Connect with us

Emisiuni

PRO TV: Ultimele momente din preselecții, la Românii au talent!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Ultimele emoții ale acestei etape, ultimele șanse de a obține aprecierea juraților și aplauzele celor din sală. Concurenții vor urca pe scenă mâine, de la 20:30, în ultima seară a preselecțiilor din sezonul zece Românii au talent

”Sfidăm legea gravitației cu mișcările pe care le facem”, vor declara membrii unui grup de street workout înainte a de-și prezenta momentul în fața juraților. Sincronizarea și modul în care vor pune în scenă ceea ce au pregătit îl vor face pe Andi Moisescu să declare: ”ați avut momente când am stat cu sufletul la gură”.

Un tânăr pasionat de beatbox s-a pregătit în ultimii 2 ani pentru această șansă: ”Românii au talent este singura metodă de a te afirma prin beatbox în România”, va spune el. Dacă va convinge și va reuși să ofere un moment spectaculos, aflăm mâine seară.

Și de această dată, folclorul românesc va fi la înălțime. Un ansamblu va veni din Suceava cu un mesaj clar în minte: ”Am venit să dovedim că folclorul autentic poate căpăta aplauze”. Cei din sală se vor bucura de fiecare clipă, iar Mihai Petre își va arăta aprecierea, fără să stea pe gânduri: ”Veseli, autentici. Aceasta este definiția armoniei”.

Advertisement

Revenirea serii va fi cea a unei concurente care ne va aminti despre importanța râsului în viața noastră. Ambasadoare a tipului de yoga care susține concentrarea pe optimism și partea pozitivă a lucrurilor, îi va provoca pe cei prezenți la o serie de exerciții…de râs!

O luptătoare MMA pasionată de belly dance, un american mutat la Focșani care și-a descoperit, recent, dorința de a cânta și alte apariții surprinzătoare, nu pot fi ratate în ultima etapă a preselecțiilor din acest sezon!

Românii au talent – #un10perfect

Advertisement
top-shop.ro%20
Trending