Connect with us

UTILE

Radu Cinamar – recomandare de carti

Published

on

Cartile ne ofera un univers infinit de lumi, pe care le putem explora. La fel se intampla si in cazul volumului semnat de Radu Cinamar – Cristalul eteric – Al treilea tunel. Acest volum incheie un ciclu numerologic si prezinta al treilea tunel din Muntii Bucegi, pe care autorul l-a explorat abia in anul 2015. Dupa prezentarea expeditiei, volumul face un foarte interesant detur, orientandu-se catre un proiect special, ce atrage o colaborare inedita cu orasul subteran Apellos, dar si cu natiunea americana. Niciun volum semnat de acesta (7 la numar) nu seamana intre ele, fiecare avand misterul sau. Practic, vorbim despre o persoana care abordeaza o serie de subiecte mai putin cunoscute, dar care ofera o alta perspectiva asupra acestora.

Cristalul eteric – Al treilea tunel este o carte uluitoare si fascinanta, datorita faptului ca deschide enorm orizonturile cunoasterii, dar si pe cele ale evolutiei individuale, o carte pentru cei fascinati de numerologie, de cristaloterapie, dar si de misterele ascunse ale lumii. Pentru cei care nu stiu inca, Radu Cinamar este un pseudonim, iar identitatea autorului este necunoscuta, pentru a face mai usoara abordarea unor subiecte mult prea delicate pentru a fi dezbatute altfel, precum secrete de stat, atingerea punctului de inflexiune a existentei, grupuri secrete care conduc si manipuleaza omenirea, informatii care au iesit la iveala in urma unor misiuni confidentiale si lista subiectelor asemanatoare poate continua.

Daca vreti sa lecturati ceva ‘’altfel’’, atunci optati pentru seria Radu Cinamar carti, care cuprinde deja 7 volume pline de mister, care sigur va vor captiva si va vor capta atentia pentru foarte mult timp. Este vorba despre ‘’Viitor cu cap de mort – In culisele puterii’’, care uimeste mai ales prin revelarea unor realitati nebanuite, incercand totodata sa directioneze atentia si interesul catre domeniile mai putin cunoscute ale vietii cotidiene si civilizatiei, ‘’ 12 zile – O initiere secreta in taramul tainic al zeilor’’ –  descrierea sublimei perioade de douasprezece zile din viata autorului constituie chiar subiectul cartii de fata, care vorbeste despre obtinerea fericirii, urmand calea zeilor. Apoi, avem ‘’ Misterul din Egipt – Primul tunel’’, care este o continuare mult asteptata a bestseller-ului ‘’Viitor cu cap de mort’’.

‘’Pergamentul secret – Cinci tehnici initiatice tibetane’’ reprezinta o succesiune uimitoare de elemente biografice, modificari spectaculoase la nivelul Departamentului Zero, colaborarea cu Pentagonul intr-o misiune foarte importanta in Antarctica, ”cheia” Pergamentului Secret si, mai ales, esenta dezvaluirilor pe care Cezar Brad le face cu privire la una dintre cele mai controversate descoperiri din muntii Carpati, in anii `90. O mina de informatii care nu trebuie ignorata. Avem, de asemenea, si volumul ‘’ In interiorul Pamantului – Al doilea tunel’’, care poarta cititorul prin cateva dintre calatoriile autorului in aceasta zona abstracta, insotind adeseori descrierile sale cu schite edificatoare.

Advertisement

‘’ Geneza uitata’’ reprezinta un pas inainte atat din punctul de vedere al stilului editorial, cat si din cel al expunerii informatiei. Cartea prezinta un subiect uimitor prin complexitatea si bogatia informatiei, dar cele peste 70 de schite elaborate usureaza cititorului intelegerea textului. Astfel, tema principala a lucrarii – adevarata origine a omului si a evolutiei sale plurivalente de-a lungul erelor – este explicata prin intermediul unor momente cruciale ale istoriei umanitatii, care fie nu au fost cunoscute niciodata, fie au fost tratate de pe pozitii mitologice, asa cum a fost Atlantida sau Troia. Nu in ultimul rand, ‘’Cristalul eteric – Al treilea tunel’’ incheie un ciclu numerologic si prezinta al treilea tunel din Muntii Bucegi, pe care autorul l-a explorat abia in anul 2015. Dupa prezentarea expeditiei, volumul face un foarte interesant detur, orientandu-se catre un proiect special, ce atrage o colaborare inedita cu orasul subteran Apellos, dar si cu natiunea americana.

In concluzie, daca doriti sa lecturati ceva diferit, optati pentru seria de carti propusa de catre Radu Cinamar si veti calatori in lumi cu totul si cu totul nebanuite. Iar daca doriti sa aflati mai multe despre autor va recomandam articolul acesta care ofera mai multe detalii despre autor si despre cartile scrise de acesta.

 

Advertisement
top-shop.ro%20

“Urmează-ţi fericirea şi Universul îţi va deschide uşi acolo unde erau doar ziduri” –Josep Campbell

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending