Connect with us

LIFE STYLE

Operațiile estetice – tot ce trebuie să știi înainte și după astfel de intervenții

Published

on

Nu este deloc ușor să trăiești toată viața cu anumite complexe legate de aspectul tău, mai ales că societatea a setat standarde foarte înalte. Pe Instagram, Pinterest și alte rețele de socializare vezi zilnic poze cu domnișoare care expun imaginea perfecțiunii. Ușor, ușor îți dorești să fii ca ele și de aici apare primul gând de a te lăsa pe mâna specialiștilor.

Am spus „specialiști” pentru că nu oricine poate să îți ofere rezultatele dorite fără să-ți pună viața în pericol. Drept urmare, dacă și tu îți dorești să apelezi la operațiile estetice, un prim pas ar fi să găsești o clinică sigură. Poți opta pentru operatii estetice Bucuresti sau orice alt oraș din țară, dar asigură-te că serviciile se ridică la nivelul așteptărilor tale. După ce ai găsit clinica potrivită, mai ai un singur lucru de făcut, și anume să asculți sfaturile specialistului. Tu îi vei prezenta situația, iar el îți va spune care sunt avantajele, dezavantajele și, în mod evident, recomandările personalizate pentru tine. Iată principalele aspecte pe care o să le auzi în discuția cu medicul:

Pregătirea pentru operație

Atunci când urmează să fii supusă unei operații estetice, trebuie să știi că procesul conține și o perioadă de pregătire. O să ți se recomande să faci un set complet de analize pentru ca specialistul să fie sigur că ești într-o stare perfectă de sănătate. De asemenea, acesta trebuie să cunoască toate detaliile referitoare la istoricul tău medical, dar și al familiei. În plus, mai sunt câteva reguli pe care va trebui să le respecți:

Advertisement
  • Medicul trebuie informat asupra medicamentelor pe care le iei. Va trebui să te oprești din a administra majoritatea medicamentației, inclusiv a contraceptivelor, cu 4-6 săptămâni înainte de operație.
  • Va trebui să eviți fumatul cu cel puțin 3 săptămâni înainte și alte 3 după intervenție.
  • Evită dietele drastice și expunerea la soare. De asemenea, ședințele la solar sunt interzise.

Ce se întâmplă după o operație estetică

Atunci când apelezi la o intervenție pentru a corecta anumite imperfecțiuni, trebuie să știi că, în funcție de organism, perioada de recuperare poate dura între 2 și 9 luni. Iată câteva aspecte importante:

  • de cele mai multe ori, pacientele sunt nevoite să poarte bandaje speciale câteva săptămâni sau luni
  • efortul este interzis în prima lună
  • de multe ori, în primele zile, se recomandă repaus la pat
  • vindecarea cicatricilor poate dura între 6 și 9 luni

Așadar, dacă și tu consideri că o operație estetică te-ar putea ajuta pentru a-ți recăpăta încrederea în propria persoană, tot ce trebuie să faci este să găsești specialistul potrivit nevoilor tale. Apoi, trebuie să fii foarte sinceră cu el și să-i prezinți toate detaliile. De asemenea, este important să asculți sfaturile acestuia atât în ceea ce privește operația aleasă, cât și în privința perioadei de pregătire și de după operație. Încearcă să analizezi cu atenție toate informațiile care vin către tine și nu uita că o operație estetică are efect permanent.

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending