Connect with us

UTILE

Oamenii sunt speranță, oamenii sunt lumină – un reportaj de Alex Dima, la România, te iubesc!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

În duminica Învierii, Alex Dima aduce o ediție de suflet România, te iubesc!: Oamenii sunt speranță, oamenii sunt lumină.

Valul uriaș de suferință care vine din Ucraina nu ne-a lăsat indiferenți. De două luni, românii răspund printr-un val de omenie. În Bucovina, preoții au fost în Vama Siret încă de la primii refugiați. Sunt și acum împărțiți în ture de câte opt ore. Oamenii și-au deschis casele și inimile în fața zecilor de mii de mame și copii care au fugit din calea războiului. Duminică, la România, te iubesc!, îi vedem cum s-au organizat, unde îi cazează, cum le pansează rănile sufletului.

„De-a lungul anilor, am arătat de mai multe ori minunea care se întâmplă în Așezământul de copii din Rădăuți. Ei bine, de două luni, Așezământul e cel mai mare hub din Bucovina unde ajung, se soretează și se distribuie ajutoare. În mare parte, darurile sunt sortate de copii. Vom trece și Ucraina cu un convoi umanitar. E o ediție de suflet, o ediție în care vedem cum Binele capătă formă”, a spus Alex Dima.

În fața unei cruzimi greu de închipuit, suntem datori să credem în bine! Un reportaj cu și despre oameni, duminică, la România, te iubesc!.

Advertisement
top-shop.ro%20
Trending