Connect with us

Emisiuni

Pavel Bartoș jurizează preparatele chefilor în noua ediție MasterChef Restul e plăcere

Published

on

Foto credit: Pro tv

Diseară, de la 20:00, pe ACASĂ, continuă provocările într-o nouă ediție MasterChef: Restul e plăcere. Chef Joseph Hadad, Chef FOA și Chef Radu Dumitrescu vor fi nevoiți să gătească cu resturi și să respecte tema propusă de invitatul special, care îi va juriza la final.

Nu va fi ușor pentru că este un Chef al… degustărilor și urmărește cu atenție fiecare ediție a show-ului culinar. „Vă spun din start, sunt un fan MasterChef. Mă uit de la primul sezon și datorită MasterChefului gătitul, în România, a devenit cool”, va spune Pavel Bartoș, cel care va veni diseară cu ingredinetele surpriză.

Pavel le va spune chefilor că trebuie să reinterpreteze bucătăria românească, lucru care îi va pune în dificultate. „Acum începe adevăratul show!”, va spune Radu, după ce va vedea resturile pe care trebuie să le folosească în preparatul său. „Ceea ce experimentează Radu acum este un soi de panică”, va afirma FOA.

„Am observant că provocările de pe panou sunt din ce în ce mai grele”, va spune Hadad, în momentul când va trebui să dea cu zarul pentru provocarea serii. „Sunt ghinionistul de serviciu!”, remarcă, din nou, chef Dumitrescu. Cum vor trebui să-și modifice farfuriile, la jumătatea probei, aflăm în câteva ore.

Advertisement

Și tensiunile dintre ei vor ieși la iveală, iar Hadad îi va spune lui Radu: „Iar te plângi! Eu aștept ziua în care o să vină Radu fără nicio observație, să tacă puțin și să-și vadă de mâncarea lui!”. „De obicei, când doi se ceartă, Foa câștigă!”, va fi concluzia finală! Însă cel mai intens moment va fi la… degustare: „S-a jucat cu mintea noastră și a fost cea mai lungă jurizare. A distrus tot!”. Ce va face Pavel Bartoș de îi va șoca pe cei trei chefi, aflăm diseară, de la 20:00, pe ACASĂ, la MasterChef: Restul e plăcere.

Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending