Connect with us

A-Z NEWS

PRO TV se alătură inițiativei Festival Solidar Local și transmite pe platforma campaniei #nefacembine cel mai mare festival din sufragerie!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Vineri, 1 mai, de la ora 12:00, PRO TV va transmite în cadrul campaniei #nefacembine, pe platforma www.nefacembine.ro, cel mai mare festival din sufragerie – Solidar Local. Peste 40 de artiști români vor concerta din sufrageria lor pentru a susține asociația Dăruiește Viață, care construiește un spital modular destinat tratării pacienților bolnavi de Coronavirus, aflați într-o stare gravă.

 

Solidar Local ne arată ce înseamnă să fim împreună, de la distanță. Împreună pentru a ajuta, dar și împreună pentru a ne bucura de o zi specială. Un festival pe care îl poți vedea din sufrageria ta, donând pentru Dăruiește Viață.

 

Advertisement

Nicole Cherry, Liviu Teodorescu, Jean Gavril, Seredinschi, Julie Mayaya, Tiberiu Albu, Umbra, C.T.C, Dora Gaitanovici, Breathelast, Days of Confusion, Dl. Dani, Emilian, Jurjak, Les Elephants Bizzares, Valeria Stoica, Om la lună, Phaser, Rockabella, Stema, Tibi Ibitoye, Vizi sau El Negro sunt câteva dintre numele care îi vor bucura pe români prin muzică, pe 1 mai. Cei care vor să ia parte la cel mai mare festival din sufragerie trebuie să-și achiziționeze un bilet de pe iabilet.ro, iar codul obținut la cumpărare să-l introducă pe plaforma nefacembine. ro, astfel vor avea acces la toate concertele. Banii obținuți din vânzarea biletelor vor fi donați asociației Dăruiește Viață și vor fi redirecționați către cauze care sprijină sistemul medical din România, dar și medicii care continuă să lupte în prima linie împotriva Coronavirusului.

 

”Ne bucurăm să vedem că atât de mulți oameni s-au mobilizat în această perioadă, au vrut să ajute și să se implice. Iar provocarea mai mare a fost de a face aceste lucruri respectând indicațiile de izolare și distanțare socială. Solidar Local ne arată cum să fim împreună, de la distanță și cum să-i ajutăm pe cei care au cea mai mare nevoie: personalul medical și pacienții. Un festival pe care poți să-l vezi din sufragerie și care-ți amintește cât de valoroasă este solidaritatea în vremuri de pandemie. Toate fondurile din vânzarea biletelor vor fi folosite de Dăruiește Viață pentru ridicarea Spitalului Modular 1 Elias și pentru achiziția de echipamente de protecție și echipamente medicale pentru spitalele din România. Le mulțumim tuturor celor care au fost implicați în organizare și artiștilor care au ales să ne susțină”, a declarat Oana Gheorghiu, fondator Dăruiește Viață.

 

Maratonul de concerte transmis vineri va fi moderat de Alex Dima. ”De 1 mai petrecem împreună! Peste 40 de trupe și artisti vor cânta la cel mai mare festival din sufrageria ta, vor fi peste 10 ore de muzică. Ne distrăm împreună și ajutăm. Banii strânși din vânzarea biletelor vor ajunge la Asociația Dăruiește Viață care construiește în curtea spitalului Elias un spital modular, din containere, în care vor fi tratați pacienții infectați, aflați în stare gravă. <<Împreună>> și <<responsabilitate>> sunt cuvintele care trebuie să ne caracterizeze în această perioada”, a spus acesta.

Advertisement

Dacă vrei să susții și tu lupta medicilor împotriva Covid-19, alătură-te celui mai mare festival din sufragerie.

 

Când facem bine, #nefacembine!

Advertisement
top-shop.ro%20




Trending