Connect with us

RECOMANDARI TV

PROGRAMUL TV COMPLET DE PASTE! HRISTOS A ÎNVIAT!

Published

on

Foto Credit: RADAR DE MEDIA

RADAR DE MEDIA vă prezintă Programul Special de paste + recomandări TV pentru principalii jucatori de pe piață: PRO TV, TVR 1, TVR 2, ANTENA 1, KANAL D, TVR 3, ANTENA STARS, ACASA.

REDACȚIA RADAR DE MEDIA VĂ UREAZĂ PAȘTE CU LINEȘTE ȘI PACE ALATURI DE CEI DRAGI!

PRO TV

Sâmbătă, seara (ora 20) va începe cu filmele Zeii Egiptului și Contele de Monte Cristo, iar la miezul nopții, Alex Dima va transmite, în direct, de la Mănăstirea Antim Slujba de Înviere și le va spune românilor: „Hristos a Înviat!”

Advertisement

Ziua de Paște va fi dedicată tuturor membrilor familiei. Pe lângă comediile Zâna Măseluță și Vrei să te însori cu mine?, cei mici, dar și cei mari, vor putea urmări trei filme de animație: Singuri acasăDora în căutarea Orașului Secret și Peter Iepurașul. Începând cu ora 18:00, telespectatorii vor avea parte de un episod special România, te iubesc!, iar seara se va încheia cu o ediție Survivor în care, după luni de zile în care au avut acces limitat la hrană, concurenții vor petrece împreună Paștele, la aceeași masă, cu bucate tradiționale gătite de Chef FOA.

A doua zi de Paște vine cu alte comedii de box office: Casa întoarsă pe dosSe-ncinge treaba!Ca în rai sau Hotel Transilvania. Seara, telespectatorii pot lua parte la un duel de zile mari între chefi bucătari și nutriționiști consacrați la Ce spun românii.

ANTENA 1

De Paşte, echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani a pregătit o serie de ediţii speciale. Încă din Vinerea Mare, zi cu o semnificaţie aparte pentru creştini, de la 08:00, matinalii îşi invită telespectatorii să urmărească ce tradiţii şi obiceiuri sunt la această sărbătoare. În vreme ce reporterii Super Neatza le vor arăta telespectatorilor cum se pregătesc românii pentru sărbătorile pascale, invitaţi speciali vin cu momente deosebite în platoul emisiunii.

            De Sărbătoare, echipa Mireasa le-a pregătit telespectatorilor două ediţii speciale ale reality show-ului matrimonial de la Antena 1. Concurenţii aflaţi în cursa pentru marele premiu în valoare de 40.000 de Euro vor face ultimele pregătiri pentru sãrbãtorile pascale, pe care le vor petrece împreunã în casã, dar vor avea parte şi de o serie de provocări total neaşteptate. Irina Loghin le va fi alături la masa de sărbătoare, în a doua zi de Paşte.

ANTENA STARS

            În prima zi de Paşte, de la 20:00, la Antena Stars, Mirela Vaida, alături de colegii săi de prezentare, Grigore Gherman şi Adrian Velea sunt gazdele unei ediţii de sărbătoare. Sub deviza Ghici ce te paşte… de Paşte, artiştii dau startul petrecerii. Olguţa Berbec, Andreea Bănică, Armin Nicoară şi Claudia Puican, Carmen Şerban, Emilia Ghinescu, Diana Matei, Maria Cârneci, Elena Merişoreanu, Mihai Trăistariu, Gelu Voicu şi mulţi alţii le vor aduce telespectatorilor muzică de petrecere din toate zonele ţării, tradiţii de Paşte şi multă voie bună.

            Şi a doua şi a treia zi de Paşte, petrecerea între prieteni continuă în platoul Acces Direct, începând cu ora 16:00. Viorica Macovei, Marcela Fota, Vali Vijelie, Mariana Ionescu Căpitănescu, Nicu Paleru, Florin Vasilică, Cristian Pomohaci, Georgiana Lobonţ, Aurora şi Săndel Mihai, Maria Ghinea, Constantin Enceanu sunt doar câţiva dintre artiştii care s-au alăturat petrecerii găzduite de Mirela Vaida, Grigore Gherman şi Adrian Velea pe platoul emisiunii Acces Direct, la Antena Stars.

Advertisement

TVR 1

diţie aniversară, de 20 de ani, „La masa de Paşti”. Iuliana Tudor ne invită alături de zeci de artişti care petrec împreună o după-amiază relaxantă, cu muzică şi poveşti frumoase. Partea I – după slujba de Înviereiar pe 25 aprilie, de la ora 14.40 (părţile a II-a şi a III-a)

Start pentru sezonul 8 „Vedeta populară”, chiar în Ziua de Paşti! Muzică bună, oameni frumoși, o atmosferă caldă, cu prieteni – în casele noastre, duminică, 24 aprilie, ora 21.00.

Concerte şi spectacole inedite: „Tainica lumină”, un program special de cântece pascale vechi, interpretate de coruri celebre de teologi şi solişti de folclor (vineri, 22 aprilie, ora 21.00) şi Lupii lui Calancea şi Surorile Osoianu – (duminică, 24 aprilie, ora 14.30),dar şi concertul Orchestei Filarmonice din Viena la Sagrada Familia (luni, 25 aprilie, ora 10.35)

TVR 2

De Paști, la TVR 2, de la ora 15.00, Paul Surugiu-Fuego propune un super concert. Este vorba despre spectacolul „Iubirea înflorește primăvara”, susținut la Chișinău, un eveniment de marcă cu folclor autentic, energie pozitivă și momente de referință.

Paul Surugiu-Fuego va fi acompaniat de Orchestra Fraților Advahov, celebri pe ambele maluri de Prut și reprezentanți ai Moldovei la Eurovision. Invitați speciali vor fi artiști din Basarabia – Adriana Ochişanu, Surorile Oşoianu, Olga Ciolacu și maestrul Eugen Doga.

KANAL D

„Teo Show”, „Asta-i România!”, „ROventura”, „Dimineața cu noi”,  „40 de întrebări cu Denise Rifai” si Stirile Kanal D le aduc telespectatorilor povești speciale, de sărbătoare

Kanal D aduce în fața telespectatorilor, în perioada aceasta luminată a Sărbătorilor, ediții speciale ale emisiunilor  „ROventura”, „Asta-i România!”, „Teo Show”, „Dimineața cu noi” și „40 de întrebări cu Denise Rifai”, menite să împartă bucurie si stare de bine în casele românilor.

ACASA

Acasă le aduce românilor, de sărbători, o ediție specială MasterChef: Restul e plăcere, sâmbătă, începând cu ora 20:00. Invitata surpriză va fi Majda Aboulumosha, care va avea ocazia să guste preparate specifice Sărbătorilor Pascale, pregătite de cei trei chefi. „Fac ceva gustos, care să arate impecabil și să impresionez invitatul și pe colegii mei care sunt niște oameni cu stele, cu standarde ridicate!”, va spune Chef FOA mai determinat ca niciodată.

TVR 3

Cum petrec românii din toate colţurile ţării Marea Sărbătoare a lumii creştine aflăm pe 24 şi 25 aprilie, din ediţiile speciale ale celor mai iubite emisiuni ale postului.

Advertisement

Muzică populară din toate regiunile, reţete culinare specifice, lăutari, dar şi un concert emoţionant Direcţia 5 ne aşteaptă, în zilele de Paşti, la TVR 3. Studiourile teritoriale ale Televiziunii Române au pregătit programe speciale pentru 24 şi 25 aprilie.

top-shop.ro%20
Trending