O țară cu de toate, un reportaj semnat de Paula Herlo, la România, te iubesc!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Autorități vizionare, soluții inovatoare, investiții esențiale și multă responsabilitate: O țară cu de toate – un reportaj prezentat de Paula Herlo, duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!.

„65 de miliarde de lei prin programul Anghel Saligny sunt gata să ajungă la primarii din toată țara. Bani cu care să crească nivelul de trai al oamenilor. Doar că experiența ultimilor 10 ani de PNDL ne arată că acești bani ajung la firme de casă, iar unele lucrări de milioane de euro sunt făcute de mântuială. Duminică, vedem ce ar trebui să învețe din rigoarea fondurilor europene autoritățile de la noi ca să nu mai contemplăm”, a spus Paula Herlo.

Problema vine din faptul că mii de proiecte din celelalte programe, PNDL 1 și PNDL 2, sunt neterminate, iar autoritățile nu par să fi învățat ceva din greșelile trecutului când, pe milioane de euro, primarii au recepționat drumuri proaste sau lucrări nefuncționale.

Duminică, la România, te iubesc!, Paula Herlo prezintă situația reală din teren.` „Autoritățile o cunosc doar pe cea la care sunt invitați cu pâine și sare. Facem cunoștință cu primari care, puși în fața evidenței, ridică din umeri sau se încuie în birou. Vedem cum ar trebui să se adapteze acest program la rigorile alocărilor de fonduri europene: controale mai dese și studii de oportunitate, ca să nu mai vedem drumuri asfaltate cu milioane de lei care se opresc în câmp”, a adăugat Paula.

Advertisement

top-shop.ro%20
Trending