Connect with us

A-Z NEWS

Sfatul nostru pentru intarirea sistemului imunitar la copii

Published

on

Raceala, durere in gat, probleme gastrologice…din nou raceala. La fiecare inceput de an scolar, aceleasi probleme cu care se confrunta copiii vostri? Ca orice copil, el isi construiste apararea naturala prin intarirea sistemului imunitar cu microbi comuni. Insa in fata epidemiilor de primavara, toamna si iarna, a multiplelor ocazii de contaminare la scoala, in familie, dar si a zilelor lungi si obosite, sistemul imunitar poate fi greu pus la incercare.

Iti poti ajuta insa copilul sa ramana puternic si sa se apere mai bine, avand grija de calitatea hranei, a somnului, a igienei si a echilibrului dintre viata scolara, odihna si activitate fizica.

Consumul regulat de miere la copiii de peste 1 an este recomantat pentru diversele sale virtuti. Mierea are multiple beneficii asupra sanatatii si cresterii copilului. Consumand miere sau produse apicole copii in mod regulat, copilul beneficiaza de:

  • Intarirea scheletului sau datorita numeroaselor contributii de ingredient active si minerale.
  • Vitamina C, fier, magneziu, calciu, aminoacizi.
  • Mai multa energie pentru o zi plina de activitati.
  • Imunitate copii prin lupta corpului cu microbii, datorita prezentei polifenolului in miere. Acesta este un antioxidant care intareste apararea imunitara a juniorului.
  • Tratament natural petru tuse, mierea avand proprietati antiinflamatorii si antimicrobiene.
  • Previne problemele respiratorii precum bronsita, rinofaningita etc.

Imunitatea la copii

Pentru imunitate copii nu trebuie neaparata consumata miere ca atare, ci se pot consuma si diverse alte produse apicole sau produse alimentare care contin miere, precum bomboanele cu miere fara zahar, bomboane cu miere si muguri de brad, jeleuri cu miere si ghimbir, jeleuri cu capsuni si vanilie si multe altele.

Exista, de asemenea, pachete complete pentru imunitatea celor mici, pachete anti-raceala si grip a ce contine: spray de gat cu propolis, miere poliflora cruda, bomboane cu miere si propolis si nectar de catina cu miere. In combinatie, dar cu un consum moderat, adaptat varstei copilului, ajuta la combaterea racelii si la intarirea sistemului imunitar in dezvoltare.

Advertisement

top-shop.ro%20

Agenția cu peste 13 ani de experiență în creșterea afacerilor online ale partenerilor noștri. Serviciile noastre SEO includ optimizări pentru căutările pe Google, SEO pe fiecare pagină a site-ului, link building, cuvinte cheie, strategie și rapoarte.
Trending