Connect with us

A-Z NEWS

Se conturează poveștile de iubire la Gospodar fără preche: „Din acest moment, gospodarul care își căuta perechea a găsit-o, în sfârșit!”

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Gospodarii se apropie cu pași repezi de ultimele decizii. Băieții au avut ocazia să cunoască fete îndrăznețe, care s-au luptat să le câștige inimile, iar acum a venit momentul ca ei să facă alegerile corecte pentru sufletele lor. Miercuri, de la 20:30, vom vedea care sunt planurile gospodarilor de viitor.

Noua ediție îi va aduce în prim-plan pe cei doi îndrăgostiți, Alexandra și Călin. De când au rămas singuri, lucrurile între ei au evoluat și a venit momentul ca Alexandra să probeze primele rochii de mireasă. „Cu siguranță suntem suflete pereche și se simte chimia dintre noi”, va spune cea care i-a cucerit inima gospodarului.

 

Povestea lor nu putea să contiune fără binecuvântarea celor mai importanți oameni din viața Alexandrei, așa că părinții ei vor veni să-l cunoască pe Călin. „Din acest moment, gospodarul care își căuta perechea a găsit-o, în sfârșit! Sufletul lui pereche este lângă el”, va spune emoționat Călin.

Advertisement

 

Și la ferma de struți, părinții vin să vadă cum stau lucrurile. În cazul lor, tatăl gospodarului este cel care le va face o vizită, însă lucrurile vor fi tensionate. „Mi se pare că mă cam înțeapă! N-am nevoie de sfaturi ca să-l țin pe Radu lângă mine. Nu este mulțumit de alegerea pe care Radu a făcut-o!”, va spune Rose, după ce tatăl gospodarului se va arăta vizibil dezamăgit de alegerea fiului său de a-și continua aventura alături de ea.

Ce răsturnări de situație vor fi în ferma lui Andrei, dar și pe cine va elimina Biagio, aflăm miercuri, de la 20:30, într-o nouă ediție Gospodar fără pereche.

 

Gospodar fără pereche – Hai să facem dragostea rurală!

Advertisement

 

top-shop.ro%20
Trending