Connect with us

Premieră TV

PRO TV Plus a lansat producția online Facem Level

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Industria gaming-ului este din ce în ce mai mare: sunt foarte multe jocuri care captivează publicul și-i ține în fața calculatoarelor, grafica este din ce în ce mai realistă, unele campionate de gaming au premii în valoare de milioane de euro, iar publicul poate varia între tineri de 5-6 ani și seniori de peste 70. Tot ce trebuie să faci e să îți cumperi un joc și poți ajunge într-o realitate virtuală pe care ți-o construiești singur!

 

De aceea, PRO TV Plus a lansat producția online Facem Level în care jucătorii amatori (și nu numai) pot lua lecții de la unii dintre cei mai cunoscuți gameri din România, despre jocurile lor preferate! Până acum, vloggerul Maximilian Ioan (@maxsialtele) și Mădălin (@/madalin) au împărtășit din strategiile lor, dar și tips & tricks pentru două jocuri populare: Fortnite și Brawl Stars. Primul episod cu Maximilian a depășit deja 100.000 de vizualizări, iar ediția a doua este disponibilă deja pe protvplus.ro.

 

Advertisement

Emisiunea este prezentată de Alex Kollo (@AKollo) și, în fiecare joi, acesta află informații din “culisele” gamingului din România. Gameri cunoscuți vor vorbi despre jocurile lor preferate și îl vor învăța diverse trucuri.

 

În fiecare joi, pe protvplus.ro, Facem Level!

Advertisement
top-shop.ro%20
Trending