Connect with us

Culinar

Rețete festive pentru Crăciun și Anul Nou de la PrăjiturEla

Published

on

Mihaela Sava ne propune cateva retete de parajituri pentru Craciun si Anul Nou. 

La PrajiturEla (http://www.laprajiturela.ro/ http://www.lapraji.ro/)

Tort tiramisu

Ingrediente (pentru o tava cu diametrul de 26 de cm)

300 g piscoturi de sampanie

500 g mascarpone

4 oua

200 g zahar

200 ml cafea tare

200 ml apa

200 ml lichior amarui

1 lingura cacao

Cum procedam:

Punem galbenusurile impreuna cu zaharul intr-un bol termorzistent, apoi il punem pe un vas in care fierbe la foc mic apa (avem grija ca bolul sa nu atinga apa – tehnica se numeste bain marie sau baie de aburi

Amestecam incontinuu in bol pana cand se topeste zaharul

Dupa ce zaharul s-a topit, luam de pe aburi si mixaam pana cand se raceste bolul

La fel porcedam si cu albusurile si 100 g zahar – dupa ce s-a topit zahaul, luam de pe foc, mixam pana cand se raceste bolul si albusurile s-au intarit

Adaugam galbenusurile si 100 ml din lochior peste branza mascarpone, amestecam, apoi inglobam cu grija compozitia in albusurile batute – dam deoparte

Amestecam cafeaua cu apa si 100 ml lichior si le punem intr-un bol cu gura larga

Pregatim o forma de tort cu fund detasabil (daca avem, punem de jur imprejur folie de acetofan)

Scufunam scurt cate un piscot in acest lichid si il punem in forma de tort, creand astfel baza tortului

Adaugam un strat de crema, apoi revenim cu piscoturile

Mai adaugam un strat de piscoturi, iar ultima treime de crema o punem intr-un pos cu dui (sau intr-o punga taiata la colt) si facem gramajoare de crema/moate.

Punem cacaoa intr-o sita mica/strecuratoare de ceai si pudram tortul.

Sugestie

Tiramisu este cel mai bun dupa ce a stat o noapte in frigider.

 

Prajitura cu ciocolata, ardei iute si whisky

Ingrediente (pentru doua tavi in forma de inima sau pentru o tava cu diametrul de 28 cm):

300 g ciocolata amaruie (sau de menaj)

125 g unt

150 g zahar

6 oua

6 linguri whisky sau cognac

1 ardei iute uscat, maruntit sau 1/2 lingurita boia de ardei iute

1 praf de sare

Cum procedam:

Rupem ciocolata bucatale, taiem untul cuburi, apoi le punem intr-un bol termoreistent si le topim pe baie de aburi (punem bolul pe o cratita in care fierbe putin apa, cu grija ca bolul sa nu atinga apa)

Separam ouale

Batem galbenusurile impreuna cu jumatate din cantitatea de zahar si albusurile cu cealalta jumatate

Dupa ce untul si ciocolata s-au topit, le amestecam bine si le lasam sa se raceasca

Dupa amestecul de unt cu ciocolata s-a topit, il incorporam in compozitia cu galbenusuri, apoi adaugam whisky-ul si ardeiul iute (sau boiaua)

La final incorporam cu miscari usoare de sus in jos, albusul in restul compozitiei

Turam compozitia in tavile pregatite si coacem pentru 30 de miute in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade

Servim pudrata cu cacao, alaturi de inghetata de vanilie

Nota

Nu va speriati daca tarta va creste si apoi se va lasa/crapa, este normal.

Tarta este asemanatoare prajiturii brownie – densa si cremoasa.

 

Macarons din alune de padure

Ingrediente (pentru 80 de cochilii – 40 macarons):

Pentru cochilii

200 g alune de padure sau faina din alune de padure (alunele trebuie sa fie crude si, de preferat fara coaja. Eu am avut cu coaja, au iesit si asa :)) Am folosit alune crude de la Solaris.

200 g zahar pudra (obligatoriu din comert pentru ca are adaos de amidon)

200 g zahar tos

150 g albus de ou, impartit in doua parti egale 75g + 75g (neaparat cantarit)

50 g apa

1 praf de sare

1/4 lingurita colorant pudra rosu. Eu il cumpar de pe www.pastaidevanilie.ro

Pentru crema

200 g Nutella sau Finetti

100 g unt de arahide

Cum procedam:

Daca nu am gasit faina de alune de padure, amestecam alunele cu zaharul pudra, apoi le dam prin blender pana obtinem faina

Trecem prin sita (cea pe care o folosim pentru faina alba) faina de alune + zaharul (daca ne raman bucatele de alune, le dam iar prin blender si le cernem din nou)

Adaugam o parte din albus (75 g) peste compozitia din alune, colorantul, daca folosim, apoi amestecam pana obtinem o pasta – dam deoparte

Intr-o craticioara punem zaharul tos si apa, apoi dam la foc mic

Fierbem siropul pana acesta ajunge la temperatura de 116 grade (atentie 116, nu 160!)

In bolul mixerului (curatat f bine in prealabil) punem restul de albus si praful de sare, apoi mixam pana cand albusul se tranforma intr-o spuma usoara, dar totusi lichida

Cand siropul a ajuns la temeperatura dorita, il turnam in fir subtire(!) peste albusurile din bol, mixand incontinuu. Lsam la mixat pana cand bolul mixerului (automat si compozitia) se raceste, adica ajung la temperatura camerei.

Cand bezeaua italiana este gata, adaugam peste ea compozitia cu alune de padure si amestecam cu miscari ample cu ajutorul unei spatule pana cand compozitia devine cremoasa si, daca ridicam spatula, ea curge ca o panglica

(Daca aveti incredere in voi, puteti face aceasta actiune cu paleta mixerului, atentie, nu cu para!)

Punem compozitia intr-un pos cu dui mic sau pur si simplu taiem un pos (orificiul sa aiba aproximativ ½ cm)

In tava cuptorului punem hartie de copt, apoi cu ajutorul posului turnam compozitia in tava Pentru ca cochiliile sa aiba dimensiuni cat mai aporpiate, tinem posul perpendicular pe tava si “presam” compozitia pana numaram la 5. Trebuie sa avem in vedere ca dupa posare, compozitia se dilata deci e nevoie sa lasam spatiu intre cochilii

Dupa ce am disribuit compozitia, lovim discret de blat tavile de 2-3 ori pentru a scoate bulele de aer din macarons

Lasam macaronsii la tempertatura camerei 30-40 pentru a se usca. Stim ca pojghita protectoare este cand, la atingerea cu degetul, compozitia nu se lipeste de deget

Coacem la cuptorul preincalzit la 130 de grade pentru 13 minute, obligatoriu functia ventilatie

Lasam macaronsii sa se raceasca pe hartia de copt, de abia apoi ii dezlipim.

Pentru crema

Amestecam Nutella cu untul de arahide, o punem intr-un pos si o punem intre doua cochilii imperecheate in prealabil.

Note

Pentru aceasta reteta avem neaparat nevoie de termometru

Un albus are in medie 30 g (deci pentru aceasta reteta avem nevoie de 5-6 oua)

Macaronsii pot fi congelati pentru o perioada de 2-3 luni (ei chiar se fragezesc prin congelare)

Se decongeleaza la frigider

 

 

“Urmează-ţi fericirea şi Universul îţi va deschide uşi acolo unde erau doar ziduri” –Josep Campbell

Culinar

Călătorii culinare în… ton cu gusturile tale

Published

on

Amintirile vacanței au culoare, miros și gust. Pentru că oriunde ne-ar duce pașii prin lume după obiective turistice, suntem interesați cu toții de cultura gastronomică a țării sau zonei vizitate. Ți-e dor de Mediterana sau de Coasta dalmată? Visezi la o picantă experiență mexicană? Sau poate la rafinamentul franțuzesc? Nici măcar nu trebuie să bați atâta drum ca să te întâlnești ori reîntâlnești cu gusturile. Este suficient să faci cunoștință cu EVA, brandul care din cult pentru pește și respect pentru consumator aduce pe mese variate delicii.

 

Bogată sursă de proteine și acizi grași Omega-3, cu un gust și o textură care cucerește de la prima degustare, tonul a fost transformat în ingredientul vedetă a trei tipuri de salate EVA: Mediteraneană, Dalmată și Mexicană. La prepararea lor au fost folosite cele mai bune părți ale peștelui, însă fiecare dintre ele se diferențiază prin combinațiile de legume și mirodenii care le conferă specificul.

 

Salata de ton Mediteraneană, de exemplu, combină bucățile de ton de înaltă calitate cu suculența legumelor și inconfundabila savoare a uleiului de măsline, pentru a crea și recrea gustul atât de familiar al însoritelor ținuturi. Peștele, lintea, năutul, morcovii, fasolea roșie și măslinele verzi feliate, alintate în salată de mirodeniile care o desăvârșesc, pot constitui oricând un fel principal de mâncare. Unul sănătos și sățios, colorat și apetisant.

 

În călătoria ta culinară mai poți poposi în Croația, însoțindu-te cu Salata de ton Dalmată. O combinație savuroasă de bucăți selecționate de ton și fasole albă, morcovi, felii de măsline verzi și mirodenii specifice bucătăriei dalmate, peste care prospețimea sucului de lămâie își pune semnătura.

 

Cu sau fără sombrero pe cap, poți avea o picantă experiență mexicană la numai o… furculiță distanță. Același delicios și moale ton, de cea mai bună calitate, legume variate și rafinate – fasole roșie, porumb, ardei și morcovi – și discreta atingere a pătimașului chilli, toate s-au reunit pentru a-ți oferi o memorabilă experiență: Salata de ton Mexicană.

 

Toate cele trei tipuri de salate pot oricând reprezenta o masă pe cât de rapidă, pe atât de practică. Însă dacă îți dorești un aperitiv rafinat sau o gustare ușoară, Pateul de ton îți va satisface dorința de a mânca dietetic, dar va răspunde și exigențelor tale în ceea ce privește savoarea la care te aștepți. Pentru că Pateul de ton EVA nu este doar fin și foarte tartinabil – fiind preparat numai din fileuri – dar este și 100% natural, fără niciun alt ingredient de natură animală decât ton. Și fără conservanți.

Răsfață-te, hrănește-te sănătos și economisește timp! EVA e de partea ta. Mereu.

Continue Reading

Culinar

5 idei de servire a supelor

Published

on

Servirea preparatelor culinare în restaurante trebuie să fie întotdeauna corectă din toate punctele de vedere. De la gustul și aspectul preparatului, până la aranjarea vaselor și a tacâmurilor pe masă.

Supa este un preparat lichid, care este de obicei felul principal. Aceasta se poate servi în mai multe feluri.

  1. Bolul de supă așezat pe o farfurie suport alături de sosieră ( pentru smântână )
  2. Bolul de supă pe farfurie suport alături de sosieră, dar și cu loc pentru pâine
  3. Servirea supei în farfurie adâncă
  4. Servirea supei într-un vas de fontă pe un platou de lemn
  5. Suprapunerea bolului pe mai multe farfurii

Modele de boluri de supă rezistente și cu design modern- Pe www.rosehome.ro există o gamă largă de modele de boluri pentru prezentarea și servirea supei.

În primul rând, veți găsi boluri supă confecționate din porțelan și ceramică doar de calitate superioară. Porțelanul este un material durabil, ce se obține prin arderea la temperaturi înalte. Datorită acestui proces de fabricare, produsul beneficiază de mai multe avantaje precum: compatibilitatea cu congelatorul și cuptorul, posibilitatea de a fi curățat la mașina de spălat vase și nu în ultimul rând, rezistența la ciobire.

De asemenea, sunt disponibile boluri de supă din email. Vesela emailată este confecționată din oțel, fiind foarte practică  și durabilă. Stratul de email protejează alimentele de contactul direct cu metalul. Produsele confecționate din email sunt compatibile cu mașinile industriale de spălat vase.

Bolurile fabricate din melamină sunt foarte calitative, datorită faptului că este un material dur. Melamina nu este afectată de mașina de spălat vase.

Supa poate fi servită de asemenea și în vasele de fontă, un material foarte căutat datorită numeroaselor avantaje pe care le deține. Fonta este un material ce rezistă o perioadă îndelungată dacă este întreținută așa cum trebuie. Se curăță ușor și mâncarea nu se lipește de pereții vasului.

Tacâmuri inox de lux și alte articole pentru servire masă- Pentru a obține o servire ca la carte, pe lângă vasul propriu zis în care servim supa, avem nevoie și de tacâmuri  pe măsură. Tacâmurile disponibile la RoseHome sunt confecționate doar din materiale de cea mai bună calitate, pentru a putea beneficia de avantaje. Există două tipuri de tacâmuri, standard și premium, ambele fiind foarte calitative. Tacâmurile sunt confecționate din inox superior, ceea ce le face foarte durabile și potrivite pentru locațiile de HoReCa cu un trafic intens.

Bineînțeles, pentru o servire corectă nu sunt de ajuns bolul și tacâmurile. Putem adăuga o sosieră pentru smântână, un platou de lemn sau o farfurie suport. Sosierele au diferite dimensiuni și modele, potrivite pentru orice tip de servire și bineînțeles, orice gust. Platourile de lemn vor adăuga un iz rustic mesei, iar farfuriile suport nu doar că vor completa design-ul, ci vor proteja masa de posibile murdării.

3 retețe de supe delicioase de încercat- După ce am vorbit despre veselă de calitate și modalități de servire  a supei, am pregătit și 5 retețe de supe delicioase care merită încercate cu siguranță.

Supa de roșii- Pentru gătirea acestei supe, avem nevoie de 1,5 kilograme de roșii bine coapte sau 1 litru de bulion de roșii concentrat, o ceapă, 2-3 morcovi, un cățel de usturoi, o bucată de țelină, 30 de mililitri de ulei de măsline extravirgin, 3 foi de dafin, cimbru, busuioc, pătrunjel verde. Pentru servit avem nevoie de paste scurte sau crutoane de pâine prăjită aromată cu usturoi.

Roșiile trebuie opărite în apă clocotită timp de un minut sau două. Așa se decojesc mai ușor. Apoi, se adaugă într-o oală și se pun pe foc. Stau pe foc timp de 10-15 minute. În acest timp, se adaugă toate legumele într-o tigaie pentru a se căli un pic( nu se rumenesc). După ce s-au înmuiat legumele, se adaugă o ceașcă de apă de 200 ml și se lasă la fiert. După ce au fiert roșiile cele 10-15 minute, le adăugăm peste legume și completăm cu apă până la consistența dorită(mai cremoasă sau mai lichidă).

Se pot servi cu paste.

Supă cremă de linte– O rețetă foarte gustoasă și foarte rapidă. Pentru acest preparat culinar, avem nevoie de 250g linte roșie, 5 căței de usturoi, o ceapă, 2 morcovi, 100g țelină, o jumătate de lămâie, ulei de măsline, boia dulce și sare.

Lintea roșie, ceapa, țelina și morcovii se pun în oală la fiert aproximativ 15 minute. După aceste minute, se oprește focul și se adaugă toate ingredientele. Cu ajutorul unui blender, pisăm legumele până obținem o supă cremoasă, apoi adăugăm apă până ajungem la consistența dorită.

Supă cremă de legume- Pentru acest tip de supă avem nevoie de 4 morcovi, păstârnac, pătrunjel rădăcină, un cartof, o ceapă, o roșie mică, 100 ml smântână naturală de gătit, 2-3 linguri boabe de porumb, 2-3 linguri mazăre și ulei.

Legumele se toacă bucăți și se pun la fiert la foc mediu cu un pic de sare și piper. După 20 de minute, zdrobim legumele până obținem o pastă fină. În final adăugăm smântâna.

Poftă bună!

Continue Reading

Culinar

VIDEO Post fără kg în plus – sfaturi și rețete din Psiho-Dietă de la Anca Alungulesei

Published

on

Anca Alungulesei, terapeut în nutriție și creator al programului integrativ de slăbit Psiho-Dieta, avertizează că perioada de post a Crăciunului poate aduce multe kg în plus din cauza carbohidratilor în cantități mari cu care oamenii încearcă să suplinească lipsa proteinei animale și a lactatelor din meniu. Anca Alungulesei dezvăluie cateva sfaturi esențiale pentru a contracara îngrășarea în perioada postului:

„În post, trebuie să ne concentrăm, in primul rand, pe subtituirea proteinei de origine animală cu proteină de origine vegetală, dar și să scădeam cantitatea de carborhidrați consumata, din surse precum: pâine, cartofi, paste, orez și dulciuri pe bază de zahăr alb rafinat. Să avem în vedere consumarea zilnică de legume (gatite sau crude) specifice toamnei si a alimentelor fermentate, de tip probiotice (murături, borș crud sau varză fermentată). Pe langa acestea, să avem, tot ZILNIC in meniu sursa de grăsimi vegetale, bogate în omega 3, care pot fi luate din nuci, semințe sau ulei de cocos. De asemenea,

hidratarea sa fie pe primul loc!”.

Anca Alungulesei, terapeut în nutriție, cu peste 10 ani de expertiză în domeniul alimentației sănătoase, susține că există alternative alimentare blânde cu silueta și în perioada postului: „Persoanele care postesc au tendința, in primul rand de a crește cantitatea de mâncare consumată dintr-o panică falsă a foamei și a ideii că nu se satură dar si dintr-o dependenta mare de carbohidrati care genegeraza un cerc vicios: mananci, nu te saturi si mai vrei. Alegerile alimentare clasice în post sunt compuse din carbohidrați rapizi care se transformă în corp în glucoză – de unde rezultă crearea unui start generos si nedorit de grasime in care se imbraca corpul dar și un nivel energetic redus tradus printr-o stare de oboseală. Ei bine, avem alternative neîngrăsătoare de post, printre care: pâinea care nu îngrașă, varianta vegetală, fără ou a cărei rețetă este ușoară și la îndemână -pizza vegetală cu blat de conopidă, ciocolata fără zahăr care se poate face foarte ușor în casă – salate cu extratoping de tahini și nuci, legume de toamna pregatite divers (la cuptor, trase usor in tigaie, la woak), paste konjac cu legume, peste gras (atunci cand este dezlegare)”, dezvăluie Anca Alungulesei care consideră că trebuie evitate produsele pe bază de făină albă, cartofii și dulciurile cu zahar alb rafinat care forțează organismul să se „împacheteze” într-un strat-tampon de grăsime.

Perioada postului, din perspectiva terapeutului în nutriție Anca Alungulesei, trebuie să păstreze aceeași distribuție a meselor pe parcursul unei zile și nu să fie „încărcată” de gustări și farfurii suplimentare de mâncare care să potolească panica lipsei cărnii și a lactatelor.

„Este foarte important pentru o persoană care ține post să nu vadă postul doar ca pe o perioadă în care face „foamea” și atunci mănâncă doar pâine, orez și cartofi mereu pe parcursul unei zile. Omul flămând care, culmea, are ce mânca (adică are resurse) este flămând pentru că, de fapt, corpul lui nu este hrănit corespunzător sau pentru că intervine panica de nesațietate. Oricât ar mânca, el de fapt nu îi oferă organsimului nutrienții și micronutrienții de care are nevoie. Lipsa proteinei de origine animală trebuie subtituită zilnic cu proteina de origine vegetală pentru ca proteina este cea care ne oferă senzația de sațietate, dar care ajută și la construirea masei musculare. Iar alegerile către care se îndreaptă o persoană care nu consumă suficiente proteine zilnic sunt, greșite și cu urmări grave, carbohidrații. Așadar, ca să ne săturăm, dar și să nu ne îngrășăm, trebuie să ne asigurăm necesarul de proteină zilnică peste care adaugăm cel putin o portie de grasime vegetala bogata in Omega 3.”, avertizează Anca Alungulesei care îi învață pe cei care adoptă Psiho-Dieta să vadă postul ca pe o perioadă de curățenie sufletească, mentală și dietetică care îi va ajuta să se simtă mai bine în corpul și în casa sufletului lor.

Mai multe despre terapeutul în nutriție Anca Alungulesei și despre Psiho-Dieta, programul revoluționar, cu rezultate remarcabile, pe tot parcursul vieții: www.psiho-dieta.com.

 

Continue Reading

MEDIA NEWS

Muzica2 zile ago

Jenni a lansat videoclipul piesei „Caramela”! Cum a atras artista privirile la filmarea videoclipului

Muzicao săptămână ago

Kristiyana, Laura Brumă și Adrian Minune au lansat „Loverboy”, o melodie inspirată din fapte reale! Ce mesaj transmite piesa!

Muzicao săptămână ago

It’s Friday Raggaeton! Mr. VIK & Anuelli, prima colaborare de top pe 2022!

ADVERTORIALE2 săptămâni ago

Ai NELIMITAT la publicarea de articole sponsorizate

Muzica3 săptămâni ago

La final de 2021 Adrian Minune spune „Adio” si lucreaza cu Any1 si ParkPlace! În 2022 solistul promite și mai multe surprize muzicale!

Sanatate3 săptămâni ago

Secrete esențiale pentru sănătate de la medicul german Grossmann: ,,Nasul este prima barieră care ne protejează, cum avem grijă de el!”

Naturiste3 săptămâni ago

Răsfăț complet cu cocos

Relatii&Sex3 săptămâni ago

Ce fac cuplurile care au o viaţă sexuală împlinită?

Naturiste3 săptămâni ago

Nu trebuie sa fii un „masterchef” ca sa poti consuma alimente minune

Culinar3 săptămâni ago

Călătorii culinare în… ton cu gusturile tale

Muzica3 săptămâni ago

Feli ne spune că „Moș Crăciun ești și tu” în cea mai recentă şi festivă piesă

UTILE4 săptămâni ago

Oferte pe care sa nu le ratezi in magazinul Quickmobile

Stiri4 săptămâni ago

Coliva – desertul preferat al românilor. Ce semnifică și cum se prepară?

Life Styleo lună ago

Ai intrebari despre tratamentul pentru parodontoza? Specialistii iti ofera raspunsurile!

Stirio lună ago

Televizoarele TCL îți aduc experiența cinematografică de top acasă

BREAKING NEWSo lună ago

„Taxa Netflix” în România este pe punctul de a fi adoptată. Care sunt implicațiile?

Serialeo lună ago

Astăzi în „Prizoniera destinului”: zi decisivă pentru Mehdi

Premieră TVo lună ago

Imperiul Leilor își deschide porțile cu o nouă formulă de învestitori!

ADVERTORIALEo lună ago

Merry Christmas – Oferta ta de iarnă cu prețuri excepționale

Muzicao lună ago

Holy Molly lansează noul single – Bang Bang

Muzica3 săptămâni ago

Feli ne spune că „Moș Crăciun ești și tu” în cea mai recentă şi festivă piesă

Premieră TVo lună ago

Imperiul Leilor își deschide porțile cu o nouă formulă de învestitori!

ADVERTORIALEo lună ago

Merry Christmas – Oferta ta de iarnă cu prețuri excepționale

Muzicao lună ago

Holy Molly lansează noul single – Bang Bang

Emisiunio lună ago

Iulia Albu, moment savuros de roast pe scena iUmor

Muzicao lună ago

Regizor roman, videoclip cu o legendă a hip-hop-ului din S.U.A.

Muzicao lună ago

Amedeo lansează prima piesă din Living Room Sessions. „ Ard Tot”, melodia care a cucerit instant publicul, în versiunea acustică

Muzicao lună ago

Trupa Grimus lansează un nou cântec – „Excepție” – featuring Ana Coman. Vezi videoclipul în premieră

Eurovisiono lună ago

TVR prezintă juriul Eurovision România 2022

Emisiunio lună ago

6 concurenți luptă pentru calificarea în finala SuperStar România

Muzicao lună ago

Ionut Voicu lanseaza impreuna cu Dj Lucian&Geo varianta de festival a celebrului hit „Lasa-ma sa beau”

Interviuo lună ago

Victor Ciorbea, invitat duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Vedeteo lună ago

Mads Langer dedică piesa „Lightning” tuturor formelor de dragoste dintre oameni

Muzicao lună ago

Alina Eremia lansează videoclipul piesei – „Pune-mă la loc”

Emisiunio lună ago

După mai bine de 30 de ani, muzica a revenit în viaţa ei. Întreaga poveste la „Vedeta populară”

Emisiunio lună ago

Toate măștile jos! Finala Masked Singer România e astăzi, la PRO TV

Reality Showo lună ago

AUDIENȚE TV Peste 1.6 milioane de oameni au urmărit, aseară, Visuri la cheie

Muzicao lună ago

The Motans lansează videoclipul piesei „În Golul Tău” – povestea misterioasă a unei iubiri sincere

Muzicao lună ago

Colaborare inedită înainte de Crăciun: André și Iuliana Beregoi lansează „Moșule, ce tânăr ești”

Muzicao lună ago

Voltaj lansează „Anotimpuri”, alături de regretatul muzician Vali Sterian

Trending