Connect with us

LIFE STYLE

One True Singer continuă cu o nouă serie de lansări în urma celui mai greu Clash de pană acum 

Published

on

Foto credit : Global Records

Săptămâna aceasta, show-ul One True Singer continuă cu cel de-al șaselea episod unde, concurenții au fost puși la încercare într-o nouă probă de foc.

Aceștia au trebuit să își organizeze de la zero un spectacol, probă ce a determinat care sunt artiștii ce se vor lupta în continuare pentru un loc în casă One True Singer.

Dacă până acum li s-au pus la încercare rezistența la stres, creativitatea și originalitate, în acest episod, concurenții au fost ghidați de către Teodora Migdalovici pentru a-și concepe o campanie de marketing integrată pentru promovarea primului lor concert.

După proba creativă, concurenții au fost nevoiți să își pună în practică toate ideile, încercând să convingă oamenii din satele Sarata și Porumbacu de Sus să vină la concertul organizat de ei. 

Advertisement

Jurizarea Clash-ului a luat o întorsătură neașteptată atât pentru concurenți dar și pentru fanii One True Singer, care au stat cu sufletul la gură până la finalul episodului.

Show-ului a venit cu un nou val de lansări: 

rares x OTS – Invidie si flori

ADI x OTS – Brațele care dor

Dreea x OTS – Mov Love

Advertisement

Julian x Erika Isac x OTS – Inima muta

Rose x OTS – Te vad

De producția pieselor s-au ocupat Costel Dominteanu, Viky Red, Marcel Botezan și Sebastian Barac, a caror discografie include hit-uri pentru artisti precum INNA, Minelli, The Motans, Carla’s Dreams, florianrus și Alina Eremia. 

În fiecare săptămână concurenții au șansa să creeze piese noi alături de artiști și compozitori Global Records, precum The Motans, florianrus, EMAA, Marco & Seba, Alexandru Turcu, Viky Red, iar lista continuă. Show-ul este alcătuit din 10 episoade, la finalul cărora învingătorul câștigă un contract de înregistrare de 50.000 euro, la care se mai adaugă 50.000 de euro direct în cont.

Advertisement
top-shop.ro%20
Trending