Connect with us

Emisiuni

Romică Ţociu a renunţat la mustaţă, pentru a patra oară în viaţă, la Te cunosc de undeva!

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Romică Ţociu, cel care va face echipă cu Carmen Chindriş în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, a făcut o schimbare drastică de look, de dragul transforming show-ului. Pentru a patra oară în viaţă, artistul a renunţat la mustaţă şi nu i-a fost deloc u„Este a patra oară în viaţa mea când mi-am dat jos mustaţa. În afară de momentul în care am plecat în armată, niciodată nu am renunţat la ea din alt motiv decât Te cunosc de undeva!”, a mărturisit Romică Ţociu, care a mai completat amuzat: „Când vin acasă fără mustaţă, mă latră câinele, nu mă mai recunoaşte!”.

Care sunt primele roluri pe care ruleta personajelor le-a pregătit pentru Carmen Chindriş şi Romică Ţociu şi cum se vor descurca cei doi cu provocările la dublu, telespectatorii vor putea urmări în cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.


top-shop.ro%20
Trending