Connect with us

UTILE

Rainer Press contribuie la promovarea afacerilor – tipografia de care ai nevoie!

Published

on

Digitalizarea nu a exclus total metodele clasice de promovare. În zilele noastre vorbim despre necesitatea ca publicul să ia contact direct cu un brand, cu un logo, să vizualizeze ofertele în forma lor fizică. Este motivul pentru care în planul lor de promovare unii nu au uitat de serviciile tipografiilor, pentru printarea materialelor diverse.

Rainer Press una din renumitele tipografii din țară, își pune serviciile în slujba publicului larg. Este tipografia de care ai nevoie, un partener strategic, activ în planul de marketing. Asta pentru că vorbim de servicii complete, nu doar cele tipografice. Iată despre ce este vorba.

Un concept gândit de la o poveste, ajunge printat pe hârtie și spune despre calitatea serviciilor oferite

Se spune să nu judeci o carte după coperta sa. În marketing însă, prezentarea, prima impresie pe care o face un material publicitar este un  moment crucial. Sunt câteva secunde timp în care publicul privitor poate fi captivat de ceea ce vede și citește sau își pierde imediat interesul. Un flyer, broșură sau orice alt tip de material de acest gen au, în principiu, câteva secunde la dispoziție pentru a crea o impresie bună. Cum să faci asta?

Advertisement

Totul pornește de la design desigur, de la mesajul transmis și continuă cu tipul de printare, hârtia suport în cele din urmă. O analiză a detaliilor de acest gen este importantă pentru ca la final să vorbim într-adevăr de un material publicitar de calitate.

Cei de la Rainer Press se pot ocupa implicit de partea de design, de conceptul ce urmează să fie încadrat în pagina printată. Au și o garanție a calității dacă se poate spune așa și nu percep taxe suplimentare în cazul în care apar erori depistate după tipărire. Iar cât despre timpul de livrare al produsului finit, există și aici un avantaj, al livrării gratuite și în timp optim. Serviciile sunt valabile pentru orice comandă, cu acoperire națională.

Ce materiale sunt optime a fi printate pentru promovarea unei afaceri

Nu există o așa zisă rețetă de succes în ceea ce privește promovarea unei afaceri. Vorbim însă în mod cert despre necesitatea de a expune un brand, de a fi vizibil mereu și de a investi constant în publicitate.

Materialele printate trebuie să fie actualizate și conforme cu o ofertă curentă. Acestea trebuie de asemenea alese în mod adaptat – flyere pot fi oferite la fiecare comandă sau distribuite stradal, dar aici este nevoie de resursă umană; cărțile de vizită sunt de nivel business și nu vor fi distribuite random, ci utilizate uneori; broșurile sau cărțile de prezentare concentrează multă informație privind un business. Acestea sunt doar câteva din opțiuni.

Advertisement

Rainer Press poate tipări spre exemplu și cutii, în forme diverse, pe material suport divers. Conform cu viziunea și conceptul unui business pot fi alese hârtii de grosimi diferite, lăcuite sau nu.

Dacă investiția în promovare se oprește, nu faci altceva decât să oprești în zbor motoarele unui avion ce are nevoie de continuitate. Este prăbușire clară. Fii vizibili pentru public și prin materiale printate.

Contact Rainer Press:

TEL: 0758.281.285

office@rainer-press.ro

Advertisement

Boistea, Jud. Neamț

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending