Connect with us

Seriale

Serialul „Fiica ambasadorului”, final de poveste, în această seară, la Kanal D!

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Advertisement

Serialul „Fiica ambasadorului”, difuzat de Kanal D, ajunge în această seară la final. Fascinanta poveste de dragoste dintre Mavi (Tuba Büyüküstün) și Sancar (Engin Akyürek) are deznodământul de la ora 20:00, la Kanal D.

Advertisement

Fanii îndrăgitei producții turcești au trăit, alături de eroii preferați, momente emoționante din lumea plină de provocări a celor doi îndrăgostiţi, Sancar și Mavi, dar și alături de micuța Melek (Beren Gençalp). Astăzi, de la ora 20:00, în ultimul episod din serialul „Fiica ambasadorului”, telespectatorii vor urmări momente unice, care vor trezi emoții puternice milioanelor de fani ai producției.

Advertisement

Mavi și Melek trec prin momente de groază, provocate de răutatea lui Sedat, fostul soț al femeii, care a dezvoltat o obsesie pentru aceasta. Coșmarul urmează a se sfârși odată cu apariția lui Guven Celebi, bunicul fetiței, cel care până odinioară a fost partenerul de afaceri al lui Sedat. 

În mod nesperat, pentru familia Efeoglu urmează o perioada incredibilă. Sancar, Melek și Mavi experimentează clipe pe care nu și le-au imaginat. Emoții puternice trăiește și cuplul Elvan-Yahia, care se bucură de reîntregirea familiei, iar Guven Celebi va reuși să surprindă pe toată lumea cu acțiunile sale.

Advertisement

Nu ratați, în această seară, ultimul episod din serialul „Fiica ambasadorului”, începând cu ora 20:00, la Kanal D. Începând de săptămâna viitoare, fanii serialului „Mă numesc Zuleyha” își vor putea urmări producția preferată cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Advertisement

top-shop.ro%20
Trending