Connect with us

UTILE

Obține o siluetă de invidiat cu ajutorul lenjeriei modelatoare!

Published

on

Fiecare femeie visează la un corp perfect, cu o talie de invidiat și cu picioare subțiri. Însă mama natură nu este la fel de darnică în fiecare caz. Așadar, din dorința de a ajunge cât mai aproape de perfecțiune, femeile apelează la fel și fel de tehnici cu ajutorul cărora să reușească să ascundă micile imperfecțiuni.

Hainele mulate nu sunt niciodată o soluție atunci când vine vorba de a ascunde anumite părți ale corpului care nu sunt așa cum ni le dorim. Sunt recomandate hainele pe lângă corp, oarecum lejere, care să nu scoată mai tare în evidență zonele problemă. Soluția mai la îndemână este lenjeria modelatoare. Aceasta se găsește sub diverse forme, în funcție de zona pe care dorim să o ascundem.

 

Clessidra – unul din liderii de pe piața din România în materie de lenjerie modelatoare

Advertisement

Clessidra este un magazin online care de la bun început s-a axat pe comercializarea de corsete și de lenjerie modelatoare. Intuind foarte bine nevoile femeilor din ziua de astăzi, Clessidra reprezintă un punct de reper pentru toate femeile ce țin la silueta lor și investesc timp și bani în aspectul lor fizic.

În cadrul acestui magazin regăsim o categorie aparte de produse, denumită „modelare corporală” unde sunt disponibile următoarele articole: corsete modelatoare, lenjerie modelatoare, colecția neopren, produse modelatoare pentru bărbați, produse pentru modelare postnatală și produse de modelare invizibilă.

 

Colanții modelatori – pentru picioare și abdomen mai suple

Pentru femeile care își doresc să aibă un aspect mai suplu al picioarelor, cei de la Clessidra recomandă colanții modelatori. Putem alege între două variante: cu talie joasă sau cu talie extra înaltă.

Advertisement

Dacă optăm pentru colanti modelatori Powernet, trebuie să știm că aceștia modelează picioarele, fesele și aplatizează zona abdomenului inferior. Sunt confecționați dintr-un material subțire, care nu aplatizează fesele și creează un efect de lifting natural. Acest material folosește o tehnologie inovativă de fibre care ne oferă compresia de care avem nevoie, fără a provoca niciun fel de disconfort la purtare.

O altă variantă de colanți modelatori disponibili în cadrul magazinului Clessidra sunt cei cu talie extra înaltă și efect anticelulitic. Aceștia modelează picioarele, fesele și întreg abdomenul cu ajutorul taliei care ajunge până sub sâni. Materialul DuraFit din care sunt confecționați efectuează o compresie moderată pe tot piciorul, lăsând totuși pielea să respire și să elimine transpirația și umezeala. Materialul PowerSlim, folosit în zona taliei, efectuează o compresie mai mare, astfel încât conturează și aplatizează perfect abdomenul. Fixarea colanților în partea de sus este posibilă datorită siliconului. Avantajul acestor colanți este și faptul că pot fi purtați oriunde (la plimbare, fitness, alergare etc.), nefiind nevoie să îi acoperim cu pantaloni lungi.

Nu trebuie să ne facem probleme că nu vom găsi mărimea care ni se potrivește, colanții modelatori sunt disponibili în toate mărimile.

 

Comenzile online – mai sigure în timpul pandemiei

Advertisement

Pentru că încă ne aflăm în plină pandemie, comenzile online rămân o variantă mai sigură din acest punct de vedere. Magazinul Clessidra și-a luat toate măsurile de siguranță și protecție pentru ca produsele pe care le livrează să ajungă la noi în condiții foarte bune. Comenzile se plasează online, plata se poate face direct cu cardul și coletul ne va fi livrat printr-o firmă de curierat direct la adresa indicată.

Descoperiți întreaga colecție ce ține de modelarea corporală de la Clessidra, accesând site-ul oficial al magazinului.

top-shop.ro%20

“Urmează-ţi fericirea şi Universul îţi va deschide uşi acolo unde erau doar ziduri” –Josep Campbell

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending