Connect with us

Culinar

Sărmăluțe în stil Toman, vin fiert și bomboane de ciocolată, delicii de Sărbători!

Published

on

Mesele de Crăciun sunt prilej de bucurie în familie sau alături de cei dragi, dar ce te faci când după Sărbători, după ce ai preparat fel de fel de bunătăți constați că acul cântarului o ia razna? Specialiștii Toman propun un meniu ușor, slab caloric, dar care păstrează felurile de mâncare din bucătăria românească, cu ingrediente sănătoase și naturale, care nu pun în pericol silueta. Așadar, dacă vrei să urmezi în continuare o cură de slăbire sau să intri chiar acum la dietă, nutriționiștii Toman îți sar în ajutor cu 10 rețete cu care te vei simți perfect, fără să resimți vreun moment senzația de foame.

 

Spre deosebire de alte cure de slăbire, dieta Toman îți oferă un confort din punct de vedere culinar, tocmai datorită paletei variate de feluri de mâncare pe care le poți savura fără griji suplimentare. În plus, după mesele astfel pregătite nu te vei simți greu, nervos sau obosit, ci plin de energie și te vei ridica de la masă, gata de petrecere. Aperitivele conțin tartine cu ton, macarons cu legume și cremă de brânză, iar la felul principal avem carne slabă de curcan, pește alb, salate, supă și nelipsitele sărmăluțe, care le vor înlocui cu succes pe cele traditionale. Avem in meniu si desert, care conține brownie de ciocolată cu înghețată, vin fiert și turtă dulce.

 

 

Asortiment de salate cu grisine din făină integra

 

Ingrediente:

Grisine: 300 g făină de secară, 2 ouă, 1 linguriță de tărâțe de psyllium, 1 linguriță de făină de semințe de in, sare, piper, praf de copt.

Crema de brânză cu ruccola: 500 g brânză de vaci slabă, 2 linguri de iaurt cu 0,1 grăsime, sare, nucșoară,  o mâna de ruccola.

Zacuscă: 1 ceapă mărunțită, usturoi pisat,6 roșii mici tăiate cubulețe, 4 ardei gras tăiati cubulețe,un morcov dat pe răzătoare, sare, piper și zeama de la o lămâie.

Crema de vinete: 2 vinete, 2 linguri muștar, 4 linguri maioneză light, pătrunjel proaspăt, 1 ceapă roșie mărunțită, sare, piper ,1 lingură cu ulei de măsline, zeama de la o lămâie

Mod de preparare:

Amestecăm ingredientele pentru aluat și lăsăm la dospit timp de 30 de minute.

Modelam in palme grisinele și le așezăm în tavă pe foaie de copt.

Le introducem la cuptor la 140 grade C până se rumenesc și devin ușor crocante.

Până se fac grisinele putem pregăti cele trei creme:

Crema de brânză cu ruccola:

Brânza de vacă se amestecă cu iaurt, sare, nucșoară, adăugăm și ruccola mărunțită, dupa care o punem la frigider.

Zacusca: Asezonăm legumele (morcov, ceapă, ardei) curățate și tăiate în prealabil, dupa care adăugăm, roșiile si zeama de la o lămaie.

Mixăm pentru o textura mai cremoasa și punem la frigider.

Crema de vinete: Călim vinetele tăiate cuburi și ceapă roșie, după care le mixăm. Adăugăm muștarul, maioneza

light, pătrunjelul și zeama de la o lămâie. Asezonăm cu sare și punem la răcit.

Putem servi grisinele calde cu cremele scoase din frigider.

*Se poate mânca din etapă a treia a dietei Toman

O porție conține:

Calorii: 423 Kcal

Proteine: 30 g

Grăsime: 10,5 g

Carbohidrați: 59 g

Fibre: 7,5 g

 

 

Macarons de legume cu crema de brânză

 

Pentru 4 persoane

Timp de pregătire: 60 min

Ingrediente:

  • 1 linguriță de drojdie uscată
  • 200 g făină de secară
  • 1 morcov, 1 țelină, 1 ceapă verde, puțină conopidă fiartă și făcută piure
  • 4 ouă
  • 200 ml iaurt slab
  • 200 ml lapte de orez
  • 1 linguriță tărâțe de ovăz

Pentru umplutură:

  • 400 g brânză de vaci slaba
  • 100 ml iaurt de 0,1 grăsime
  • 1 linguriță  rozmarin, 1 linguriță  busuioc, 1 linguriță salvie  proaspătă, sare, piper

Amestecăm ingredientele pentru aluat și lăsăm la dospit.

Într-un mixer amestecăm brânza de vaci cu iaurt, sare și condimentele verzi până vom avea o textura cremoasa.

Întindem aluatul pe masă de lucru, decupăm cu un pahar sau o formă și presăram cu semințe. Le așezăm în tava, in care am pus în prealabil hârtie de copt si le introducem la cuptor.

Se coc la 140 grade C până se rumenesc bine și devin aurii.

După ce se răcesc, se lipesc cele 2 bucăți de macarons cu crema rece.

*Se poate consuma din etepa a treia a dietei Toman.

O porție conține:

Calorii: 455 Kcal

Proteine: 30 g

Grăsime: 14,5 g

Carbohidrați: 52 g

Fibre: 5 g

 

 

Tartine cu ton și legume

 

Pentru 4 persoane

Timp de pregătire: 15 min

Ingrediente:

  • 4 conserve mici de ton în suc propriu
  • 1 ceapă roșie
  • 1 castravete mai micuț
  • 1 lingură de muștar
  • cimbru , rozmarin
  • 1 ardei gras tăiat cubulețe
  • 4 linguri de capere
  • zeama de la o lămâie
  • sare, piper alb
  • 4 porții de pâine Toman Diet

Mod de preparare:

Sfărâmăm tonul cu furculița, dupa care adăugăm ceapa, ardeiul gras, castravetele și muștarul. Condimentam și amestecăm bine.

Întindem crema pe feliile de pâine Toman și presăram cu cubulețe de legume și capere.

*Se poate consuma din etapa a două a dietei Toman.

O porție conține:

Calorii: 246 Kcal

Proteine: 21 g

Grăsime: 21 g

Carbohidrați: 4 g

Fibre: 7 g

 

Piept de curcan cu portocale

 

Ingrediente:

  • 200 g piept de curcan
  • 1 portocală
  • cuișoare, nucșoară
  • 1 lingură cu ulei de măsline
  • sare, piper

Mod de preparare:

Feliile de carne le asezonăm cu sare, piper și ulei de măsline. Așezăm într-un vas de iena. Portocala o tăiem în două, o jumătate o tăiem cubulețe și punem peste carne, iar jumătatea cealaltă o vom stoarce. Stropim carnea cu sucul de la portocală și asezonăm cu nucșoară și cuișoare. Acoperim cu o folie de aluminiu și punem la cuptor pentru 40 minute, până se va rumeni frumos.

Se poate servi cu piure de cartofi Toman Diet și salată verde.

*Se poate consumă de la etapă a doua a dietei Toman.

 

Păstrăv la cuptor pe pat de salată

 

Pentru 4 persoane

Timp de pregătire: 70 minute

Ingrediente:

  • 4 păstrăvi, fiecare între 300-400 g
  • zeama de la o lămâie
  • sare, piper
  • 200 g salată verde

Pentru dressing:

  • coaja de la o lămâie tăiată fâșii
  • rozmarin
  • usturoi pisat
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • 1 legătură de parunjel proaspăt
  • 1 ardei

Mod de preparare:

Curățăm peștele și îl crestăm pe ambele părți. Asezonăm cu sare și piper și stropim cu zeamă de lămâie.

Ungem preparatul cu ulei și lăsăm la cuptor până se va rumeni.

Coaja de la lămâie  o amestecăm cu usturoiul și uleiul de măsline iar apoi  asezonăm cu sare și piper.

Scoatem peștele, il ungem cu dressing și dăm înapoi la cuptor.

Se serveste cu salată verde sau legume proaspete.

*Se poate consuma din prima etapă  a dietei Toman (preparat la aburi, fără ulei și lămâie, doar cu sare și piper) și etapa 2-3-4.

O porție conține:

Calorii: 375 Kcal

Proteine: 64 g

Grăsime: 3 g

Carbohidrați: 2 g

Fibre: 1 g

 

Supă de legume cu carne de curcan și tarhon

 

Pentru 4 persoane

Timp de pregătire: 40 minute

Ingrediente:

  • 400 g piept de curcan tăiat cubulețe
  • 3 morcovi tăiați cubulețe
  • 1 gulie mică tăiată cubulețe
  • 1 țelină tăiată cubulețe
  • 200 g mazăre verde
  • 1 legătură de pătrunjel proaspăt tocat
  • 1 lingură cu ulei de măsline
  • sare, piper alb
  • tarhon

Mod de preparare:

Incalzim uleiul și rumenim cubulețele de carne într-o oală.  Adăugăm legumele tăiate cubulețe și pătrunjelul, asezonăm cu sare și piper și le lăsăm să fiarbă.

*Se poate consuma din etapa a treia a dietei Toman.

O porție conține:

Calorii: 180Kcal

Proteine: 28 g

Grăsime: 3 g

Carbohidrați: 9 g

Fibre: 4 g

 

Sarmale cu hrișcă

 

Pentru 4 persoane

Timp de pregătire: 60 min

Ingrediente:

  • 600 g piept de curcan
  • 1 ceapă roșie mărunțită
  • 1 roșie tăiată cubulețe
  • 1 varză mică
  • 1 ardei gras mărunțit
  • 600 g varză acră
  • 1 lingură cu ulei de măsline
  • 2 ouă
  • 150 g hrișcă fiartă
  • sare, piper, chimen, boia

Mod de preparare:

Calim ceapa cu ardeiul și adăugăm roșiile.

Asezonăm cu sare,boia și chimen. Adăugăm varza acră, mărunțită și punem 300 ml de apă.

Într-o oală amestecăm carnea tocată cu hrișcă fiartă, asezonăm cu sare, piper și boia și adăugăm și ouălele, dupa care amestecăm bine compoziția.

Frunzele de varză le dăm într-un clocot. Luăm compoziția și punem pe o frunză de varză  și rulăm cu marginile în interior.

Așezăm sarmalele peste varza călită anterior și lăsăm la fiert la foc mic timp de o ora.

Acestea se pot servi cu un iaurt slab.

*Se poate consumă din etapă a treia a dietei Toman.

O porție conține:

Calorii: 293 Kcal

Proteine: 45 g

Grăsime: 7 g

Carbohidrați: 10 g

Fibre: 11 g

 

Brownie de ciocolată cu înghețată

Pentru 4 persoane

Timp de pregătire: 60 min

Ingrediente:

  • 400 g făină de secară
  • un vârf de cuțit de ștevie
  • 250 g ciocolată topită Toman (ciocolata cu cereale)
  • 120 g praf de cacao
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 5 ouă
  • 250 ml iaurt de 0,1 grăsime
  • 2 linguri fulgi de ovăz
  • scorțișoară, nucșoară
  • 1 linguriță praf de copt
  • 4 cupe de înghețată fără zahăr

Mod de preparare:

Amestecăm ouălele cu iaurtul și ciocolata topită. Adăugăm praful de cacao, praful de copt și făina. Punem într-o formă de copt și  le punem în cuptor la 140 grade C timp de 30 de minute.

Vom felia după ce se răcește.

Servim cu înghețată fără zahăr

*Se poate consuma de la etapa a doua a dietei Toman.

O porție conține:

Calorii: 533 Kcal

Proteine: 22 g

Grăsime: 14 g

Carbohidrați: 80 g

Fibre: 17 g

 

Vin fiert cu bomboane de ciocolată

 

Ingrediente pentru vin:

  • 200 ml vin roșu sec
  • anason
  • 1 baton de scorțișoară
  • 1 portocală

Mod de pregătire:

Punem la fiert vinul cu toate mirodeniile și adăugăm sucul de la o jumătate de portocală.

Putem orna cu felii de portocale.

Ingrediente pentru bomboanele de ciocolată:

  • 1 pliculeț desert de ciocolată Toman
  • 100 g fulgi de ovăz
  • 100 g fibre Toman sau tărâțe de psyllium

Mod de preparare:

Pregătim desertul de ciocolată Toman Diet la care adăugăm fulgii de ovăz și tărâțele de psyllium. Vom forma bomboane și punem o cireașă în mijloc. Vom pune la cuptor timp de 30 de minute.

Se poate servi cu ceai sau cafea.

 

Turtă dulce

 

Ingrediente:

  • 1 pliculeț terci de ovăz cu mere și scorțișoară Toman
  • 1 pliculeț miere de la clătitele cu miere Toman
  • 300 g făină de secară
  • 100 g fibre Toman sau tărâțe de Psyllium
  • 120 g unt de cocos
  • 120 g eritrit (îndulcitor)
  • 120 g fulgi de ovăz dacă este necesar
  • 1 lingură amestec de condimente pentru turtă dulce (anason, cuișoare, scorțișoară)
  • 1 linguriță bicarbonat de sodiu

 

 

Mod de preparare:

Amestecăm conținutul plicului de terci de ovăz și scorțișoară cu făină de secară și fibre Toman sau tărâțe de psyllium. Adăugăm eritritul, mierea, amestecul de condimente și frământăm bine cu mâna. Lăsăm aluatul măcar o ora la frigider.

Se scoate aluatul din frigider și se lasă un pic să se încălzească. Întindem aluatul pe un blat de lucru și decupăm cu o formă. Le punem pe o foaie de copt în tavă și le coacem la 140 grade C timp de 20 min.

Decorăm cu glazură după preferințe.

*Se poate consumă de la etapa a patra a dietei Toman.

Culinar

Top 10 echipamente frigorifice care nu pot lipsi din cadrul unei bucătării profesionale!

Published

on

Indiferent daca este vorba de restaurante, cantine, baruri, pizzerii sau de orice alta unitate de alimentatie publica, echipamentele frigorifice sunt, fara indoiala, un element esential. Datorita acestora, ingredientele si preparatele sunt mentinute la temperatura scazuta in mod constant, aspect care contribuie la pastrarea prospetimii acestora si la prelungirea termenului de valabilitate.

Pentru a beneficia de echipamente HoReCa performante, care contribuie la productivitatea si succesul afacerii dumneavoastra, apelati cu incredere la Fresco, o companie care sustine performanta in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992. Aici veti descoperi o gama variata de echipamente destinate afacerii dumneavoastra, de la branduri renumite la nivel international.

In momentul in care alegeti sa investiti intr-un echipament profesional, aveti garantia calitatii, a fiabilitatii, dar si a duratei de viata indelungate si a consumului de energie redus. In plus, cei care colaboreaza cu Fresco Expert se bucura de multe alte servicii de calitate, toate menite sa creeze o experienta unica.

 

Asadar, iata ce tipuri de echipamente frigorifice nu pot lipsi din cadrul unei bucatarii profesionale!

1. Dulapuri frigorifice. Confectionate din otel inox, dulapurile frigorifice pentru bucatarii profesionale au functie de refrigerare si congelare. In plus, asigura un control deosebit de precis asupra temperaturii si umiditatii.

2. Mese de lucru refrigerate. In cazul in care aveti nevoie de mese reci sau mese de congelare, explorati oferta Fresco pentru a descoperi cele mai bune oferte! Modelele puse la dispozitie dispun de 1 pana la 4 usi si sunt destinate utilizarii multiple, precum depozitarea sau prelucrarea alimentelor.

3. Abatitoare. Cel mai sigur sistem de racire in bucatarii profesionale este reprezentat de abatitoare, cunoscute si drept blast chiller. Astfel de echipamente pot raci instantaneu si eficient orice tip de preparat.

4. Masini de cuburi de gheata. Un astfel de echipament nu poate lipsi dintr-un bar, mai ales in aceasta perioada, cand incepe sezonul cald. Acestea functioneaza cu apa sau aer, au randament ridicat si pot produce chiar si fulgi de gheata.

5. Lazi frigorifice. Alege lazi frigorifice din catalogul Fresco Expert si vei avea parte de un echipament cu volum de pana la 1.200 de litri, care poate genera temperaturi de congelare de pana la -24 de grade Celsius.

6. Saladete. Saladetele au un dublu rol in bucatarii profesionale. Pe de o parte, sunt utilizate pentru a pastra prospetimea ingredientelor destinate salatelor. Pe de alta parte, au o functie estetica din moment ce prezinta ingredientele intr-o maniera extrem de atractiva.

7. Frigidere de bauturi. Cu o capacitate crescuta de stocare, design elegant si dotate cu lumina in interior, astfel de echipamente nu ar trebui sa lipseasca din bucataria unei afaceri de succes.

8. Vitrine de vinuri. Cand doriti sa achizitionati vitrine de vinuri, optati pentru un produs cu una sau mai multe zone de reglare a temperaturii, cu usi din sticla si termostat electronic, asa cum sunt modelele din oferta Fresco Expert.

9. Vitrine de tapas/sushi. Din bucatariile cu specific spaniol sau japonez, astfel de echipamente sunt esentiale, din moment ce intregesc experienta pe care vreti sa o puneti la dispozitie clientilor dumneavoastra.


10. Camere de frig si accesorii. Nelipsite din dotarea unei bucatarii profesionale, camerele de frig pot pastra fructele, legumele si carnea proaspete, totul intr-o atmosfera controlata.

Continue Reading

Culinar

Retete de sanatate, cu produse romanesti din carne. Ciuburciu (Vascar): “Ingredientele sunt de cea mai buna calitate”

Published

on

Ti-e pofta de o briosa cu salam Victoria si cascaval? Ai incerca un risotto cu pulpe de pui si carnat Plai picant? Dar ce spui de cateva rulouri din tortilla cu muschi file taranesc, lebar, crema de branza si ardei copt? Toate aceste preparate, despre care te asiguram ca au un gust la fel de delicios si apetisant precum numele lor, au ceva in comun: sunt realizate cu produse din carne de la Vascar, unul dintre cei mai importanti jucatori din aceasta industrie din Romania.

Vascar, companie cu sediul in Vaslui, infiintata in anul 1984 sub numele de Industria Carnii, produce mezeluri, specialitati din carne, conserve, semipreparate si carne fresh, pe care le distribuie atat la nivel national, cat si international.

“Preparatele noastre sunt menite sa iti aminteasca de cele mai frumoase experiente culinare pe care le-ai trait alaturi de cei dragi. Cu o experienta de peste 36 de ani, Vascar proceseaza si comercializeaza preparate ce au la baza retete autentice si gust specific romanesc, obtinute prin ingrediente de calitate si condimente naturale”, explica Directorul General, Vlad Ciuburciu.

Ciuburciu Vascar

Pe langa Ciuburciu (Vascar) si sutele de mii de romani care au consumat produsele companiei de-a lungul timpului, mai exista cineva care are incredere deplina in brand-ul vasluian. Este vorba despre celebrul chef Horia Virlan, unul dintre pionerii emisiunilor de tip cooking show din tara noastra, care colaboreaza de mult timp cu Vascar. De altfel, el este cel care a creat aceste retete delicioase pentru compania Vascar.

“Desi de-a lungul carierei mele am gatit in numeroase bucatarii cu specific international, bucataria romaneasca mi-a ramas, in mod evident, cel mai aproape de suflet. Iar preparatele Vascar mi-au atras atentia prin gustul fin si ingredientele de calitate, de aceea le promovez si pot garanta pentru calitatea lor”, explica simpaticul bucatar.

Iata, in continuare, cele 10 retete gandite de chef Horia Virlan, care combina bucataria internationala cu preparatele romanesti, mai exact produsele din carne de la Vascar:

– mini baghete cu muschi file taranesc si branza;

– caserola picanta din carnati taranesti cu busuioc si pulpe de pui;

– muschi file taranesc in sos fin de ciuperci de padure si ierburi aromate, cu piure de cartofi si sote de praz;

– salata calda cu carnati bucovineni si cartofi noi;

– paste rigatoni in sos de sunculita taraneasca si rosii coapte;

– piept de pui umplut cu salam Victoria si mozzarella, in sos de rosii;

– ciolan de purcel in sos fin de ciuperci de padure si ierburi aromate;

– rulouri din tortilla cu muschi file taranesc, lebar, crema de branza si ardei copt;

– risotto cu pulpe de pui si carnat Plai picant;

– briose cu salam Victoria si cascaval.

Lista completa a ingredientelor, precum si modul de preparare sunt disponibile pe site-ul Vascar. “Stim foarte bine ca nu putem excela daca nu exista pasiune. Putem lucra cu cele mai moderne tehnologii si cele mai bune retete, insa secretul mancarii gustoase este sa o prepari cu suflet. Acesta este, cu siguranta, cel mai important ‘ingredient’ pe care il folosim in fiecare zi, in fiecare preparat”, explica Vlad Ciuburciu (Vascar).

Continue Reading

Culinar

Beneficiile comenzilor online de torturi

Published

on

Exista o serie de motive pentru care comenzile online de torturi sunt mult mai avantajoase decat comenzile din cofetariile fizice. Bineinteles, cel mai important motiv consta in simplitatea procesului de comanda, urmat fiind de rapiditatea cu care se desfasoara celelalte etape.  De astfel, se poate intui ca o comanda online de la o cofetarie din Bucuresti este efectuata cu o mai mare usurinta decat o comanda in cadrul unei cofetarii fizice.

Una dintre aceste cofetarii online este www.etorturi.ro. Acest loc magic unde se concep si se pun in practica cele mai delicioase retete, le ofera clientilor trei posibilitati simple de comanda: telefonic, prin e-mail sau online. Concret, dupa consultarea listei de torturi disponibila, clientul va contacta reprezentantii alegand una dintre caile mentionate, urmand a fi puse la punct detaliile privitoare la livrare si plata.

Pe site-ul oficial al cofetariei, clientii dispun de o oferta dedicata contextului actual, care ii indeamna sa stea acasa. Oferta consta in comandarea unui tort in valoare de 149 RON, pentru care beneficiaza de livrare gratuita in aceeasi zi in Bucuresti.

De ce sa alegi o cofetari online in detrimentul uneia fizice?

Traficul din Bucuresti reprezinta o mare bataie de cap pentru toti locuitorii capitalei, care se confrunta zi de zi cu aglomeratia. In ceea ce priveste comenzile de torturi pentru evenimente, locuitorii capitalei nu mai sunt nevoiti sa mearga cu masina pana la cofetarie.

Procesul de comanda a unui desert delicios nu a fost niciodata mai simplu! Cu doar un apel telefonic sau cu un e-mail transmis, clientul se va bucura de livrare direct la domiciliu.

Cofetaria eTorturi din Bucuresti livreaza torturi in fiecare zi a saptamanii, in intervalul orar 09-22:00. Asadar, programul incarcat al clientului nu va impiedica livrarea deserturilor la eveniment sau acasa. Mai mult decat atat, reprezentantii cofetariei online sunt dispusi sa livreze desertul pana la o ora tarzie, anume 02 dimineata, chiar la locatia in care are loc evenimentul.

Varietatea de produse pusa la dispozitie de cofetarie este una bogata, din care fac parte atat torturi simple, cat si unele sofisticate, destinate unor evenimente importante, precum nunta sau botez. Numarul modelelor unice de torturi depaseste 1000.

In contextul actual, cand se recomanda ca oamenii sa evite locurile aglomerate, mai ales daca pot desfasura anumite activitati si online, se poate lua in considerare si comenzile de torturi online. Deplasarile in cofetariile fizice pot fi evitate, avand in vedere ca livrarea din partea reprezentantilor cofetariei online este efectuata respectand conditiile igienico-sanitare aflate in vigoare. In plus, este disponibila plata cu cardul, tocmai pentru a evita schimbul de numerar.

Clientii se tem ca pentru un eveniment important nu vor putea degusta inainte tortul? Este bine de stiut sa degustarile se pot face cu o programare anterioara in laboratorul cofetariei online din Bucuresti.

Continue Reading

MEDIA NEWS

Sanatate6 zile ago

5 reguli pentru un concediu fără kilograme în plus

Life Style2 săptămâni ago

De ce este important să dormi într-o lenjerie de pat curată şi cât de des ar trebui spălată / schimbată ?

Sanatate4 săptămâni ago

De ce e important să-ți cunoști harta alunițelor și să o verifici anual?

Culinar2 luni ago

Top 10 echipamente frigorifice care nu pot lipsi din cadrul unei bucătării profesionale!

Frumusete3 luni ago

Clinica stomatologică Punto Dental din Capitală se mută intr-o nouă locație în zona Dorobanți, după o investiţie de peste 500.000 euro

Life Style3 luni ago

Cum se mentin in forma modelele de videochat din Bucuresti ?

UTILE3 luni ago

Nu lasa birocratia sa iti puna frana: ia-ti rapid fisa medicala auto!

UTILE3 luni ago

Trebuie sa schimbi anvelopele? Achizitioneaza-le de pe Velopa.ro

Timp Liber3 luni ago

Cum scoți cele mai dificile pete de pe haine?

Life Style4 luni ago

Descopera studioul care face angajari videochat in Bucuresti si ofera asigurare medicala privata!

Frumusete4 luni ago

Beneficiile SICURO SLIM, ceaiul vedetelor, prin ochii Ralucai Badulescu

Life Style4 luni ago

Protejează-ţi unghiile cu cele mai frumoase oje semipermanente!

Life Style5 luni ago

Pediatrii recomandă alegerea unui body bebe confecţionat din bumbac! Află de ce!

Culinar5 luni ago

Retete de sanatate, cu produse romanesti din carne. Ciuburciu (Vascar): “Ingredientele sunt de cea mai buna calitate”

Sanatate5 luni ago

Clinica dermatologică Skinovate

Timp Liber5 luni ago

Cu gândul la sănătate, alegem dezinfectanții potriviți

Lectura5 luni ago

„Noi alegem viitorul”, o apariţie editorială de excepție despre problemele climatice

Sport6 luni ago

Antrenează-te pe stepper şi sculptează-ţi corpul în confortul casei tale! Iată câteva recomandări!

Lectura6 luni ago

Este oare Odiseu un mare macho ? Ce spun femeile despre el

Lectura6 luni ago

Erich Fromm, despre 7 experiențe care i-au marcat viața și profesia de psihanalist

Trending