Connect with us

Emisiuni

Probă emoționanță pentru echipa Pârșilor circumspecți, la România are Roast

Published

on

În cea de-a doua ediție România are Roast, echipa Pârșilor circumspecți ajunge în Banat unde vor căuta cele șapte superlative ale regiunii. Mâine, de la 20.30, cei cinci concurenți vor ajunge și la Buziaș, pentru una dintre probele deplasării.

 Aventura Pârșilor circumspecți prin România continuă. Câștigătorii primei ediții România are Roast vor ajunge de această dată în Banat, unde vor căuta cele șapte superlative bănățene. În această ediție, Maria Popovici nu a putut pleca în deplasare alături de cei patru colegi ai săi, Sergiu Mirică fiind cel care a întregit echipa Pârșilor circumspecți în probele pe care le-au avut de parcurs în Banat. Mâine, de la 20.30, Cosmin Natanticu, Mincu, Sergiu Mirică, Cristi Popesco, Dan Frînculescu vor ajunge alături de Andrei Ungureanu, trimisul lui Micutzu, în Buziaș. Proba pe care Pârșii circumspecți au avut-o în acest oraș a constat în a scrie o scrisoare de dragoste foarte emoționantă pentru unul dintre membrii echipei.

„M-am șocat puțin”, a spus Cosmin Natanticu la auzul probei. Pentru ca spiritul romantic să fie în floare, concurenții și-au citit scrisorile de dragoste pentru colegi îmbrăcați în costume de epocă. Sergiu Mirică și-a exprimat dragostea față de Cosmin Natanticu, îmbrăcat în rochia pe care ar fi trebuit să o poarte Maria Popovici. „Cred că a fost pentru prima dată când am scris o scrisoare de dragoste”, a spus Sergiu Mirică amuzat de proba. „Mi se pare că a fost mai mult un roast decât o scrisoare de dragoste”, a comentat Cosmin Natanticu adăugând: „A fost foarte amuzant și chiar m-am distrat”.

Discursurile emoționante pe care colegii le-au susținut în Buziaș l-au pus pe gânduri pe Mincu care a declarat: „M-am simțit prost pentru că ai mei colegi au luat mult mai în serios proba decât am luat-o eu”. Cât de bine s-au descurcat Pârșii circumspecți la a-și adresa sentimentele sincere față de colegi, dar și dacă aceștia au obținut punctele probei, telespectatorii pot afla urmărind cea de-a doua ediție România are Roast, difuzată mâine, de la 20.30, la Antena 1.

Advertisement

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending