Connect with us

A-Z NEWS

Premierele și recomandările lunii Iunie 2022 pentru postul DIVA

Published

on

Foto Credit: DIVA

Advertisement

Sezonul nunţilor (filme în premieră, duminica de la 16:00)

5 iunie – Clopote de nuntă (Wedding Bells). Atunci când doi oameni cu fobie de angajamente sunt rugați să fie domnișoară și cavaler de onoare la o nuntă, descoperă că se îndrăgostesc unul de celălalt.

Advertisement

12 iunie – Jurămintele noastre (The Vows We Keep, 2021). Organizatorul de evenimente, Hazel, este pusă în fața unui termen limită descurajant când trebuie să organizeze nunta perfectă pentru sora sa.

Advertisement

19 iunie – Opriți nunta! (Stop The Wedding). O femeie și un bărbat care încearcă să oprească o nuntă dezastruoasă, ajung să se îndrăgostească unul de celălalt.

Advertisement

26 iunie – O nuntă perfectă (One Perfect Wedding, 2021). Cu turneul de carte al Carei și cu afacerea lui Ben care îl ține ocupat, cuplul plănuiește într-un final să se căsătorească.

Avanpostul (Sezonul 4 din 23 iunie, joi de la 21:00, câte două episoade)

Noul sezon de 13 episoade aduce fanilor serialul de aventuri preferat. După ce Gwynn se sacrifică pentru a o distruge pe Yavalla, avanpostul are nevoie de un nou conducător. Dar în timp ce Talon (Jessica Green) și Garret (Jake Stormoen) încearcă să stabilească o nouă conducere, apare o nouă amenințare.

Filmele de vineri seara (vinerea, de la ora 21:00)

Filmele de vineri seara aduc la DIVA actori celebri în comedii savuroase pentru un început de weekend vesel. O tipă… dezastru (Trainwreck, 2015) cu Amy Schumer și Bill Hader vine la DIVA vineri, 3 iunie, urmat de producția Cu lumea-n cap (Wanderlust, 2012) cu Paul Rudd și Jennifer Aniston, difuzată pe 10 iunie. Pe 17 iunie Ben Stiller, Jennifer Aniston și Debra Messing aduc filmul Surpriză: vine Polly! (Along Came Polly, 2004) și pe 24 iunie este difuzat Adu-l urgent pe scenă! (Get Him to the Greek, 2010) cu Jonah Hill, Russell Brand și Elisabeth Moss.

Filme ce continuă la DIVA

Makari (Luni, de la ora 21:00)

În luna iunie urmărește aventurile lui Saverio Lamanna (Claudio Gioe) fost jurnalist și purtător de cuvânt, refugiat în Makari, un sat sicilian unde are o casă de vacanță abandonată. Detectiv accidental, Saverio va descoperi că are, pe lângă talentul său la scris, și o capacitate incredibilă de a investiga inimile și istoriile oamenilor, dezvăluind faptele și greșelile acestora.

Advertisement

Norocul lui Loli (luni – vineri, câte două episoade, de la 18:00)

Viața lui Loli continuă să fie plină de neprevăzut. În noile episoade din iunie o mărturisire a lui Rafael o șochează pe Loli, dar Salvador îi întrerupe înainte ca ei să își încheie discuția. Rafael este șocat în urma unei confesiuni făcută de Don Rogelio. Între timp, Bruno continuă să ascundă adevărul de soția și fiica lui. Paulina îi spune Bertei, asistentul social, lucruri despre Loli în încercarea de a-i face probleme. Între timp, cazul lui Raul Acuna este redeschis. 

Magnum (Sezonul 2, luni – vineri, de la 20:00, final pe 17 iunie)

În noile episoade din iunie, Magnum și Higgins merg deghizați în cuplu într-un tur cu autobuzul pentru a prinde un individ periculos. TC e marcat când o vede fosta iubită în luna de miere. Un Magnum plin de vină urmărește indiciile lăsate de Harry Brown atunci când a fost împușcat în timp ce lucra la un caz moștenit chiar de la Thomas.

Advertisement

Camera de garda (finalul sezonului 7 pe 14 iunie)

Finalul sezonului vine la pachet cu mai multe provocări pentru echipa medicală de top din Chicago care luptă să salveze vieți, în timp ce își gestionează propriile probleme și relații. 

Advertisement

Advertisement
top-shop.ro%20
Trending