Connect with us

Jocuri de Noroc

Păcănele online care oferă cele mai mari rate de plată

Published

on

Pentru jucătorii de sloturi cu experiență, una dintre cele mai importante informații despre un joc de cazinou este RTP-ul său. Valoarea Return to Player poate ajuta jucătorii să evalueze, aproximativ, cât se pot aștepta să piardă atunci când joacă un anumit titlu.

 

Aveți nevoie de o reîmprospătare? Nici o problema. Gândiți-vă la RTP ca la un fel de House Edge „inversă”. Să luăm ca exemplu acel slot preferat, Starburst. NetEnt ne spune că RTP pentru Starburst este de 96,1%. Dacă aplicăm analogia noastră anterioară, asta înseamnă că „marginea casei” ar fi de 3,9%. Teoretic, asta înseamnă că jucătorii vor primi înapoi 96,1% din ceea ce pariază.

 

Advertisement

Desigur, acest lucru nu înseamnă că pentru fiecare 100 GBP pariat pe Starburst un jucător va câștiga în mod necesar înapoi 96,10 GBP. Aici intervine cuvântul „teoretic”. Dacă a existat o astfel de certitudine, nu există deloc un punct real de jocuri de noroc, nu?

 

RTP este calculat pe termen lung, nu pe pariu. 

 

RTP se calculează pe termen lung, nu pe pariu. Deci, un jucător ar putea pleca cu o victorie de 80 GBP la un pariu de 10 GBP sau cu un bankroll complet gol. Jocurile cu sloturi sunt complet aleatorii, datorită tehnologiei lor RNG, dar valoarea Return to Player oferă o indicație utilă.

Advertisement

 

Deci, ce sunt sloturile RTP ridicate? Ei bine, acesta este un lucru arbitrar și variază în funcție de cine întrebați. Noi credem că:

 

Un RTP ridicat este peste 98% sau peste

Un RTP mediu sau mediu este tot ceea ce se încadrează între 95% și 97,99%

Advertisement

Valorile RTP sub 94,99% ar fi considerate scăzute

Cele mai mari sloturi RTP

Așa cum ți-ai putea imagina, cele mai mari sloturi online RTP sunt foarte atractive pentru jucători, deoarece aceștia sunt cei cu care este mai puțin probabil ca jucătorii să-și șteargă complet contul. Citiți mai departe pentru a afla ce jocuri au cea mai mare revenire la jucător și unde puteți găsi cele mai bune sloturi RTP pentru a câștiga majoritatea pariurilor.

 

  1. Ugga Bugga de Playtech

 

RTP: 99,07%

Advertisement

 

Playtech ne duce în jungla din Ugga Bugga, un slot lansat în 2006. Există fructe tropicale, măști tribale și bongo în abundență pe acest slot neobișnuit, care se aliniază pe nu mai puțin de 10 rânduri de câte 3 role, în două grupuri. Fiecare tambur se rotește independent de celelalte și există 10 linii de plată încorporate.

 

Ugga Bugga are o volatilitate redusă, iar simbolul Wild este singura caracteristică bonus reală despre care putem vorbi, dar acest joc ne face să revenim pentru mai multe datorită aspectului său unic și RTP ridicat.

 

Advertisement
  1. Rainbow Riches Pick n Mix de Barcrest

 

RTP: Până la 98%

 

Această continuare a anului 2016 a Rainbow Riches prezintă o serie de noi caracteristici bonus care vor atrage jucătorii care se bucură de sloturi online RTP ridicate. După cum puteți vedea, l-am enumerat pe acesta ca „Până la 98%” și asta datorită funcției Big Bet.

 

Funcția Big Bet permite jucătorilor să își mărească miza în timp ce declanșează simultan trei caracteristici bonus, care vor fi apoi aplicate setului ulterior de rotiri gratuite. Acest lucru, în afară de câștiguri de monede, multiplicatori și multe altele pe care Rainbow Riches Pick N Mix le poate oferi prin bonusuri.

Advertisement

 

  1. Mega Joker de NetEnt

 

RTP: 99%

 

Cu stilul său clasic de mașină de fructe și un jackpot progresiv, slotul Mega Joker de la NetEnt a fost un favorit al fanilor de la lansarea sa în 2013. La fel ca vechile mașini slot, din care se inspiră acesta, Mega Joker este destul de simplu – 3 role, 3 rânduri și 5 linii de plată.

 

Advertisement

Cu toate acestea, acest spațiu are mult mai mult decât pare. În afară de RTP ridicat, are și un jackpot progresiv. Și dacă există o frază care este mai atrăgătoare pentru jucători decât „RTP ridicat”, este „jackpot progresiv”!

 

  1. Ooh Aah Dracula de Barcrest

 

RTP: 99%

 

Ne place titlul atrăgător de pe acest slot Barcrest! Ooh Aah Dracula (este atât de amuzant de spus!) a fost lansat în 2015 și prezintă o coloană sonoră la fel de plină de viață, care se potrivește cu designul său nebun.

Advertisement

 

Construit pe un set de role 5 × 3, acest joc are 10 linii de pariere, o volatilitate medie și rotiri gratuite, Wilds și un joc bonus de tip pick and click. Există, de asemenea, o opțiune cu rol mare care declanșează 5 rotiri la miza dată.

 

  1. 1429 Uncharted Seas de Thunderkick

 

RTP: 98,6%

 

Advertisement

Călătorește înapoi în timp și departe în larg cu acest slot de explorare care se mândrește cu o revenire ridicată la jucător. Thunderkick a creat un slot cu aspect unic, care pare că este redat pe suprafața unei hărți vechi.

 

1429 Uncharted Seas are 5 role și 3 rânduri, cu 25 de linii de plată de urmărit. Slotul are, de asemenea, rotiri gratuite și Wilds în expansiune.

 

  1. Jackpot 6000 de NetEnt

 

RTP: 98,86%

Advertisement

 

Cu 5 role, 3 rânduri și un aspect clasic cunoscut al sloturilor, Jackpot 6000 poate să nu pară atât de interesant. Dar priviți mai atent și veți observa nu doar un RTP ridicat, ci și un jackpot în joc!

 

Funcția Super-Meter este locul unde începe distracția. Când se obține o victorie, jucătorilor li se oferă opțiunea de a folosi acele câștiguri pentru a juca Super-Meterul, care costă mai mult, dar poate recompensa cu până la 6.000 de monede atunci când doi jokeri aterizează pe role pentru a dezvălui un premiu misterios.

 

Advertisement

top-shop.ro%20
Trending