Connect with us

Culinar

Sărmăluțe în stil Toman, vin fiert și bomboane de ciocolată, delicii de Sărbători!

Published

on

Mesele de Crăciun sunt prilej de bucurie în familie sau alături de cei dragi, dar ce te faci când după Sărbători, după ce ai preparat fel de fel de bunătăți constați că acul cântarului o ia razna? Specialiștii Toman propun un meniu ușor, slab caloric, dar care păstrează felurile de mâncare din bucătăria românească, cu ingrediente sănătoase și naturale, care nu pun în pericol silueta. Așadar, dacă vrei să urmezi în continuare o cură de slăbire sau să intri chiar acum la dietă, nutriționiștii Toman îți sar în ajutor cu 10 rețete cu care te vei simți perfect, fără să resimți vreun moment senzația de foame.

 

Spre deosebire de alte cure de slăbire, dieta Toman îți oferă un confort din punct de vedere culinar, tocmai datorită paletei variate de feluri de mâncare pe care le poți savura fără griji suplimentare. În plus, după mesele astfel pregătite nu te vei simți greu, nervos sau obosit, ci plin de energie și te vei ridica de la masă, gata de petrecere. Aperitivele conțin tartine cu ton, macarons cu legume și cremă de brânză, iar la felul principal avem carne slabă de curcan, pește alb, salate, supă și nelipsitele sărmăluțe, care le vor înlocui cu succes pe cele traditionale. Avem in meniu si desert, care conține brownie de ciocolată cu înghețată, vin fiert și turtă dulce.

 

 

Asortiment de salate cu grisine din făină integra

 

Ingrediente:

Grisine: 300 g făină de secară, 2 ouă, 1 linguriță de tărâțe de psyllium, 1 linguriță de făină de semințe de in, sare, piper, praf de copt.

Crema de brânză cu ruccola: 500 g brânză de vaci slabă, 2 linguri de iaurt cu 0,1 grăsime, sare, nucșoară,  o mâna de ruccola.

Zacuscă: 1 ceapă mărunțită, usturoi pisat,6 roșii mici tăiate cubulețe, 4 ardei gras tăiati cubulețe,un morcov dat pe răzătoare, sare, piper și zeama de la o lămâie.

Crema de vinete: 2 vinete, 2 linguri muștar, 4 linguri maioneză light, pătrunjel proaspăt, 1 ceapă roșie mărunțită, sare, piper ,1 lingură cu ulei de măsline, zeama de la o lămâie

Mod de preparare:

Amestecăm ingredientele pentru aluat și lăsăm la dospit timp de 30 de minute.

Modelam in palme grisinele și le așezăm în tavă pe foaie de copt.

Le introducem la cuptor la 140 grade C până se rumenesc și devin ușor crocante.

Până se fac grisinele putem pregăti cele trei creme:

Crema de brânză cu ruccola:

Brânza de vacă se amestecă cu iaurt, sare, nucșoară, adăugăm și ruccola mărunțită, dupa care o punem la frigider.

Zacusca: Asezonăm legumele (morcov, ceapă, ardei) curățate și tăiate în prealabil, dupa care adăugăm, roșiile si zeama de la o lămaie.

Mixăm pentru o textura mai cremoasa și punem la frigider.

Crema de vinete: Călim vinetele tăiate cuburi și ceapă roșie, după care le mixăm. Adăugăm muștarul, maioneza

light, pătrunjelul și zeama de la o lămâie. Asezonăm cu sare și punem la răcit.

Putem servi grisinele calde cu cremele scoase din frigider.

*Se poate mânca din etapă a treia a dietei Toman

O porție conține:

Calorii: 423 Kcal

Proteine: 30 g

Grăsime: 10,5 g

Carbohidrați: 59 g

Fibre: 7,5 g

 

 

Macarons de legume cu crema de brânză

 

Pentru 4 persoane

Timp de pregătire: 60 min

Ingrediente:

  • 1 linguriță de drojdie uscată
  • 200 g făină de secară
  • 1 morcov, 1 țelină, 1 ceapă verde, puțină conopidă fiartă și făcută piure
  • 4 ouă
  • 200 ml iaurt slab
  • 200 ml lapte de orez
  • 1 linguriță tărâțe de ovăz

Pentru umplutură:

  • 400 g brânză de vaci slaba
  • 100 ml iaurt de 0,1 grăsime
  • 1 linguriță  rozmarin, 1 linguriță  busuioc, 1 linguriță salvie  proaspătă, sare, piper

Amestecăm ingredientele pentru aluat și lăsăm la dospit.

Într-un mixer amestecăm brânza de vaci cu iaurt, sare și condimentele verzi până vom avea o textura cremoasa.

Întindem aluatul pe masă de lucru, decupăm cu un pahar sau o formă și presăram cu semințe. Le așezăm în tava, in care am pus în prealabil hârtie de copt si le introducem la cuptor.

Se coc la 140 grade C până se rumenesc bine și devin aurii.

După ce se răcesc, se lipesc cele 2 bucăți de macarons cu crema rece.

*Se poate consuma din etepa a treia a dietei Toman.

O porție conține:

Calorii: 455 Kcal

Proteine: 30 g

Grăsime: 14,5 g

Carbohidrați: 52 g

Fibre: 5 g

 

 

Tartine cu ton și legume

 

Pentru 4 persoane

Timp de pregătire: 15 min

Ingrediente:

  • 4 conserve mici de ton în suc propriu
  • 1 ceapă roșie
  • 1 castravete mai micuț
  • 1 lingură de muștar
  • cimbru , rozmarin
  • 1 ardei gras tăiat cubulețe
  • 4 linguri de capere
  • zeama de la o lămâie
  • sare, piper alb
  • 4 porții de pâine Toman Diet

Mod de preparare:

Sfărâmăm tonul cu furculița, dupa care adăugăm ceapa, ardeiul gras, castravetele și muștarul. Condimentam și amestecăm bine.

Întindem crema pe feliile de pâine Toman și presăram cu cubulețe de legume și capere.

*Se poate consuma din etapa a două a dietei Toman.

O porție conține:

Calorii: 246 Kcal

Proteine: 21 g

Grăsime: 21 g

Carbohidrați: 4 g

Fibre: 7 g

 

Piept de curcan cu portocale

 

Ingrediente:

  • 200 g piept de curcan
  • 1 portocală
  • cuișoare, nucșoară
  • 1 lingură cu ulei de măsline
  • sare, piper

Mod de preparare:

Feliile de carne le asezonăm cu sare, piper și ulei de măsline. Așezăm într-un vas de iena. Portocala o tăiem în două, o jumătate o tăiem cubulețe și punem peste carne, iar jumătatea cealaltă o vom stoarce. Stropim carnea cu sucul de la portocală și asezonăm cu nucșoară și cuișoare. Acoperim cu o folie de aluminiu și punem la cuptor pentru 40 minute, până se va rumeni frumos.

Se poate servi cu piure de cartofi Toman Diet și salată verde.

*Se poate consumă de la etapă a doua a dietei Toman.

 

Păstrăv la cuptor pe pat de salată

 

Pentru 4 persoane

Timp de pregătire: 70 minute

Ingrediente:

  • 4 păstrăvi, fiecare între 300-400 g
  • zeama de la o lămâie
  • sare, piper
  • 200 g salată verde

Pentru dressing:

  • coaja de la o lămâie tăiată fâșii
  • rozmarin
  • usturoi pisat
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • 1 legătură de parunjel proaspăt
  • 1 ardei

Mod de preparare:

Curățăm peștele și îl crestăm pe ambele părți. Asezonăm cu sare și piper și stropim cu zeamă de lămâie.

Ungem preparatul cu ulei și lăsăm la cuptor până se va rumeni.

Coaja de la lămâie  o amestecăm cu usturoiul și uleiul de măsline iar apoi  asezonăm cu sare și piper.

Scoatem peștele, il ungem cu dressing și dăm înapoi la cuptor.

Se serveste cu salată verde sau legume proaspete.

*Se poate consuma din prima etapă  a dietei Toman (preparat la aburi, fără ulei și lămâie, doar cu sare și piper) și etapa 2-3-4.

O porție conține:

Calorii: 375 Kcal

Proteine: 64 g

Grăsime: 3 g

Carbohidrați: 2 g

Fibre: 1 g

 

Supă de legume cu carne de curcan și tarhon

 

Pentru 4 persoane

Timp de pregătire: 40 minute

Ingrediente:

  • 400 g piept de curcan tăiat cubulețe
  • 3 morcovi tăiați cubulețe
  • 1 gulie mică tăiată cubulețe
  • 1 țelină tăiată cubulețe
  • 200 g mazăre verde
  • 1 legătură de pătrunjel proaspăt tocat
  • 1 lingură cu ulei de măsline
  • sare, piper alb
  • tarhon

Mod de preparare:

Incalzim uleiul și rumenim cubulețele de carne într-o oală.  Adăugăm legumele tăiate cubulețe și pătrunjelul, asezonăm cu sare și piper și le lăsăm să fiarbă.

*Se poate consuma din etapa a treia a dietei Toman.

O porție conține:

Calorii: 180Kcal

Proteine: 28 g

Grăsime: 3 g

Carbohidrați: 9 g

Fibre: 4 g

 

Sarmale cu hrișcă

 

Pentru 4 persoane

Timp de pregătire: 60 min

Ingrediente:

  • 600 g piept de curcan
  • 1 ceapă roșie mărunțită
  • 1 roșie tăiată cubulețe
  • 1 varză mică
  • 1 ardei gras mărunțit
  • 600 g varză acră
  • 1 lingură cu ulei de măsline
  • 2 ouă
  • 150 g hrișcă fiartă
  • sare, piper, chimen, boia

Mod de preparare:

Calim ceapa cu ardeiul și adăugăm roșiile.

Asezonăm cu sare,boia și chimen. Adăugăm varza acră, mărunțită și punem 300 ml de apă.

Într-o oală amestecăm carnea tocată cu hrișcă fiartă, asezonăm cu sare, piper și boia și adăugăm și ouălele, dupa care amestecăm bine compoziția.

Frunzele de varză le dăm într-un clocot. Luăm compoziția și punem pe o frunză de varză  și rulăm cu marginile în interior.

Așezăm sarmalele peste varza călită anterior și lăsăm la fiert la foc mic timp de o ora.

Acestea se pot servi cu un iaurt slab.

*Se poate consumă din etapă a treia a dietei Toman.

O porție conține:

Calorii: 293 Kcal

Proteine: 45 g

Grăsime: 7 g

Carbohidrați: 10 g

Fibre: 11 g

 

Brownie de ciocolată cu înghețată

Pentru 4 persoane

Timp de pregătire: 60 min

Ingrediente:

  • 400 g făină de secară
  • un vârf de cuțit de ștevie
  • 250 g ciocolată topită Toman (ciocolata cu cereale)
  • 120 g praf de cacao
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 5 ouă
  • 250 ml iaurt de 0,1 grăsime
  • 2 linguri fulgi de ovăz
  • scorțișoară, nucșoară
  • 1 linguriță praf de copt
  • 4 cupe de înghețată fără zahăr

Mod de preparare:

Amestecăm ouălele cu iaurtul și ciocolata topită. Adăugăm praful de cacao, praful de copt și făina. Punem într-o formă de copt și  le punem în cuptor la 140 grade C timp de 30 de minute.

Vom felia după ce se răcește.

Servim cu înghețată fără zahăr

*Se poate consuma de la etapa a doua a dietei Toman.

O porție conține:

Calorii: 533 Kcal

Proteine: 22 g

Grăsime: 14 g

Carbohidrați: 80 g

Fibre: 17 g

 

Vin fiert cu bomboane de ciocolată

 

Ingrediente pentru vin:

  • 200 ml vin roșu sec
  • anason
  • 1 baton de scorțișoară
  • 1 portocală

Mod de pregătire:

Punem la fiert vinul cu toate mirodeniile și adăugăm sucul de la o jumătate de portocală.

Putem orna cu felii de portocale.

Ingrediente pentru bomboanele de ciocolată:

  • 1 pliculeț desert de ciocolată Toman
  • 100 g fulgi de ovăz
  • 100 g fibre Toman sau tărâțe de psyllium

Mod de preparare:

Pregătim desertul de ciocolată Toman Diet la care adăugăm fulgii de ovăz și tărâțele de psyllium. Vom forma bomboane și punem o cireașă în mijloc. Vom pune la cuptor timp de 30 de minute.

Se poate servi cu ceai sau cafea.

 

Turtă dulce

 

Ingrediente:

  • 1 pliculeț terci de ovăz cu mere și scorțișoară Toman
  • 1 pliculeț miere de la clătitele cu miere Toman
  • 300 g făină de secară
  • 100 g fibre Toman sau tărâțe de Psyllium
  • 120 g unt de cocos
  • 120 g eritrit (îndulcitor)
  • 120 g fulgi de ovăz dacă este necesar
  • 1 lingură amestec de condimente pentru turtă dulce (anason, cuișoare, scorțișoară)
  • 1 linguriță bicarbonat de sodiu

 

 

Mod de preparare:

Amestecăm conținutul plicului de terci de ovăz și scorțișoară cu făină de secară și fibre Toman sau tărâțe de psyllium. Adăugăm eritritul, mierea, amestecul de condimente și frământăm bine cu mâna. Lăsăm aluatul măcar o ora la frigider.

Se scoate aluatul din frigider și se lasă un pic să se încălzească. Întindem aluatul pe un blat de lucru și decupăm cu o formă. Le punem pe o foaie de copt în tavă și le coacem la 140 grade C timp de 20 min.

Decorăm cu glazură după preferințe.

*Se poate consumă de la etapa a patra a dietei Toman.

Culinar

Rețete festive pentru Crăciun și Anul Nou de la PrăjiturEla

Published

on

Mihaela Sava ne propune cateva retete de parajituri pentru Craciun si Anul Nou. 

La PrajiturEla (http://www.laprajiturela.ro/ http://www.lapraji.ro/)

Tort tiramisu

Ingrediente (pentru o tava cu diametrul de 26 de cm)

300 g piscoturi de sampanie

500 g mascarpone

4 oua

200 g zahar

200 ml cafea tare

200 ml apa

200 ml lichior amarui

1 lingura cacao

Cum procedam:

Punem galbenusurile impreuna cu zaharul intr-un bol termorzistent, apoi il punem pe un vas in care fierbe la foc mic apa (avem grija ca bolul sa nu atinga apa – tehnica se numeste bain marie sau baie de aburi

Amestecam incontinuu in bol pana cand se topeste zaharul

Dupa ce zaharul s-a topit, luam de pe aburi si mixaam pana cand se raceste bolul

La fel porcedam si cu albusurile si 100 g zahar – dupa ce s-a topit zahaul, luam de pe foc, mixam pana cand se raceste bolul si albusurile s-au intarit

Adaugam galbenusurile si 100 ml din lochior peste branza mascarpone, amestecam, apoi inglobam cu grija compozitia in albusurile batute – dam deoparte

Amestecam cafeaua cu apa si 100 ml lichior si le punem intr-un bol cu gura larga

Pregatim o forma de tort cu fund detasabil (daca avem, punem de jur imprejur folie de acetofan)

Scufunam scurt cate un piscot in acest lichid si il punem in forma de tort, creand astfel baza tortului

Adaugam un strat de crema, apoi revenim cu piscoturile

Mai adaugam un strat de piscoturi, iar ultima treime de crema o punem intr-un pos cu dui (sau intr-o punga taiata la colt) si facem gramajoare de crema/moate.

Punem cacaoa intr-o sita mica/strecuratoare de ceai si pudram tortul.

Sugestie

Tiramisu este cel mai bun dupa ce a stat o noapte in frigider.

 

Prajitura cu ciocolata, ardei iute si whisky

Ingrediente (pentru doua tavi in forma de inima sau pentru o tava cu diametrul de 28 cm):

300 g ciocolata amaruie (sau de menaj)

125 g unt

150 g zahar

6 oua

6 linguri whisky sau cognac

1 ardei iute uscat, maruntit sau 1/2 lingurita boia de ardei iute

1 praf de sare

Cum procedam:

Rupem ciocolata bucatale, taiem untul cuburi, apoi le punem intr-un bol termoreistent si le topim pe baie de aburi (punem bolul pe o cratita in care fierbe putin apa, cu grija ca bolul sa nu atinga apa)

Separam ouale

Batem galbenusurile impreuna cu jumatate din cantitatea de zahar si albusurile cu cealalta jumatate

Dupa ce untul si ciocolata s-au topit, le amestecam bine si le lasam sa se raceasca

Dupa amestecul de unt cu ciocolata s-a topit, il incorporam in compozitia cu galbenusuri, apoi adaugam whisky-ul si ardeiul iute (sau boiaua)

La final incorporam cu miscari usoare de sus in jos, albusul in restul compozitiei

Turam compozitia in tavile pregatite si coacem pentru 30 de miute in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade

Servim pudrata cu cacao, alaturi de inghetata de vanilie

Nota

Nu va speriati daca tarta va creste si apoi se va lasa/crapa, este normal.

Tarta este asemanatoare prajiturii brownie – densa si cremoasa.

 

Macarons din alune de padure

Ingrediente (pentru 80 de cochilii – 40 macarons):

Pentru cochilii

200 g alune de padure sau faina din alune de padure (alunele trebuie sa fie crude si, de preferat fara coaja. Eu am avut cu coaja, au iesit si asa :)) Am folosit alune crude de la Solaris.

200 g zahar pudra (obligatoriu din comert pentru ca are adaos de amidon)

200 g zahar tos

150 g albus de ou, impartit in doua parti egale 75g + 75g (neaparat cantarit)

50 g apa

1 praf de sare

1/4 lingurita colorant pudra rosu. Eu il cumpar de pe www.pastaidevanilie.ro

Pentru crema

200 g Nutella sau Finetti

100 g unt de arahide

Cum procedam:

Daca nu am gasit faina de alune de padure, amestecam alunele cu zaharul pudra, apoi le dam prin blender pana obtinem faina

Trecem prin sita (cea pe care o folosim pentru faina alba) faina de alune + zaharul (daca ne raman bucatele de alune, le dam iar prin blender si le cernem din nou)

Adaugam o parte din albus (75 g) peste compozitia din alune, colorantul, daca folosim, apoi amestecam pana obtinem o pasta – dam deoparte

Intr-o craticioara punem zaharul tos si apa, apoi dam la foc mic

Fierbem siropul pana acesta ajunge la temperatura de 116 grade (atentie 116, nu 160!)

In bolul mixerului (curatat f bine in prealabil) punem restul de albus si praful de sare, apoi mixam pana cand albusul se tranforma intr-o spuma usoara, dar totusi lichida

Cand siropul a ajuns la temeperatura dorita, il turnam in fir subtire(!) peste albusurile din bol, mixand incontinuu. Lsam la mixat pana cand bolul mixerului (automat si compozitia) se raceste, adica ajung la temperatura camerei.

Cand bezeaua italiana este gata, adaugam peste ea compozitia cu alune de padure si amestecam cu miscari ample cu ajutorul unei spatule pana cand compozitia devine cremoasa si, daca ridicam spatula, ea curge ca o panglica

(Daca aveti incredere in voi, puteti face aceasta actiune cu paleta mixerului, atentie, nu cu para!)

Punem compozitia intr-un pos cu dui mic sau pur si simplu taiem un pos (orificiul sa aiba aproximativ ½ cm)

In tava cuptorului punem hartie de copt, apoi cu ajutorul posului turnam compozitia in tava Pentru ca cochiliile sa aiba dimensiuni cat mai aporpiate, tinem posul perpendicular pe tava si “presam” compozitia pana numaram la 5. Trebuie sa avem in vedere ca dupa posare, compozitia se dilata deci e nevoie sa lasam spatiu intre cochilii

Dupa ce am disribuit compozitia, lovim discret de blat tavile de 2-3 ori pentru a scoate bulele de aer din macarons

Lasam macaronsii la tempertatura camerei 30-40 pentru a se usca. Stim ca pojghita protectoare este cand, la atingerea cu degetul, compozitia nu se lipeste de deget

Coacem la cuptorul preincalzit la 130 de grade pentru 13 minute, obligatoriu functia ventilatie

Lasam macaronsii sa se raceasca pe hartia de copt, de abia apoi ii dezlipim.

Pentru crema

Amestecam Nutella cu untul de arahide, o punem intr-un pos si o punem intre doua cochilii imperecheate in prealabil.

Note

Pentru aceasta reteta avem neaparat nevoie de termometru

Un albus are in medie 30 g (deci pentru aceasta reteta avem nevoie de 5-6 oua)

Macaronsii pot fi congelati pentru o perioada de 2-3 luni (ei chiar se fragezesc prin congelare)

Se decongeleaza la frigider

 

 

Continue Reading

Culinar

Reteta unica de papanasi

Published

on

Toamna se apropie cu pasi repezi iar la moda in materie de dulciuri, revin celebrii papanasi. Bucatarul chef de la restaurantul Cocosu Rosu ne invata cum sa pregatim acasa cei mai deliciosi papanasi.

 

Papanasi  (9 bucati) – Ingrediente

 

•300 g branza de vaci

•200 g faina

•1 ou mediu

•50 g zahar

•1 lingurita praf de copt (4 g)

•1 lingurita plina coaja rasa de portocale

•1 varf cutit sare

•1 pastaie vanilie/1 plic zahar vanilat

•500 – 600 ml ulei de arahide sau ulei de floarea soarelui

 

Papanasi prajiti – Mod de preparare

 

•Punem branza de vaci la scurs, intr-o sita tapetata cu tifon, pentru 1 ora. Chiar daca branza pare bine scursa, este bine sa facem acest lucru. Dupa ce branza s-a scurs, o punem intr-un vas, adaugam oul, sarea coaja rasa de portocale, semintele unei pastai de vanilie, zaharul si sarea. Amestecam pana la omogenizare.

•Amestecam faina cu praful de copt si o dam de doua ori prin sita. O adaugam treptat aluatului de papanasi si amestecam pana cand obtinem un aluat moale, dar compact. Eu, la inceput, amestec cu lingura, apoi framant aluatul cu mana usor pudrata cu faina.

 

Papanasi prajiti, preparare aluat

 

•Este foarte important ca aluatul final sa aiba o consistenta moale, usor lipicioasa. Daca aluatul are o consistenta prea densa, papanasii nu vor fi pufosi.

•Punem aluatul pe planul de lucru pudrat cu faina. Il aplatizam cu mana, apoi il intidem, cu grija, cu facaletul pudrat cu faina, intr-o foaie de cca 1.5 cm grosime. Cu o forma rotunda de cca 4 cm , decupam papanasii si apoi, cu o forma mai mica, decupam centrul fiecarui papanas.

•Punem uleiul intr-o cratita cu fund gros pe foc mic si, cand s-a incalzit, adaugam papanasii. Eu am prajit cate doi papanasi deodata. Ii prajim pe ambele parti, pana cand se rumenesc uniform.

 

Papanasi prajiti, pufosi si deliciosi

 

•Ii scoatem pe o farfurie tapetata cu hartie absorbanta de bucatarie si ii lasam sa se scurga bine.

•Servim papanasii cu smantana si dulceata de fructe de padure sau cirese amare. Eu am ales dulceata de cirese amare si i-am pudrat cu scortisoara.

Continue Reading

Culinar

Reteta delicioasa de broccoli gratinat

Published

on

Pentru cei care nu au timp sa petreaca ore in sir in bucatarie exista si preparate simple, sanatoase si extrem de delicioase. Bucatarul chef de la restaurantul Cocosu Rosu ne prezinta o reteta minunata ce este gata in mai putin de 30 de minute. 

 

Broccoli gratinat

 

INGREDIENTE:

300g broccoli

100g branza mozzarela rasa

2 oua

2 linguri de smantana

3 linguri de faina

100ml lapte 

unt 

 

 

MOD DE PREPARARE:

Broccoli se fierbe separat timp de 10 minute. Se bat ouale pana se fac spuma apoi se adauga faina, smantana, laptele si branza pana se face un amestec omogen. Intr-un vas de Iena uns cu unt se asaza broccoli apoi se adauga amestecul. Se baga la cuptor preincalzit la temperatura de 180 grade timp de 25 minute pana capata o culoare aurie. Se serveste cald. Pofta buna!

 

Continue Reading
Advertisement
Life StyleO săptămână ago

Caută rețete sănătoase pe NutritionMixLife, scapă de grija meniului zilnic

Timp Liber4 săptămâni ago

ANA Hotels SPA Collection inaugurează centrul ANA Wellness & SPA din cadrul Hotelului Crowne Plaza Bucharest

Life Style1 lună ago

Cum să alegi comoda tv perfectă pentru living

Frumusete2 luni ago

Tratament hydrafacial Bucuresti. Ce este si de ce a devenit atat de popular

Sanatate2 luni ago

Aquatique, frumusețe din apă

Sanatate3 luni ago

Sistemul tău imunitar este în impas? Întărește-ți imunitatea cu Detrical!

Sanatate4 luni ago

Dolorgiet® Gel Analgezic – Pentru tratamentul durerilor musculare sau articulare acute!

Sanatate4 luni ago

Dr. Ion Bogdan Codorean dezvaluie secrete de prim ajutor in cazul accidentelor la schi

Culinar4 luni ago

Rețete festive pentru Crăciun și Anul Nou de la PrăjiturEla

Terapii4 luni ago

Ce este masajul terapeutic?

Sanatate4 luni ago

Cancerul de col uterin, soluții de prevenție!

Life Style5 luni ago

Noul gust EXTRA-SEC în gama ZAREA Diamond Collection

Stiri5 luni ago

La cine apelam pentru auditul de mediu

Sanatate5 luni ago

Dr. Serban Atanasiu: “Romanii din diaspora vin acasa de sarbatori si pentru rezolvarea problemelor stomatologice”

Evenimente5 luni ago

Alimentatie rationala pentru sanatate, editia a 3-a

Sanatate5 luni ago

De ce Suplimente Organice?

Sanatate5 luni ago

Cum faci față anunțului că suferi de o boală incurabilă?

Frumusete6 luni ago

Salon de infrumusetare. Vezi toate beneficile!

Sanatate6 luni ago

NU mai ține durerea în gât!

Sanatate6 luni ago

Cancerul de colon, cum il tratam!

Trending