Connect with us

A-Z NEWS

Sarpele de desfundare – cel mai util instrument pentru un instalator

Published

on

Tevile infundate sau canalizarile defectuoase sunt probleme cu care se confrunta majoritatea persoanelor la un moment dat. Pentru ca acestea sa nu reprezinte un disconfort major, este nevoie sa se actioneze din timp, pentru remedierea lor. In acest sens, instrumentele si echipamentele specifice sunt absolut necesare. Exista atat variante de uz general, cat si variante profesionale, la care se poate apela in functie de natura si complexitatea avariei. Intra pe site si cere oferta de la Unilift Serv pentru sarpe pentru desfundarea tevilor!

La Unilift Serv gasesti variante adaptate mai multor categorii de nevoi

Avariile care pot aparea intr-un asemenea sistem sunt foarte diverse si tocmai de aceea si metodele de interventie trebuie sa fie alese in functie de situatia in cauza. De aceea, la Unilift gasesti mai multe variatii ale aceluiasi produs, dintre care s-o alegi pe cea care garanteaza un grad mai mare de reusita.

Sarpele manual este un instrument care ar trebui sa fie nelipsit din orice locuinta. Utilizarea lui este foarte simpla si oricine poate apela la el atunci cand sesizeaza un blocaj minor. Nu necesita cunostinte de specialitate si tocmai de aceea poate fi folosit si in uz casnic. Principiul de functionare este unul foarte simplu. Se introduce pe gaura de scurgere unde exista problema si se realizeaza miscari repetate de du-te vino, pentru a dezintegra si impinge depunerile. Singurul dezavantaj este ca este eficient doar pe distante reduse. Pentru blocaje localizate mai departe de trei metri de gura de acces se impune utilizarea unui echipament mult mai performant.

Advertisement

Sarpele automat este exclusiv dedicat uzului profesional. Acesta poseda o putere mai mare de actiune si poate fi folosit si in cazul unor avarii de mare amploare. Poate ajunge pana la o adancime de 60 de metri si sa elimine blocaje de o duritate ridicata. Este un sistem complex, cu panou de control, ce poate fi manevrat cu usurinta de la exterior. Garanteaza o rata foarte mare de reusita, de aceea fiind unul dintre cele mai renumite si apreciate echipamente in randul specialistilor.

Ai garantia calitatii

Unilift colaboreaza strict cu furnizori acreditati, recunoscuti la nivel mondial pentru profesionalismul de care dau dovada in raport cu fiecare proces de productie. Marca Rioned este cea care isi pune amprenta pe selectia de serpi de desfundare tevi si canalizari pe care o vei gasi pe site. Cele mai bune materiale, eficienta maxima, durabilitate, rezistenta si facilitate in utilizare; acestea sunt doar cateva dintre caracteristicile de care vei beneficia odata ce alegi sa achizitionezi un astfel de produs.

Solicita o oferta personalizata

Pentru ca fiecare client sa se bucure de o experienta transparenta, costul final se stabileste in baza unui calcul personalizat. Se evalueaza complexitatea sarpelui vizat, accesoriile suplimentare solicitate si alte detalii tehnice specifice. In acest mod rezulta o valoare reala a beneficiilor pe care le obtine in urma achizitiei in cauza.

Beneficiaza de servicii gratuite de consultanta de specialitate

Advertisement

In cazul in care nu esti pe deplin convins cu privire la un model anume, poti solicita detalii suplimentare, adresa intrebari sau cere recomandari. Specialistii Unilift sunt mereu la dispozitia ta pentru a te ajuta. Nu trebuie decat sa le comunici de ce ai nevoie de un asemenea produs, cum ai de gand sa il folosesti si in ce conditii. De asemenea, poti specifica si de ce alte echipamente dispui, in asa fel incat modelul pe care urmeaza sa il cumperi sa fie compatibil cu acestea. In functie de toate detaliile furnizate se va face o triere a tuturor produselor disponibile pana se ajunge la una sau doua variante ideale pentru tine. In acest fel ai garantia unei investitii inteligente.

top-shop.ro%20

“Urmează-ţi fericirea şi Universul îţi va deschide uşi acolo unde erau doar ziduri” –Josep Campbell

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending